ענייני קפה

ענייני קפה

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים לשאול אבל אני מנסה בכל זאת: קראו לי בקפה פעמיים. פעם אחת בחודש מאי ופעם שניה עכשיו. והשאלה היא כזאת: יש פער בין מה שנראה בכוס בפעם הקודמת לעכשיו. כלומר בפעם הקודמת ניבאו לי לא פחות ולא יותר מאשר המון כסף. אבל הוא ממש לא הגיע. גם ראו בכוס נרות וניבאו לי חתונה. אבל אם כבר חתונה אז ממש לא זו שלי. אז איך זה מסתדר ? עכשיו גם ראו נרות. מה הסיפור עם הנרות האלה ? ומה המשמעות של ציפורים בחלון... ? (אכן יושבות ציפורים על החלון - יונים..). ואיך פתאום מהמון כסף שאמור להגיע לא נשאר כלום ?

לקשמי

New member
חופש בחירה

גם כשהולכים לקוראים בקפה, מיסטיקנים וכו', צריך לזכור שלאדם יש חופש בחירה כך שרק את בסופו של דבר היא זו שתקבע לעצמה את העתיד. חופש בחירה זה אומר שאנחנו תמיד נמצאים על "פרשת דרכים" בכל מקום שאת נמצאת בו יש מספר אפשרויות שאת יכולה לבחור ולהתחיל לצעוד בהן (כלומר באחת מהן). השאלה היא כמובן איזה שביל בחרת. הקוראים בקפה או כל מיסטיקן אחר, בדרך כלל יראה על המפה הקרמתית שלך רק דרך אחת מבין האפשרויות. כך שזה בהחלט יכול להיות נכון אם תבחרי באותה דרך אבל זה לא הכרחי. אז נראה לי שהפער בין מה שאמר לך קורא בקפה אחד לבין מה שאמר לך הקורא השני נובע גם מפרק הזמן שעבר בין שני המפגשים (ומכאן הדרכים שבחרת בהן במשך הזמן הזה) וגם מזה שכל אחד מהם ראה רק אחת מאפשרויות הבחירה שלך. (או לפחות דיווח לך רק על אחת מהן).

IBP1

New member
הנה כמה נרות (הבהרות)......

לנר יש מספר משמעויות : 1) נר מסמל האור המסייע לנו לראות ולגרש את האפילה מעל עניין מסויים. 2)נר יסמל דרך חדשה שעלינו לקחת או שבחרנו בה. 3) גם אם הנרות יופיעו בין זוג בקפה הדבר לא מדבר על נישואים עדיין אלא על צורת הרגש הקיים בינהם, על שיפור במערכת היחסים. 4)טבעת ואו לב עם נרות דולקים ליד זוג מחובק ,מרמז על קשר אמיץ בין זוג אוהבים שיחיו לעד אך עדיין זה לא מחייב חתונה.

תשובה

תודה על התשובה. אני עדיין תוהה בעניין הציפורים. היה שם עוד משהו שנראה לי מוזר. אמרו לי שאני צריכה ללכת לאירוע וששם יעזור לי אחד באות א'. ואכן יש בקרוב חתונה של קרוב משפחה ששמו מתחיל באות א'. אבל אני תוהה מה ההיגיון בזה ? מה כבר יכול לקרות בחתונה של א' ? הוא אפילו לא עוסק בתחום שלי. וגם לא הוזמנתי. האם להידחף בכוח ?

למעלה