ענייני כלכלה

goldi san

New member
ענייני כלכלה

אתמול הייתי בהופעה של- שייגעצ+פאנקייק+השפן הנכון וכל זה בארבעים שקלים בלבד. עכשיו, מי מוכן לענות לי בטובו, למה הופעה חייננית כזאת של רוק ישראלי, עולה כל כך מעט ואילו כרטיסים לג´י (לא במכירה מוקדמת, למרות שזה לא משנה, גם במכירה מוקדמת צריך להוסיף את דמי ההגעה לדיזנגוף סנטר), עולים 75% יותר? אפשר לחשוב מה כבר מראים לקהל היקר בג´י? יורקי אש? גברות מזוקנות? לא! קצת קצת אמני היפ הופ ישראלי- שהם לא יותר מפורסמים משייגעצ! אפילו לבארבי, שזה בכל זאת מועדון רציני- לא קרה מעולם שכרטיס עלה שבעים שקל! בד"כ המחיר הוא שלושים-ארבעים, גם לאמנים ידועים, חוץ מאולי איזה ברי סחרוף או משו שאז נגבים חמישים שקלים. בקיצור, למה היפ הופ ישראלי עולה הרבה יותר מרוק ישראלי? או שזה קונצרטי גאלה? אנחנו תורמים לחולי סרטן או ילדים מוכים?

volatile

New member
צודקת במאת האחוזים

אבל הדיון הזה כבר ישן עם העסקנים וכל הבולשיט... צודקת אבל זה מה שיש בינתיים ובזה צריכים להסתפק, היפ-הופ לא מושך כ"כ הרבה אנשים כמו רוק לדוגמא.... מה לעשות אז אנשים כמו ניר מרגישים שהם צריכים לצמצם סיכונים, מה שחבל לדעתי בגלל שכנראה גם שהפאזה השתנתה ואנשים באים תמיד לגי´ הוא עדיין נשאר בגישה הקודמת... חבל אבל עד שלא תהיה לי אלטרנטיבה... זה מה יש... פלג.

double M

New member
........

אף אחד (כמעט) לא יכול להסביר לך כמו שצריך כי אף אחד (כמעט) מהפורום הוא לא המנהל של הג´י. תשלחי מייל לסופרים. מתן נ.ב את הולכת היום להופעה של הפוסי של לוסי, Astroglides וכמאל ג´אמל?? נראה לי הולך להיות טוב!!!

DJ$upreme

New member
מתי ראית לאחרונה הופעת היפהופ בברבי

ולמה המידע המוטעה והמטעה? כדי לדייק, מסיבה בג´י שכוללת הופעה עולה בדרך כלל 50 ש"ח, שזה 25% יותר מה-40 ש"ח של הברבי. כך עלו ההופעה של כלא 6 או ההופעה של הרביעיה. זה גם המחיר הרגיל של מסיבה ללא הופעה. כלומר, ההופעה בחינם, כלומר, מה שאנחנו משלמים למופיעים אנחנו מוציאים מהקופה הרגילה. עובדה מס´ 2: ההופעות הם לא אטרקציה גדולה בג´י. להפך, רוב הקהל וגם אני לא חושבים שהג´י מתאים להופעות, ורוב הקהל (ולא אני) לא רוצים בכלל לראות הופעות בג´י. כן, באמת; רוב האנשים שבאים לג´י רוצים לרקוד וחלקם הגדול היה מעדיף שלא יהיה היפהופ ישראלי ובטח שלא בהופעה. אנחנו מזריקים לקהל היפהופ ישראלי כבר שלוש שנים, במנות הולכות וגדלות, וגם אם זה אומר הופעה, אנחנו לוקחים בחשבון שיש אנשים שלא יאהבו את זה. עובדה מס´ 3: מחיר הכניסה למסיבה בדיסקוטק, שתהיה מסיבת רוק טראנס או האוס, נע בין ה-50 ש"ח למאה ועשרים שח. מקומות כמו הג´י, יקחו בשקט 60-70 שח, באופן רגיל וקבוע, כשמדובר בקהל של ילדים שלא שותים אלכוהול. שלא לדבר על המחירים של דיסקוטקים בחגים. עובדה מס´ 4: הברבי, התמונע, וכן הלאה, ממוקמים באזורים שבהם השכירות נמוכה בהרבה ופתוחים כל יום בשבוע. הם פועלים כאולמות להופעות בלבד ולא כדיסקוטקים, וכבודם במקומם מונח - אבל יש רמת הוצאות שונה למקומות כאלה, וגם כמובן רמת הכנסות. מקום כמו הברבי יכול להכניס את השכירות החודשית שלו בהופעה אחת שיש בה 350 כרטיסים של 40 שח ועוד לשלם ללהקה. עובדה מס´ 5: אני משוכנע שכשבויאקה יופיעו בברבי, כמו הדגנחש, אם זה בכלל יקרה, הם יגבו ממכם פחות ממה שאנחנו גבינו למסיבת בויאקה בג´י (70 שח), אבל - יותר ממה שגבינו עבור ההופעה שלהם בנפרד, שזה 20 שח מעל למחיר הרגיל שלנו. עובדה מס´ 6: משמרת עבודה בג´י לכל העובדים אורכת 6 וחצי שעות, זה קצר בהרבה ממשמרת בהופעה. חברי את כל העובדות האלה ותגיעי לאן שבא לך בסוף. זוהי ההודעה היחידה שלי בעניין הזה לחודש ספטמבר.

