ענייני חוק

verawolf

New member
ענייני חוק

הי לכולכם. יש לי שאלה לאלה שאולי היה להם מקרה דומה. האם יכולה להיות בעיה אם ויזה אנגלית, ויזת "אישתו של אזרח אירופאי " אם היו לי חובות לא סוגורים בישראל ( למשל הלוואה)? מישהוא חווה משהוא דומה? תודה מראש. ורה

verawolf

New member
הי

למה גיל? איך זה קשור? יש לי דרכון ישראלי, אני בשלבי קבלת ויזה.

TrigATUSA

New member
בגדול, לא מעניין את הבריטים

(אין כזה דבר וויזה אנגלית) מה קורה איתך בארץ אם את מבוקשת על ידי האינטרפול זה כבר עניין אחר

../images/Emo6.gif קרעת אותי ...אכן אחד החזקים..../images/Emo6.gif

וורה מה סכום החובות שלך??האם את עדיין תושבת\אזרחית ישראלית? ולמי???לבנקים???לאנשים פרטים???לעירייה??לסלקום?

התגעגעתי לשטויות שלך..

השבדיות מסרו ד"ש חזרה....

gingervfred

New member
עובדים עלייך!

הארגון הבינלאומי לשיטור פלילי - אינטרפול הוא ארגון משטרתי בינלאומי. הארגון נוסד בווינה ב-1923, כדי לעזור לתאם בין ארגוני המשטרה של מדינות שונות בחקירת פשעים בינלאומיים. השם "Interpol" היה במקור רק כתובת הטלגרף של הארגון, והפך לחלק משמו הרשמי בשנת 1956. לפני כן נודע הארגון בתור "הרשות הבינלאומית לשיטור פלילי" (International Criminal Police Commission, ICPC). לתפקיד הנשיא הראשון של הארגון נבחר מפקד משטרת ווינה, יוהן שובר, שהחזיק בתפקיד זה עד מותו ב-1932.

היה לי בעיה\חוב כזאת עם הביטוח הלאומי...

שדרשו ממני כסף על זה שחייתי בחו"ל (דמי שימוש במדינה אחרת) זה דווקא היה סכום לא קטן.... אבל יצאתי גבר והראתי להם מה זה......שילמתי כל שקל..... לא סתם ......לצערי כמו כל דבר בארץ ..נאלצתי למצוא איזה דודה שעובדת בביטוח הלאומי.. עשתה לי איזה קומבינה ...ושילמתי רק איזה 10%

אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב..

אני רציני ......ועצוב לי שזה ככה ...אם זה היה סכום שהייתי מרגיש שצריך באמת לשלם (מס הכנסה..למשל..) אז ....מילא... הייתי משלם... אבל מדובר בתשלום לא מוצדק בעליל....אני צריך לשלם על זה שלא הייתי בארץ???....אז "קיבלתי הנחה".... מפתיע אותך שזה ככה?? אני לא רוצה לספר לך איך חברים שלי (לא אני ..אני מתנגד לדברים כאלה ) קיבלו רשיון נהיגה....

זה ממש לא מפתיע הרי יש לנו

נשיא אונס, ראש ממשלה לשעבר שקידם עניינים אישיים, ועוד הרבה כאלה שגונבים ועושים יותר דברים חמורים ממה שאתה עשית, מה גם מה שעשית חמור. אבל אני לא יודע מה היתה הסיטואציה שהיתה בה לכן איני יכול לשפוט אותך.

אחד הדברים היותר מפגרים במדינה

זה שהיא מחייבת בן אדם שיוצא לחו"ל בדמי ביטוח לאומי...... כמו הרבה מחבריי שיצאו לטיול בחו"ל אחרי הצבא...גם אני זכיתי בצ'ופר מהמדינה... מעין קנס על זה שהעזתי לצאת לחו"ל.... העובדה.... שאני עובד 5 שנים במקום מסודר.. והתשלומים לביטוח הלאומי דופקים כמו שעון קוקיה נורבגי...לא הזיזה להם ... ואחרי חצי שנה שלא הייתי בארץ...היה דחוף להם לדרוש ממני לשלם...למרות שלאחר מכן...חזרתי לעבוד ולשלם כרגיל... אז עשיתי מה שאני יכול כדי למצוא את הקומבינה ולשלם הרבה פחות.....לא גנבתי ולא רימיתי אף אחד.... מה שנקרא כשר אבל מסריח בדיוק כמו החוק המפגר שדורש ממני לשלם.....

Goldust

New member
אסור לרמות אנשים חובה לדפוק את המערכת שדופקת

אותנו ימים ולילות

אם תקח בן אדם

שעבד 35 שנה במקום מסודר ותעשה חשבון כמה כסף הוא שילם לביטוח לאומי...תבין שאם היה שם את אותו כסף בצד\קרן פנסיה הוא היה יכול להיות מליונר\עשיר.... דבר שהיה נותך לו יותר ביטחון מאשר הביטוח הלאומי...

למעלה