עניני כביסה

Honey Annie

New member
עניני כביסה

מישהי יודעת איך להוריד כתמי גואש מגופיות חורף ושאר בגדים? מדובר בהרבה גואש.

גואש...רק עם מספריים ../images/Emo10.gif

אבל את רוב רוב הכתמים מוציא קליה הכוח הכפול - בתנאי שתופסים את זה לפני הכביסה!!! כלומר, אם כיבסת פעם אחת את הכתם - הלך הצ'אנס להפטר ממנו.....

בוליפלג

New member
גואש לא יורד מהבגדים../images/Emo13.gif

אני בטוחה שמדובר (אגב) בקונספירציה בין חברות אבקות הכביסה לבין היצרנים של הצבעים...אחרת....איך יתכן כדבר הזה
(ברור ש'סתם'...כן
)

לוליLuli

New member
קליה-מוריד לי הכול.הכול.

מוסיפה לכל מכונת כביסה של הבגדים של מאיה אם יש משהו קשה להסרה -משרה קצת על הבגד לפני הכביסה עצמה. יורד לי הכול-בוץ,צבעים וכל לכלוך .

perah11

New member
מוזר ... ../images/Emo4.gif

אני השתמשתי בקליה ובתרסיס לפני כל מכונה שהייתי צריכה וזה לא עזר בהכל, ואפילו חלק מהבגדים זה הרס...

אילתית 2

New member
אסטוניש לכביסה!

יש סבון (סבון קשיח מלבן כזה) של אסטוניש - מוריד כתמי כביסה והוא מעולה!!!! מוריד הכל - לא זרקתי כלום כל כתם שהיה יורד איתו מרטיבים את הבגד משפשפים את הסבון על הכתם וזורקים למכונה לכביסה רגילה

אילתית 2

New member
לפני שתגזרי או תזרקי.....

תנסי את האסטוניש שכתבתי לך! הוא מעולה מוריד הכל! ותביני עם הקטנציק שלי יש המוןןןןןןןן כתמים ולכלוך..כולל צבעים, אוכל, בוץ, ואפילו פייח וגריז...כשהחליט לתקן לאבא את המשאית...החולצה שלו היתה שחורה! כולם אמרו לי תזרקי החלטתי לפני שאני זורקת חולצת פוטר חדשה שרק לבש כמה פעמים בודדות...שטפתי במים חמים שפשפתי באסטוניש והכנסתי למכונה מלא קצת של האסטוניש...ירד הכל אין זכר לכתמים השחורים

dipsy1

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifאותה שאלה לגבי טושים

נוהר קשקשה על חולצה שאני ממש אוהבת (שלה...).
מישהי יודעת מה מוריד?

קליה הכוח הכפול ../images/Emo45.gif מוריד טושים, טושטושים

צבעי אצבעות, צבעי מים, כתמי שוקולד/ספגטי וכמו שאמרתי את רוב הדברים - לשים לב שזה לא הקליה הרגילה ששמים בכביסה אלא הבקבוק ששזה בצד אחד נוזל ורוד ובצד שני נוזל לבן (ובמילים אחרות: הכוח הכפול)

dipsy1

New member
תודה ../images/Emo140.gif ננסה סבון כלים ואז קליה

מקווה שנצליח...

chuchu78

New member
אם הבגד עוד לא כובס

תנסי לשפשף עם סבון כלים. אצלי יורדים ככה כוווווווווול הכתמים של שני ילדיי. אחרי הכביסה במכונה - אני עוד לא הצלחתי להוריד כלום. לצערי.

למעלה