עניתי

עניתי

מתי נולדת ?30~9~1992 באיזה בית חולים ?בצפת ניראה לי קוראים לו זיו האם אתה זוכר את הרגע הזה ?כהה נו מה אני זוכרת שהיתי בבטן ואמא שלי אכלה ספגטי מה מי לא זוכר את זה !! מה הזיכרון הראשון שלך ?לא יודעת ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]היתי פוחדת ליראות רחוב סומסום לא יודעת הקיפוד הזה מפחיד אותי ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...אהה שאלתי את המורה שלי אם היא נולדה כמו שהיא ואניידעתי שלא אבל השאלעה לא יצאה לי כמו שרציתי להגיד רציתי להגיד האם היא נולדה שמנה כמו שהיא ולא יצא לי ככה!! ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :רבתי אם דודה שלי מכות בקימור רבתי מכות אם ילדים זה מזה דפוק פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :תמונה של כל הגן ואת התעודה של הגן ומשהו שאתה כבר לא שומר..:את התמונה מחזור שלי ליפני שנתיים מה הכי אהבת לאכול כילד ?דייסה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כה איך קראו להן ?שושנה ורחל ואיריס ואת השניה אני לא זוכרת היה להן עוזרות ?כה איך קראו להן ?סימונה וירדנה האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...כמה בכיתי לא נתנתי לאמא שלי ללכת לעבודה לא היכרתי אף אחד לא ידעתי מה לעשות שם היה לנו באותו יום מחשבים ועד כיתה ו לא היסדרתי אם המורה הזאת היא מפחידה וב' ?היה לי יותר כיף באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ה ו והכי שנאת ?ז באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?א ובאיזה הכי שנאת ?ו מה הדבר האחרון שאכלת ?עכשיו אכלתי אורז וחסה{}אני לא בדיאטה} שתית ?קולה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?ראיתי אמ טיוי אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?חלק מימנה אוהב את עצמך ?יש מכרים שלא איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?את המחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?טלויזיה אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?ציפס אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?לא אוהבת לא שונאת אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כה דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.באופ]י או ביופיבאופי 7 ביופי 6-7 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.5-6 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מדבר באי סי ובטלפון מה תעשה אחרי שתסיים ?ניראה לי יתכונן למיבחן איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?שוטרת {שלא תבינו נכון אני שונאת שוטרים אבל אין לי כוח לילמוד איזה 7 שנים בישבילי מיקצוע עדיף להיכנס ישר למישטרה} [ ובעוד 20 שנה ?ניראה לי קצינה ומחר ?מיתכוננת למיבחן באנגלית לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?20 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?ניראה לי אולי עד גיל 15 כי אומרים שב 2006 כל עם ישראל ימות לא יודעת מימה אבל ככה אומרים באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?26 ולסב ?55 אתה חושב שזה יקרה ?הלואיי אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?אולי לא תלוי בי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?נירהא לי שכן באיזה בית תרצה לגור ?רגיל לא מיוחד באיזה ארץ ? תשאר פה ?כה כי רק בשפה הזאת אני יודעת לדבר ובאיזה עיר ?קירית שמונה אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?דברים בסיסים

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifזה מתחיל לעלות על העצבים..

עומר תעשה משו בנידון..

jony543

New member
../images/Emo45.gif צודקת...

שמעי הדר אם בא לך שלחי לי מסר ואז נדבר במסנג'ר ואני יסביר לך הכל על איך כותבים פה הודעות וכל זה... אוקיי? שבת שלום

0mroosh

New member
עומר עושה, ../images/Emo7.gif

זה כה מדכא לשרשר כל הזמן. עשו טובה והסבירו באסרטיביות ותקלו על חיי.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח נראה לי זה כבר הפעם ה-80

שמסבירים לה..

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifמה את רוציםם????????????

שתחררו מימני מה כולכם היתנפלתם עלייי ????????????...... מה הקטע שלכםם???????.... איזה מציקיםם אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טובב בקיצור זאת ההודעה האחרונה שליי !!!!פווווו אז אם לא שירשרתי עעעלק אז תמותו אם זה !!!!!!!
מציקיםםםם !!!!!!

תנשמי עמוק../images/Emo216.gif

הקטע הואא שפעם ראשונה אמרנו הבלגנו סבבה פעם שניה האא סבבה פעם טריליון ושמונה עשרה.. את מצפה שלא נגיד משו? במת בלי כעס או עצבים... מבקשים משו ממש פשוט

כהההה בסדר אבל אני שירשרתי ......

אולי לא שירשרתי ביום הולדת ל כריס אבל כל השאר כןןן!!!!!!!! אז שתחררו מימני ומה זה מפריע לכם.?????????........!!!!!!