יערה 18

New member
מתי זה ייגמר כבר?

כל הוויכוחים האלו ? הנושא של עלות הכניסה לג´י כבר נטחן עד תומו ....... לא עדיף להשלים עם העובדה הזו? אני לא אומרת שצריך לסתום ולשלם אבל כבר התווכחנו על זה עד זוב דם די ! מספיק! אף אחד לא מכריח אף אחד לשלם את המחיר, לא מוצא חן? אל תבואו! חוצמזה שאם תוציאו את הראש מהאדמה ותציצו קצת תראו שהמחירים של המועדונים בחגים באמת מופרז....................זוהי האמת לאמיתה יערה, שמודעת לעובדה שאנשים לא תמיד אוהבים לשמוע את האמת

DJ$upreme

New member
אני ח-ייב להוסיף משהו- את מטעה!!

המידע שלך מוטעה ומטעה עוד יותר. מתוך עניין פתחתי עכבר העיר, וגיליתי שאת פשוט טועה לעניין המחירים של הופעות בעיר, והנה כמה דוגמאות. ברבי: ברי סחרוף - 75 ש"ח, רוקפור 50 שח, יובל בנאי 60 שח. קמלוט (מקום קטן יותר מהג´י עם סאונד לא טוב בהרבה להופעות): אפריים שמיר - 60 ש"ח, קנדלה (?) - 50 ש"ח, כחול (מוזיקה אירית) - 50 ש"ח, מידלמן - 50 ש"ח, חמי רודנר - 60 ש"ח. ובקמלוט הרצליה, המחירים גבוהים יותר. אז מה העניין? למה להטעות את הקהל שבמילא לא מכיר את המקומות האלה? ואל תתחילי לספר לי שיובל בנאי הוא כוכב ולכן מגיע לו 60 ש"ח, אני יודע את זה לבד, אני גם יודע כמה מה-60 ש"ח האלה הולכים לבנאי וכמה לקמלוט, ובאמונה - הם לוקחים את הבסיס שלהם + מטבח ובאר, ולבנאי נשאר בסוף פחות ממה שנשאר לבויאקה בהופעה שלהם אצלנו. ועוד משהו: מה שראית אתמול בתמונע היה פסטיבל שלדעתי ספונסר על ידי גורמים חיצוניים, והתמונע בפני עצמו - אם אינני טועה - כתיאטרון - מקבל תמיכה מעיריית תל אביב. למשל, יכלת לראות המון הופעות היפהופ ממש ממש בחינם רק לפני חודש בפסטיבל הבירה, על במה רצינית וכו´ - והכל מומן על ידי העירייה. וזאת באמת ההודעה האחרונה שלי בנושא. לחדש ספטמבר.

