ענייני מדים במד"א

כשמתנדב נוער מתחיל להיתנדב

בתחנה כלשהי הוא מקבל (או קונה) חלוק עם לוגו של מדא מאחורה ועל הכיס הקידמי ולחלוק הזה יש על השרוול פס אדום שאומר שהוא מתנדב נוער. אסור לך לעלות לנסיעות בלי חלוק של מדא.

ענייני מדים במד"א

שלום לכולם, אני מתנדבת במדא כבר שנתיים וחצי אני עדיין לא בת 18..ומין הסתם עדיין אין לי מדים. חברה טובה שלי התגייסה לא מזמן לצבא וגם היא במדא. יש לה מדים והיא שאלה אותי אם אני רוצה אותם כי היא לא מתכוונת לבוא למדא בזמן הקרוב.השאלה שלי היא האם מותר לי לבוא איתם?..למרות שאני עדיין לא בת 18?

מדים במד"א

בעיקרון לכל מדים סימני היכר שונים אך בתחנות שבהם אני מתנדב - איזור שרון אין הבדל ממשי עד דרגת חובש בכיר - חולצה עם פס כחול אבל בעיקרון למתנדבי נוער יש חולצה עם פס אדום בלבד תבדקי אם יש אצלכם הקפדה על הקטע הזה אני למשל מאז שאני במד"א (6.5 שנים) יש לי חולצה עם פס אפור ו/או איפוד חובש כתום ולא הפריע לאף אחד

Action force

New member
בכדי לקבל תשובה מדוייקת:

פני למרכז \ אחראי המתנדבים בתחנתך או באזורך. אצלנו לדוגמא אחראי X אסר, והאחראי שבא אחריו אישר... אגב יש אצלנו מתנדב (3 שנים) שלקח חולצה לבנה רגילה, אחת שמתאימה לו, ושנוחה לו לעבודה, ושם עליה הדפסים וPATCH של מד"א. ואיתה הוא מתנדב.

chanand

New member
../images/Emo51.gif

תמשיך לבקר....

ישראל פ

New member
מדים לבני נוער

התשובה מיועדת לוונפלונית ולבני/ות גילה. מדים ככלל אינם בסמכותו של א. מתנדבים. מדים מונפקים ע"י מרכז מד"א למתנדבים בהתאם להכשרתם, ומעמדם. בני נוער, מחוייבים בחולצת מדים {חלוק} סגורה ללא מכנס בוגרים מעל חצי שנת התנדבות, מחוייבים בחולצת נהג + מכנס. נוער שהגיע לגיל 18 אך עד מועד גיוסו פחות מחצי שנה, אינו זכאי למדים. נוער שהגיע לגיל 18 וימשיך בוודאות את התנדבותו במד"א למרות גיוסו לצה"ל, {קלבניקי"ם} רשאי לקבל סט מדים. מדריך נוער שסיים הדרכת 2 קורסי 60 זכאי לסט מדים. מקווה שתמצתי את העניין. ישראל פישר ע. מפ"ה

chanand

New member
מה הקשר?

היא לא בקשה הנפקה... היא שאלה אם היא יכולה ללבוש מדים שהיא השיגה מחברה...

Action force

New member
ישראל..

קודם כל, תודה רבה לך על ההבהרה. שנית לכך, אנא בדוק מסרים אישיים...

למעלה