ענייני טיפת חלב.

Cafe Latte

New member
ענייני טיפת חלב.

היה לנו תור לטיפת חלב היום, של גיל שנה וחצי.
הפעוט כבר מזמן לא בן שנה וחצי (תיכף בן 1.9..), ויש לנו בעית תורים בתחנה (כמו בכל תחנה כנראה). הוא היה אמור לקבל היום את המשך הטיפות של הפוליו, והיה לנו גם תור לרופאה התפתחותית.
בהנחה שאפשר לקבל את הטיפות מתישהו במועד אחר (פשוט להגיע רק לחיסון עצמו), האם זה קריטי שאני לא מתכוונת להגיע לרופאה ההתפתחותית?
אני פשוט לא רואה בזה שום טעם.
זה ילד שגדל טוב
ומתפתח בטיל. כך שאין לי ספקות/שאלות. ואין לי פנאי ללכת על מנת לסמן וי על זה שהוא מפטפט בלי סוף/הולך/השד יודע מה, או להקשיב לשטויות מצד שני. זה דורש ממני לא להגיע לעבודה בבוקר במיוחד, וכו'. לא בא לי.

אפשר פשוט להודיע שאני לא מתכוונת להגיע לזה יותר, בעצם? או בכלל? (כי לדעתי אין יותר חיסונים בקרוב).

לפחות אצלנו

אין אף אחד שבודק את הנושא, כלומר תגידי שתלכי לרופא ילדים שיעשה בדיקת התפתחות ואל תלכי, אף אחד לא ידע וזה לא ישנה לאף אחד
הבדיקה שהייתה לנו הייתה ממש סימון וי בלבד, ואם את שקטה, אז אני במקומך לא הייתי הולכת

אושר מ

New member
רק אומרת שאני מכירה גם מישהי שבכלל לא הולכת

לטיפת חלב. אף ביקור אף פעם והיא תכף עם ילד רביעי

Cafe Latte

New member
זה קצת קיצוני לטעמי,

כי יש בעיני הרבה צדדים חיוביים לטיפת חלב (היתה לנו אחות מהממת, בשנה הראשונה...).
אבל ויתרתי בסוף הפעם. בגילינו המופלג, (שנה ותשעה חודשים), ובהתאם לפעוט שהגרלתי בחיים האלה, פשוט אין צורך.. מעקב התפתחות יהיה פה מגוחך פשוט.
מתישהו אצטרך להגיע על מנת להשלים את המנה השנייה של הפוליו. וזהו בעצם.
עד הילד הבא, נראה לי שלא נתראה יותר.

shaya54

New member
אני הייתי רק פעם אחת עד היום

והבנתי שזה לא בשבילי

הילדה כבר בת שנה וחצי, מתפתחת טפו טפו טפו יפה מאוד
הקטן בן 4.5 חודשים ואנחנו לא לוקחים אותו לשם
לא כל כך מבינה מה הטעם
כשלא הייתי בטוחה שהוא עולה טוב במשקל הלכתי לשם ושקלתי אותו לבד
כשהייתי צריכה עזרה בהנקה הזמנתי יועצת הנקה
כשיש איזשהי בעיה אני הולכת לרופא
ולגבי חיסונים אני מעדיפה לא לדבר מפאת הפחד מהתנפלות

מרגישה שסה"כ טיפת חלב היתה מועילה פעם כשלא היו כלים נגישים להשגת ידע על תינוקות
או לחילופין לאוכלוסיות שאין להן ידע מונגש בצורה אחרת....

Pixelss

New member
רציתי לענות ושכחתי...

בכל מקרה אני אישית לא רואה סיבה ממשית ללכת לטיפת חלב אם את בטוחה בהתפתחות שלו.
עם הבכור הפסקתי די מהר ללכת למעט החיסונים.
וגם עכשיו עם הקטן אני מתכוונת לבוא רק לחיסונים, היינו היום בביקור הראשון ומודה שלמרות שהיא הייתה מקסימה לא הרגשתי שהיה לה מה להוסיף לי.
&nbsp
אגב לא הודעתי לאף אחד בשום שלב מה הכוונות שלי, פשוט כל פעם שהגיע זמן החיסון קבעתי תור לחיסון וזהו.

למעלה