ענייני כסף בבאפי.

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

alond

New member
ענייני כסף בבאפי.

לאור בעיות הכספים של באפי בפרקים של עונה 5, חשבתי על העניין. למה המועצה לא עוזרת? סה"כ, היא מתה כדי להציל את העולם והצילה אותו חוץ מזה כמה פעמים ובגלל עבודתה כקוטלת היא לא ממש יכולה לעבוד כדי לקיים את עצמה. המועצה צריכה לעזור.

alond

New member
יותר מזה, המועצה צריכה לממן את כל

החיים של הקוטלות כל הזמן. יש להם אינטרס שהקוטלת תוכל לעשות את עבודתה הכי טוב שאפשר וצרות כמו כסף דורשות הרבה כסף ומאמץ לקוטלת ומונעות ממנה לעשות את עבודתה האמיתית.

alana

New member
זאת בטח לא בעייה כזו נפוצה

שאין לקוטלת כסף. אחרי הכל, אלה בנות די צעירות שבד"כ כן יכולות להעזר במשפחה גם אם הן לא תמיד מסבירות מה הבעייה שלהן. ואם להיות רעה לרגע, זה לא שיש להן חיים כל כך ארוכים בתור הקוטלת גם ככה. מצד שני, יכול להיות שהמועצה כן משלמת, פשוט לא לבאפי. זה לא שהיחסים ביניהם כאלה טובים גם ככה.

alond

New member
נראה לי שזן בעיה יחסית נפוצה.

פיית' גרה במלון עלוב. קנדרה טסה לסאנידייל בתור מטען. איפה הרמה? הקלאסה? לפחות שלא יהיה תת רמה.

../images/Emo45.gif

המועצה בהחלט צריכה להתבייש. ובקשר לקנדרה
אני חושב שהיא טסה ככה כחלק מחשאיות. לך תבין אותה, אבל.

יניב ג

New member
ומה עם הסקוביז?לא צריכים לעזור?

טרה ווילו גרות בבית של באפי על חשבונה ולא עובדות,זאנדר ואניה שניהם עובדים ובקלות יכולים לקחת הלוואה. ובפרק הזה דון עושה לבאפי סיור בבית וזה נראה מובן מאליו שוילו וטארה גרות אצל באפי.זה כאילו שכולם משפחה אחת גדולה ובאפי היא האמא
. וגם גיילס יכול לעזור למרות שהוא עוזב

בגדול,

אם אתה שואל דווקא מבחינת הטיימליין של עונה 5, פשוט בגלל שהמועצה הבהירה, גם כשהיא שיתפה פעולה עם באפי, שהיא רק משתמשת בבאפי. מאחרי שהיא פרשה בסוף 3 הם נהיו עוד יותר לא חיוביים. ומעבר לכך, המטרה בבאפי לדעתי היא להציג אותם בדיוק ככאלו- כחבורה של בריטים נפוחים (ותסלח לי המלכה) שמפקדים על הקוטלת, יש להם את כל המידע אבל לקוטלת יש את כל הכח. הם שונאים את העובדה הזו. והם יעשו את המעט ביותר לעזור- תמיד תהיה עוד קוטלת. הם בעיניהם-תמיד יהיו. ואל.

City Of Angel

New member
בדיוק, הכל עניין שובינסטי ../images/Emo90.gif

המכשפים (הגברים) יצרו את הקוטלת (האישה) בעידן פרימיטיבי שבו לנשים לא הייתה שום זכות, והטילו עליה את המשימה בלי רצונה ובלי שום תמורה. במשך הדורות מועצת הצופים (גברים ברובם) לא שינו את השיטה בה הם קיבלו משכורת על עבודתם ורק חילקו הוראות לקוטלת. ובסוף - מי מת ומי הצי את העולם?

alond

New member
דווקא לפי עונה 5 זה לא כך.

להזכירך הפרק שהמועצה באה עם מידע ומראיינת את כל חבריה ובוחנת אותה עד שנשבר לה והיא מעמידה אותם במקומה ומאלצת אותם לתת לג'יילס את שכרו (*שיעול* רטרואקטיבית *שיעול*), אה, רטרואקטיבית, פלוס העלאה בשכר ועושה מהם הביץ' שלה. בכל אופן, היא הסכימה לשתף איתם פעולה. (הווה אומר אתם תתנו לי מידע על גלורי ואני אלחם בה). קטע טוב כשהם אומרים לה שגלורי אלה. קטע טוב. בכל אופן, מה עם זמנים עתיקים, לפני מאות שנים, כשהיה סביר שרוב הקוטלות יהיו עניות בטירוף? מאיפה ישיגו אוכל? מקום לישון?

למעלה