עני או עשיר?

A Lemon Tree

New member
לכל מי שהיה לו ספק לגבי מצבו הכלכלי

של ארי... מצאתי באינטרנט מאמר שכתב הבמאי והמפיק היהודי הצעיר ג'ונתן קסלמן, בו הוא מספר על מועמדותו לתוכנית טלויזיה ישראלית שבה היה אמור למצוא כלה יהודיה, עוד הוא מוסיף שלבסוף נבחר רווק יהודי בשם ארי גולדמן שמנהל חברה העוסקת ביצירות קומיקס. בכל מקרה, המאמר רק מוכיח שלהפקה לא היתה שום כוונה לשכור בחור עני לתפקיד. קסלמן שהיה מועמד הוא אדם ידוע ומוכר בארה"ב וכמו לארי, גם לו ממש לא חסר כסף. ההפקה עשתה טעות בכך שלא החתימה את המועמדים שנפלו על הסכמי סודיות, כי עכשיו למעשה, כל אלה שפקפקו גם כך בתרגיל "ארי העני" יכולים להיות בטוחים בצדקתם.

liorinka

New member
אוקה תקשיבי..

אחותי עשתה חיפוש באינטרנט בשם ארי גולדמן (באנגלית כמובן) או כל מיני חברות שקשורות אליו ולא כתוב כלווום, חוץ מכתבות על "מכל הבנות בעולם"! בנאדם שיש לו חברה כ"כ מצליחה זה לא הגיוני שהוא לא יהיה מוזכר באינטרנט..

adi2121

New member
עשיר

זה סתם מבחן בשביל לראות מי מבנות רצינית לגביו-ומי לא. מבחן שבוצע בדרך ממש טיפשית,אם יורשה לי. זה נראה לגמרי מפוברק כל העניין הזה שהוא עובד מכולת..

אממ..אממ..

את?חחחח

dont cry baby

New member
אני חושבת שהוא באמת עשיר

וסתם זה איזו בחינה של ההפקה או משהו כזה.:]

melodynoa

New member
הוא בטח עשיר, אבל

לנטע לא נראה לי אכפת אם הוא יהיה עני, ומריה בחיים לא תיקח אותו עני. אם היא תישאר זה רק בגלל שהזונה הזאת חכמה ותעלה על הטריק. אם הוא באמת עני, יש לבחורות עילה לתביעה, האמת, עכשיו, בין אם זה אמר ובין אם לא, הן יכולות לתבוע. הוא בכלל דפוק שהוא לא לקחת את צ'לסי, היחידה שבאמת אהבה אותו, והיתה לוקחת אותו גם עני, וחוץ מזה היא הדליקה אותו. לגבי המראה הוא בכלל לא נראה משהו, שמן, עיניים קטנות, סנטר ענק. בטח הוא מזה לא נחשב בניו יורק, אם הוא צריך להגיע עד לישראל כדי למצוא בחורה יהודיה. כאילו חסר שם. כמו זבל.

melodynoa

New member
הוא גם לדעתי פספס את אלונה

בחורה שרוצה חיים טובים, יש לו כסף, מה הוא יעשה עם הכסף שלו? הבחורה רוצה לעבוד בוול סטריט, אפשר לחשוב שהוא לא אוהב כסף, בגלל זה הוא לא עשיר. מה זה הצביעות הזאת? איזה בחורה לא אוהבת כסף? כסף זה חשוב. ואפשר לחשוב שהיא רוצה לחיות על גבו כל החיים. הבחורה עצמאית, מפרנסת את עצמה. אין בחורה שלא אוהבת מותרות ופינוקים. כל אחת רוצה לחיות כמו נסיכה. והיא הודתה בזה, מלכה! מגיע לה לחיות כמו מלכה. אם הבחור בא לשם על תקן "העשיר" מה הוא פתאום מסתייג לי מבחורה שרוצה בטחון כלכלי? יאללה, חבורת צבועים כולם! אלונה, אני איתך!

ליטלי6

New member
לפי דעתי הם בוחנים את הבנות

כי מי שתפרוש עכשיו ותיכנס ללימוזינה, סימן שהיא רוצה אותו רק בגלל הכסף. אני חושבת שהוא עשיר והם פשוט סתם מנסים אותן. ליטל

ליטלי6

New member
הוא גם אמר פעם

שהוא כל הזמן אוכל במסעדות. כל יום, כל היום. לא נראה לי שבן אדם שעובד במכולת ושאין לו כסף יאכל כל היום במסעדות או שיזמין אוכל הביתה. ליטל

למעלה