ענייני ציפורניים

Amalthea

New member
ענייני ציפורניים

בגלל שמעולם לא טרחתי לטפח את ציפורניי (מה שיצר את המראה הפרוע הנוכחי שלהן עם דברים שקופצים מהצד
) אין לי מושג בעולם המושגים של המניקוריסטיס. רוצה ללכת מתישהו לאשת מקצוע שתציל את המצב. ובכן, מישהי יכולה לתת לי מושג כללי לגבי מה זה בנית ציפורניים, מה כולל מניקור וכל שאר הדברים הבסיסיים שאני לא יודעת? ואגב, האם לתת למתלמדת לטפל לי בציפורניים (בגלל עניין המחיר הסמלי) ייחשב להפקרה?

היי--אין לי המון יידע--אבל טיפוח

הציפורניים זה אהבה שלי-- בניית ציפורניים---זה ממש לבנות לך על הציפורן שלך ציפורן מלאכותית--מאקרילן(אם אני לא טועה)--וכל שבועיים בערך(תלוי כמה הציפורן שלך תגדל) יש ללכת למניקוריסטית שוב למילוי של הציפורן. מניקור זה בד"כ שיוף הציפורן-ניקוי של העור מסביב-קצת מסאג´-ולבסוף מריחת לק להשלמה! יש גם הדבקה של ציפורניים מפלסטיק--שמודבקות עם דבר ציפורניים על הציפורן עצמה--לא נראה לי שיש אפשרות למילוי. לשאלה על המתלמדת--לא נראה לי שזו הפקרה--חוצמזה את יכולה לראות כל שלב ושלב שהיא עושה--לכי על זה--ובהצלחה!

בניית ציפרוניים ../images/Emo5.gif

תלמדי מנסיון של חברה שלי שעשתה.. עלה לה 180 שקל, וכל שבועיים היא צריכה ללכת לאשה שתמלא לה את מה שגדל וזה עולה לה 80 שקל. תעשי חישוב- זה 160 שקל לחודש, ובחודש בראשון- 340.. זה לא נראה אמיתי..(לא רק עליה- על כל מי שעושה
)- זה עבה מידי, ולא משנה מה היא עשתה, איזה לק היא שמה- זה היה זוועה.. עכשיו היא הורידה את זה.. מצטערת אם ביאסתי אותך, אבל עדיף שתדעי קודם.. ניסית כבר לגדל לבד? יש לקים של ORLY, שעוזרים, למשל אם יש לך ציפורניים לא חזקות והם שבירות- זה יעזור תנסי קודם לעשות טבעי!! בהצלחה!!

Amalthea

New member
../images/Emo5.gif אוי ואבוי

טוב ששאלתי לפני שניגשתי לציפורניסטית מכיון שאני לא יכולה לסבול עליי כל מה שלא אמור להיות עליי ציפורניים שלא עשויות מציפורניים נופל בקטגוריה הזו אז כנראה שבניה אני לא אעשה... מניקור לעומת זאת נשמע כיף
על האינפו´! יש עוד משהו שכדאי שאני אדע? עוד טיפולים נפוצים לציפורניים?

מניקור ../images/Emo127.gif

תהני!! מניקור, אישית לא עשיתי אף פעם.. אבל מי שעוה זה יפה לה.. פשוט זה ממש יקר, וגם הציפורניים שלי לא משהו אורכות.. ואני אוהבת להחליף לקים כל יום- יומיים.. בהצלחה!!

כנראה שזאת שעשתה לה את הציפורניים

גרועה מאוד! אני מכירה מישהי שבמקרה אני עובדת איתה (היא עושה ציפורניים, אני מאפרת ועושה שפם וגבות, וכל מיני הורדות שיער מיותר מהגוף למיניהם..) והיא עושה ציפורניים פשוט מהמםםםם, אני אישית מתה על העבודות שלה! היא עושה את זה ממש ממש יפה. גם את הלקים וגם את הציפורניים. נכון שזה עולה הרבה כסף, אבל מי שאוהבת את זה ורוצה אז אני באמת ממליצה עלייה, היא נמצאת בעפולה קוראים לה אביבית, והיא מעולה!

מה עם בנים?

יש טרנד בעולם שגם בנים שמים לק מה דעתכן? אני אישית כבר ניסיתי

לפעמים..

אבל תלוי איזה צבע ולאיזה אירוע.. למשל אם הולכים למסיבה בנם יכולים לשים לק שחור, אבל לק צבעוני זה מזעזע.. לא יודעת אבל פתאום זה ממש מוזר הבנים WANNA BE´S בנות שימו
הם מתחילים לטפח את עצמם הרבה פתאום, לק, צביעת שיער, עגילים, הסרת שיער בלייזר.. אולי רב הדברים לא כ"כ חדשים- אבל בקושי נשארו גברים ג-ב-ר-י-י-ם-!

למעלה