ענייני חוק

Goldust

New member
וזאת רק דוגמא אחת מן הרבות

למשל נושא מחירי הדיור בישראל הוא שערורייתי מדרגה ראשונה, נושא פלילי לכל דבר. איך בן אדם שמרוויח 5,000 בחודש אמור להקים בית בישראל עם מחירים כאלה. ואני לא מדבר על דיור יוקרתי אלא משהו בסיסי יד שנייה

גוזליה

New member
"אשתו של אזרח" מאיזו מדינה?

אין כזה דבר "אזרח אירופאי"- יש אזרח של מדינה X או Y כיוון שאירופה היא לא מדינה. אם המדינה שסיפקה לך את הויזה מתנה את קבלת הויזה שלך בתנאים אלו או אחרים (מה שאני די בספק, אבל עדיין...) אז כן. ובכמה חוב מדובר? ולמי? אני משערת שאם מדובר בסכומים משמעותיים שגוררים תביעתך לדין ו/או הוצאה לפועל ו/או שהנך מבוקשת ע"י ארגונים בינ"ל (כמו האינטרפול למשל)- אז כן, זה יהיה בעייתי-משהו. אם מדובר באחד מהסנריוז שהעליתי- אולי שווה לך להתייעץ עם עו"ד. ומה זה "ויזה אנגלית"? אם בעלך הוא אזרח של אחת ממדינות האיחוד, ואת שוהה בבריטניה על סמך נישואיו לו (ויזת בת זוג), אין כלכך קשר למה שיש/אין לך בארץ- הויזה שלך לא קשורה למצבך בישראל.

גוזליה

New member
אם כבר להתחכם אז עד הסוף

הוא לא "אזרח אירופאי" הוא אזרח האיחוד (ואת רוצה להגיד לי שהוא טרח להוציא את האזרחות הזו?) והאזרחות הזו לא מבטלת/באה במקום האזרחות הפורטוגלית שיש לו.

verawolf

New member
אוקי

אני נשואה ל פורטוגלי. עברתי לגור איתו באנגליה. הוא לא נמצאה פה כתושב אלה עובד כבעל אזרחות ממדינה אירופאית. יש לי הלוואה של כ 13.000 שח לבנק שאני אמורה לשלם בשנתיים. אני עדיין לא עובדת כי עוד לר מצאתי עבודה. אבל אני מתכוומת לשלם ברגע שיתחיל לעבוד.

"דרכון אזרח האיחוד האירופאי" זה בעצם הדרכון

שבעלך קיבל מהמדינה שלו, ומן הסתם יש הבדלים די גדולים בין מדינות השונות כמו שרומנים לא יכולים לעבוד בגרמניה עד 2012 אם אני לא טועה לכן זה חשוב.

אשנתי

New member
למה שלא תעזרי בעו"ד

שמתמחה בעניינים האלה? הם הרי מחפשים דרכים לא לאשר וצריך לדקדק מאוד בהגשת הבקשה. את אמורה להגיש בקשה לבני משפחה, לא לויזת נישואין, לדוגמא, מספיק שחסר איזה מסמך או שהתרגום לא מוצא חן בעינהם... הוא עובד?

למעלה