Lady A

New member
הפסטיבל בתמונע

הוא דוגמא רעה מאוד כי זה פסטיבל נסיוני שבא לקדם מוזיקה לא ממוסחרת ובגלל זה המחירים בנמוכים. זה פסטיבל עם הוצאות מינימלית ביותר כי כמעט כל ההרכבים בו לא קיבלו תשלום על ההופעה

BIGO-G

New member
מה שנכון נכון.

אגב ניר הייתי מציע לך לרשום את כל ההודעות שלך בנייר כי כל פעם שיתלוננו על המחיר ומה לא תצטרך לתת אותו נאום וזה דיי שוחק ומעצבן ותמיד לא זוכרים הכל.

(-:

New member
דבר אחד הטריד אותי בהודעה שלך

ציטוט: "אני משוכנע שכשבויאקה יופיעו בברבי, כמו הדגנחש, אם זה בכלל יקרה..." למה "אם זה בכלל יקרה"? הלוואי שיופיעו!

inbalit

New member
תיקון

תיראה לפני שנתיים היתי ברוק עצמעות וכמה עלה כרטיס? 100 שקל. רוק ואהבה שהיה בניצנים השנה, כמה עלה כרטיס? 150 שקל, וככה רשימה ארוכה..... השנה חישגוזים בפארק- כמה עלה כניסה? 60-80 שקל, וזה גם עם כל האומנים הגדולים... אביב גפן( שנאת חיי) אין הופעה של הפלצן הזה מתחת ל90 שקל פשוט לזמרים של הרוק תופסים מעצמם יותר מידי! עוד דוגמעות? לא חסר... ובעינין למסיבות פה באזור שלי, אשדוד והסביבה מחיר נע בין 60-80 שקל, המטרוק למי שמכיר, שאני די מחבבת את המקום אפילו, תסיכי לבד מסקנות!!!!!

haim9798

New member
הוי מטרוק מטרוק....

אני די חולה על המקום הזה , למרות שיש שם לפעמים מסיבות שאפשר להגדיר בעיתיות ( ערסים וכאלה) אבל הכניסה שם הכי קצת שנכנסתי היא 70 והמקום "קצת" יותר גדול מהג´י. אבל סתם כתבתי את זה כגעגועים למקום .... :) :) נ.ב. - ניר , המחירים שלך בסדר ואל תתן למישהו להגיד אחרת. 50 זה די זול לדיסקוטק , במיוחד שהסאונד אצלך הוא מהטובים שאני מכיר למסיבות !!!

יערה 18

New member
יפה , יפה מאוד

היית ברוק עצמעות הבאת דוגמעות ואפילוהסכת מסקנות !!!!! אז הסכיתי כעת או קיי ? כרגע הוכחת לכולנו שאת ממש ___________ יערה שעדיין לא אוהבת טעויות so what the fuck u gonna do?????????

goldi san

New member
אני מגיבה על עצמי

אני לא זוכרת אף מסיבה בג´י לגילאי 16 ולא המסיבות הרגילות, ששמעתי עליה (כי לא הלכתי לג´י מעולם אך אני מתכוונת) שעלתה לא 70 שקל. נו, כן אני מבינה שזה נושא שנטחן עד אבק, אבל פשוט חזרתי לי בלילה מהדירטי והיה טעים נורא והייתי קצת נרעשת. ואני גם מבינה כמה טענות של סופרים היקר, בנוגע לשכירות או העובדה שהג´י הוא דיסקוטק, או לסבסוד של תאטרון תמונע, אבל אני לא מקבלת את הדוגמאות שלו על הקאמלוט אפחד לא דיבר על הקאמלוט יש להם תמחורים משונים מאד וגם לא על אביב גפן שזה בכלל לא מעניין אני דיברתי על סוג מסויים של להקות ואמנים שעושים רוק שהם בערך ברמת הפרסום של אמני היפ הופ ישראלי. אוקיי, נטחן דק דק אבל עדיין מעצבן. טוב, אני באמת לא הכי צודקת בעולם, כי פסטינקש עלה כמו חישגוזים. אוו נו מספיק

למעלה