ענייני מפגש.

JPing

New member
ענייני מפגש.

אז כהמשך לנושא הקודם אני רוצה להתחיל פה סקר קטן על מה לעשות למפגש עצמו . אז העלו רעיונות ביום-יומים הבאים ואני יראה אם אני יכול לישם אותם וסתם לשאלת בונוס נחמדה: ה LDP (המפלגה הליברל דמוקרטית ביפן) לא הייתה בשלטון רק קדנציה אחת מאז 1950 , מתי זה היה ותחת אילו נסיבות?

GnomeBubble

New member
../images/Emo155.gif שרשור המשך למפגש פסח ../images/Emo157.gif

הקודם לא עולה עוד, אז נקפיץ את זה. לי אישית פחות נוח ב-5/4, אבל אם צריך אז נסתדר. יש למישהו עוד העדפות? אף אחד עוד לא ענה שהוא מתכוון להגיע בכלל לכנס עולמות, ואם כן אז באיזה יום. כמו שזה נראה, בקצב הזה אפילו אם נקבע היום תאריך, רק 10 אנשים ישימו לב עד שהוא יגיע (וזה פחות משבוע מהיום, בכל מקרה).
צריך לקבוע את התאריך כמה שיותר מהר, להודיע לכל מי שאתם מקושרים אליו ישירות במסנ, במסרים או בפלאפון.
טוב, נקווה שזה ילך לנו הפעם. ולשאלה של JPing (בלי לפתוח את הויקיפדיה, שתתן לי תשובה מידית), נדמה לי שזה היה בתחילת או בסוף שנות ה-90. אולי זה היה קשור להתפוצצות בועת הנדל"ן או לאיזושהי פרשיית שחיתות... הידיעות הרגילות שלי בטריוויה הפוליטית היפנית מסתכמות בזה שראש הממשלה עכשיו הוא שינזו אבה, ושהוא יותר שמרן מקואיזומי, אבל הוא לא מבקר ביאסוקוני. חוץ מזה יש לנו בן קיסרי חדש, ככה שהשושלת הקיסרית ניצלה ולא צריך לשנות את החוק השוביניסטי, ויש חבר פרלמנט פיני עם עיניים כחולות בשם מרוטיי צורונן (מרטי טורונן במקור). ובקשר לרעיונות: אם אתה יכול להכין סושי...

SashTheRed

New member
אני חושב שה-5.4 זה התאריך היחיד

האפשרי. לרוב בכל מקרה. ה-10 כבר שלושה או ארבעה מתוך החבורה שלנו לא תגיע, ועוד כמה אנשים שאני מכיר. וב-4 זה בדיוק היום העיקרי של כנס עולמות, אז גם תהיה בעיה. אז נעשה ב-5.4? אני אוכל לבדוק עם עוד כמה אנשים, להודיע להם וכדומה.

JPing

New member
damn

טוב אני ינסה להחליף בעבודה אם מישהו :). בנוגע לסושי : לא הפעם ( תנו התרעה של שבוע פעם הבאה :) )

למעלה