ענייני DNS
שלום אנשים יקרים, בדקות האחרונות עברתי על הפורום הזה וראיתי שיש פה אנשים רציניים
מה שמעלה תקווה בליבי שסוף סוף אקבל תשובה שתעזור לי, מה שלא קרה במקומות אחרים... יש לי אתר שמספק מגוון שרותים ואחד מהם הוא אחסון אתרים. כל השרותים שהאתר מספק אני הכתובת הטכנולוגית, משמע אני יודע איך לעשות את הדברים (שוויצר!). בכל מה שקשור לאחסון, ספקית האינטרנט של האתר עושה את ההגדרות הDNS ועד היום זה היה בסדר, אבל זה מאוד יקר וגם נמאס לי לא לדעת. ניסיתי לחפור באינטרנט אבל לא מצאתי מקום עם הסבר להדיוט שכמוני בתחום איך להגדיר NAMESERVER ולהפיץ אותו. מערכת ההפעלה WINDOWS SERVER 2003. ניסיתי להגדיר בעזרת ההגדרת DNS שבא עם מערכת ההפעלה. אבל כשניסיתי לחבר בGODADDY(שם קניתי את השרת) את שם הDNS שהגדרתי במערכת ההפעלה הוא לא הכיר. וכשאני חושב על זה למה שיכיר? איך אני אומר לעולם להכיר בשם הDNS שאני הגדרתי בשרת שלי? אם מישהו מכם כתב, או רוצה לכתוב מדריך למאחסן המתחיל אני בטוח שזה יהיה להיט, יותר מכך אני מבטיח לשים את זה בחלק המאמרים של האתר שלי ויותר מכך להיות אסיר תודה לנצח!
תודה, הלוואי ותעזרו לי 
שלום אנשים יקרים, בדקות האחרונות עברתי על הפורום הזה וראיתי שיש פה אנשים רציניים