0mroosh

New member
אין טעם לכעוס, כשבאים בגישה אסרטיבי

-ת. מנסים להסביר בכדי שההתנהלות בפורום תהיה קלה יותר,

Roy1232

New member
אנחנו לאאא מתנפליםםםםםם עלייךךךךךךך

פשוטטטט אםםםםם ישששששש לךךךךךךךך שרשורררררר שללללללללל שאלוןןןןןןן - אתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פותחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הודעההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חדשההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את משרשרת לשאלון. יש מבין?
אף אחד כאן לא נגדך...

ואיייייייי!!! מה אתם לא מבינים אני

שירשרתיי מה יש לכם ???????....... ואנייי יכתובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב איךךךךךךךךךךך שבאאא ל-י-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שאתם לא נגדיי אבללל לא הבנתי מה אתם רוצים מה שעניתי היה בשירשורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אני לא יודעת איך משרשרים ואתם כה אז מה הבעיה להסביר??????..... מה קשה?????.... בעיייי !!!

steelwater

New member
את יכולה לכתוב איך שבא לך

אבל זה ממש, מממש, ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!! ואני אולי יפסיק לקרוא את ההודעות שלך בגלל זה... מצטערת להיות מגעילה! אבל זה ממש מעצבן לקרוא ככה את ההודעות.

טוב אז אל תיקראי!שיט את מאיימת עליי

מה יש לכםם אתםם מזה פורום מעצבן .!!!!!!!! ואם את לא רוצה אל תיקראי מה את עושה לי טובהה וכולםם פו ילדים מציקיםם בעעעעעע אני שונאת את הפורום הזה אני לא ניכנסת לפו יותר !!!!!!!!!!!1[ חבל עד שמצאי פורום של קולדפלייי!!!! אבל לקולדפליי לא מגיע פורום כזה אתם ילדים מציקיםם ותפוקיםם בשכלל !!! ןתודה לדיתוש {כה הם היתנפלו עליי} אבל אני לא מיתייחסת אליהםם !!!!!!............. בעייייייייייי היה לי כיף לכמה רגעים !!!! {לא ברובם }!!!! ולכל נילדים הלא מציקים !!!! שיהיה לכם הרבה קולדפליי בחיםם ואני מאחלת לכם ליראות אותם פעם אחת באמיתי על במה!!!!!!!!!!! {מה לי יהיה בחופש הגדול {היתי מספרת לכם אבל אין לי חשק}!!!!!!!!!! תקנאוווווו בעייייי מגעייליםםםםםםםםםםםם.!!!! איכככככסהה בעעעעעע .!!!

Roy1232

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif.

טחחחחחח... אנחנו ילדים תפוקים? אוקיי, אז למה שלא תלכי לחברת הילדים הנאורים בפורום אייל גולן? את לקחת את הכל בהגזמה והקצנה. אף אחד כאן לא רוצה לעשות לך כלום - בכל פורום בתפוז אליו תלכי יבקשו ממך לשרשר. ומה לעשות, בכולנו חבוי חוש הומור. מותר להקציןןןןןןןןןןןןןןןן קצת, אבל זה תמיד בצחוק. חבל שאת כל כך כבדה.

אני כבדה??.....

אני כבדה עלק !!! בונא אני לא זאת שעושה ענין מיזה שילד לא שירשר {ואיי אני שונאת את המילה הזאת}זה בטח יהרובס לכם את הפורום המושקעעעעעעלא?... ואם מישההו פה לוקח בהגזמה זה אתם !!! ואני לא רואה פו ילדים שצחקו איתי !!! כי אם הם היו צוחקים איתי תאמין לי שהיתי יודעת כי אני הילדה הכי לא כבדה בעולם !!!! אתה יודע מה אני לא יודעת למה ביכלל אני עונה לכם ,.!!!! אתם ילדים מתוסכלים נפשית אם זה מה שמציק לכם אני מאחלת לכם מכל הלב החלמה מהירה מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליפעמים אני חושבת איך אתם ביום יום ואני מתחילה לפחד!!! אז ביייי כניראה שאני פשוט לא מתאימה לפורום הנאות שלכם ממש סליחה שניכסנתי לפה {גם שאני עושה לכם טובה שאני ביכלל היסתכלתי לכיוון שלכם } אני מיצטערת זה לא יקרה שוב ילדה כמוני לא תיכנס לפורום המכובד והנחשב שלכםם אזז בעייייייי !!!!!!

כל העניין יצא מכלל פרופורציות../images/Emo216.gif

מצד אחד את צודקת מצד שני ביקשנו כבר כמה פעמים ולא יישמת מצד שלישי יכוליות שהתנפלנו יותר מידי מצד רביעי אין צורך להתרגז או לעזוב את הפורום כי כולנו אנשים חביבים בסך הכול
מצד חמישי עכשיו כדאי לעשות שולם.. תנסי ליישם ואם מעירים אז להגיד סבבה וזהו אין צורך להתרגז או לעזוב
ובזה נגמר המחומש שלי.

למעלה