ענייני חגים

fox28

New member
ענייני חגים

שלום לכולן חזרתי מחופשה נהדרת בת 5 ימים בכרתים. נסעתי עם החבר המקסים שלי. פעם ראשונה ששכרנו רכב וטיילנו עצמאית בכרתים. היה ממש כיף!מאוד נהנינו לפני הטיסה הייתי בבית העלמין - כהרגלי מדי ראש השנה ואיחלתי לאמא שנה טובה. אחי מתחתן בעוד חצי שנה אז סיפרתי לה. אמרתי לה שאחרי 6 שנים הגיע הזמן שתקום. הבן שלה מתחתן! צריך לבחור בגדים לחתונה ולא להיות קבורה מתחת לאדמה. כל כך כאב לי.... הקראתי את השיר "אם יש גן עדן" של אייל גולן וחזרתי לביתי. כל כך כואב שאמא לא תהיה בחתונה של בנה. אני בטוחה שנשמח בתחונה אבל מבחינתי זו לא שמחה שלמה. הכאב הזה מלווה אותי כל הזמן.......[ סוף סוף שמחה במשפחה ואמא לא תהייה רציתי לשתף אותכם. ברגעי שמחה וצער אשר מתערבבים בחיי כל יום גמר חתימה טובה וצום קל לכל הצמות מיכל

מיכל ובנות יקרות../images/Emo41.gif

אז ככה... אחי התחתן לפני 3 שבועות. כל התקופה לפני החתונה היתה מתוחה ועצובה ומאוד ריחמתי עליו שהוא צריך להתארגן לבד בלי אמא....והייתי מאוד עצובה,עד שיום אחד ממש בכיתי על מר גורלו וגורלי....וגורלנו,בלי אמא,וזה קשה....ולא אנושי... קשה מאוד להערך לחתונה חסרת אמא אבל חייבים.... אחי היה נורא רגיש ובכה הרבה גם בחינה וגם בחתונה....וגם הכלה, שהיא ללא אב היתה עצובה....והם התנחמו זה בזו... מאחלת לכם התארגנות שמחה ונעימה עד כמה שאפשר.... שמחה שנהנתם בכרתים.... צום קל וגמר חתימה טובה!

fox28

New member
תגובה

לפחות מישהי קראת את מה שכתבתי.. צדיקה אחת בסדום אני מתרגשת בשביל אחי- וזה מוזר לי שאחי הקטן פתאום מתחתן גם אצלינו הכלה ללא אבא גם אני הייתי רוצה להתחתן אבל זה כבר עניין אחר. הגיע הזמן גם לשמחות ולא רק לאסונות הייתי צריכה קצת חופש לפני החזרה לשגרה שנה טובה

אני תמיד קוראת אותך

מרגישה תמיד צורך "לבדוק" מה קורה איתך! מוזר!

למעלה