ענייני גיל ?

EXTENSION

New member
ענייני גיל ?

לא הבנתי אם צחקתם כשמישהי אמרה פה שריצ´ארד זה אבא?! של רורי ? אולי התכוונתם לורליי . חוץ מזה הופתעתי לגלות שהכלבה הזאת האקס חברה של רורי זאתי שהיא העורכת שלה בעיתון (שכחתי איך קוראים לה ) ראיתי אותה בסרט סוג ב´ משחקת אישה בת עשרים והתחלתי לחשוב הייתכן כי עשו לנו "דוסון קריק" פעם נוספת הייתכן כי השחקנית שמשחקת את רורי היא בת 20 ו... כי אין לי ספק לגבי השחקנית משחקת את נו.. אוף נו הבנתם זאתי שמשחקת את המנייאקית שמטרידה את רורי . חוץ מזה עשית קצת חשבון לורליי נכנסה להריון בגיל שש-עשרה רורי היא בת 17 אז לורליי צריכה להיות בת 33 ?! אם כל הכבוד היא לא נראית בת 33 ואמא של לורליי בת ארבעים ומשהו מקסימום חמישים אז בת כמה היא הייתה צריכה להיות כשלורליי נולדה . סתם רעיונות למחשבה .

פריס ../images/Emo68.gif

ובעניין הגילאים- אני לא חושבת שתמצא עוד שחקנית נוירוטית כמו ההיא שמשחקת את לורליי... או את רורי.. או בכלל.. אז אולי פשוט עדיפ שנשב, נשתוק, ונצפה בהנאה בבנות דוסון... אההה... גילמור...

stardust15

New member
תגובה

לכלבה הזאתי שאתה לא זוכר איך קוראים קוראים פריס
וליזה(פריס)בת 22
ואני לא מבינה מה זה כל כך מפריע לך שהשחקנית בת 20+.ואם זה מעצבן אותך אז תשמע את זה(אם אתה לא מסתכל סמולוויל אז תתעלם)קלארק/טום ווילינג בן 25
והוא משחק בן 15
הבדל של 10 שנים!!!לעומת זאת אצל ליזה/פריס *רק* חמש. ומה לא הגיוני בזה שלורליי תהיה בת 33
חוץ מזה שלורן גרהם בת 35, ומה זה שנתיים
ואימא של לורליי בכלל לא מתקרבת לארבעים
היא בכלל עוד מעט בת שישים
כאילו היא בת 58...(במציאות)אבל האמת היא שגם אני חשבתי שהיא צעירה יותר,אבל הינה
(הפתעה)... ואם אמילי גם בסדרה בת 58 כמו במציאות אז היא הולידה את לורליי בגיל 25

EXTENSION

New member
תגובה לתגובה

קודם כל חידשת לי בעניין טום וולינג אני חייב להודות אני בהחלט מתעצבן מקטעים של גיל כי אני בטוח שיש נערים ונערות בגילאים בהם מדובר שמסוגלים בהחלט להעביר הרגשה אמיתית של התסריטים מבלי להיות קרובים לגיל השלושים. קחי למשל את קריסטין קריוק המדהימה ( אני מנסה לשכנע את האנשים בתפוז להקים פורום לכבודה ולכבוד סמלוויל בכלל ) . היא בת 19 ואם כל הכבוד לטום היא מעבירה את הדמות של לנה מצויין דרך אגב הם בני 17 בסדרה לא 15 .

stardust15

New member
הם לא בני 17../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif

איך לאנה יכולה להיות בת 17
בשנת 89 קלארק נחת ולאנה היתה אז בת 3 כלומר שהיא נולדה ב86 והיא אמורה להיות בת 15
ואם הם באותו הגיל(אני לא בטוחה)אז גם הוא אמור להיות בן 15(לא שהוא נראה בן 15...)

lily p

New member
אם כבר הזכרת... ../images/Emo29.gif

אנשים שמופיעים בסדרות אחרות... אז היום קמתי מוקדם מן הרגיל, וראיתי את לורליי, באיזה סדרה בערוץ שלוש ואני חושבת שהיא שחקנית קבועה שם... אני לא ממש שמתי לב מה השם של הסדרה, אבל אני אחפש בעיתון, כשאני אמצא אותו...
שפרה, כבשה חוקרת

lily p

New member
דווקא לא... ../images/Emo29.gif

ומצאתי עיתון... לסדרה קוראים "קונראד בלום", והיא משודרת בימי שבת ב9:10 בערוץ שלוש תנסו לקלוט אותה בשבוע הבא, מי שער בשעות כאלה... ואופיר, רק שתינו פה? בושו לכם אנשים...
שפרה, כבשה על האש

stardust15

New member
אני מכירה תסדרה הזאתי../images/Emo108.gif../images/Emo13.gif

היי לך אני מכירה את הסדרה הזאת ממזמן... ללורליי קוראים שם מולי והיא משחקת את הידידה של קואנרד(פעם הם יצאו ביחד אבל הם נפרדו ונשארו חברים טובים...)

Amber

New member
לורן גרהם

גרהם גם שיחקה בסידרה ג´סי בתור אחת הקברות הקרובות ביותר של ג´סי והיא הייתה אחת מתוך שתי החברות כך שזה תפקיד די רציני AMBER

stardust15

New member
לינדה זאת לורן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

לג´סי היו 2 חברות אחת לינדה ועוד אחת בולנדינית כזאת
היה לה עוד חבר דני...אבל זאת בטוח לא לורן ,אוליי לינדה אבל אם כן אז לא שמתי
את בטוחה
לדעתי את טועה
כי אני יודעת שיש כזאת סידרה ג´סי(עם כריסטינה אפלגייט
נישואים פלוס...)ויש לה 2 חברות טובות הכל כמו שאמרת חוץ מדבר אחד "קטן" שלורן גרהם משחקת את אחת החברות...הקיצר אם את מתכוונת לסדרה שאני חושבת(ואת מתכוונת!!!) אז לורן לא משחקת שם
יש לך טעות

sorsha

New member
מסכימה אתך בהחלט

אין סיכוי שלורן משחקת את הדמות של לינדה היא צריכה לאכול הרבה ולהגדיל את החזה כדי להיות זאת שמשחקת את לינדה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מצבנו עוד טוב

בדוסון קריק... דוסון 20 פלוס והוא משחק את... דוסון! לפחות רורי נראית כמו ילדה ונשמעת כמו ילדה, המצב שלנו לא כזה נוראי.

למעלה