ענייני גובה

dory141

New member
ענייני גובה

משנה לכם באיזה גובה בן/בת הזוג או הדייט שלכם? האם בעבר נפסלתם או פסלתם, או שזה לא ממש חשוב? סתם מעניין לדעת

puma141

New member
לי זה חשוב.....

זה חלק מהמשיכה שלי לגבר אפילו לפחות כרושם ראשוני.
אבל תמיד יש את הדוגמה של ציון ברוך-והבחורות שהוא היה איתן :)
כלומר זה די משכנע שאם יש לך את הדבר שעושה את זה לבחורה- אז הגובה
הופך משני......

dory141

New member
טוב, למזלי אני קצת יותר גבוה

אבל אני לא מתאים, מבחינת הנתונים הפיסיים הנ"ל למי שמחפשת שומר ראש יוצא סיירת.

tzachy

New member
גובה מאוד משפיע (אבל הוא גם יחסי)

אני חוזר על דברים שכבר כתבתי כאן בפורום בכמה הזדמנויות...

פעם השתתפתי באיזו סדנא בנושא הכרויות (מן, הסתם כולם היו שם רווקים/ות). הסתכלתי על הגברים... היה שם ייצוג-יתר (בהשוואה למה שנראה לי יש בכלל האוכלוסיה) של גברים נמוכים מהממוצע וגברים גבוהים מהממוצע. גובה הוא רק פרמטר אחד ממכלול אבל הוא מאוד משפיע. "הכי טוב" (זה לא ממש נתון לבחירה) להיות באזור הממוצע. לגבר אולי מעט מעל (לא הרבה, אולי בניגוד לדעת רבים) מהממוצע, ולנשים אולי מעט מתחת (אולי בניגוד לדעת נשים) לממוצע, כי לנ"ל יש יותר אפשרויות לבחור לפחות מבחינת הגובה (ע"ע עקומת הפעמון, התפלגות הגובה של גברים ונשים דומה (אם כי לא זהה, לגברים פיזור מעט גדול יותר) וכאמור הרוב נמצא באזור הממוצע. כמו כן, בגלל דימיון ההתפלגות ועניין היחס (ראה בהמשך) אפשר לומר שמבחינה זו: "(כמעט) לכל סיר יש מכסה משלו").

לפי הכתבה הזאת "היחס האידאלי" בין גובה הגבר לאישה הוא 1.09 (זה תלוי אוכלוסיה, אבל בגדול זה נראה לי נכון). תמיד יש יוצאים מהכלל (ע"ע הנרי קיסינג'ר ואישתו ננסי (תמונה)) אבל הם לא מעידים על הכלל.

DogsPCI

New member
חחח. לפי המדד שלך אני צריך למצוא מישהי בגובה - 1.7155 ;).

tzachy

New member
אז...

גוהבך 1.87 מ'...? (די גבוה... ביחס אלי לפחות... אני בכלל "גמד"... 1.70 מ')

DogsPCI

New member
הלו דורי, מה המצב?

&nbsp
אישית לא נפסלתי כי קשה לפסול אותי על גובה... ;).
וגם לא חושב שפסלתי. אבל אולי סיננתי בלא מודע...
&nbsp
אני חושב שארגיש מוזר עם מישהי שהיא יותר גבוהה ממני... :).
אבל פעם כן פגשתי מישהי שהייתה כמעט בגובה שלי :). והיה בסדר :).
&nbsp
&nbsp
אבל אני יודע שזה אישו. יש לי חבר מאוד נמוך, ואומר לך שכל החיים שלו זה היה הקריטריון על פיו הוא נמדד וגם אולי מדד את עצמו. עד שפגש במישהי מקסימה שזה לא הפריע לה בכלל.
&nbsp
&nbsp

dory141

New member
כמו שאתה בטח יודע

אדם לא יכול להשפיע על הגנטיקה שלו ולהחליט לגבוה פיסית. פשוט נראה לי לא פעם שנשים פוסלות בקלות ראש על נתון כ"כ שטחי, שלמעשה אין לו כל משעמות. הכרתי בחיי אנשים שהם למטה מ-1.75 כמוני עם נוכחות פיסית ואנשים בגובה 2 מטר שזבוב ששורק להם מעל האוזן מפיל אותם. מה שחשוב זה הטכניקה והכושר הגופני, לא הכמה סנטימטרים למעלה או למטה.

דביאן

New member
צודק

ההחלטה אם לפסול תלויה בעוד הרבה גורמים. אבל לכתחילה אנשים באתר הכרויות (או שדכן שיציע להם) יסננו גם לפי גובה, כנראה. כי הם לא מכירים את הבן אדם.
לכל סיר יש מכסה, וראיתי גם גמדים שהתחתנו.

dory141

New member
שתי דוגמאות מהארץ ומחו"ל

פרינס ז"ל התחתן פעמיים וציון ברוך יבדל"א פעם אחת. מעניין שדווקא נשים לא פוסלות אנשים גבוהים במידות חריגות, כמו ז'אן טבק שמאמן את מכבי ת"א בכדורסל. אלה אנשים שצריכים להתכופף בכל דלת שהם עוברים בה, חייבים לישון על מיטות שמותאמות לגודל שלהם ומבחינה גנטית לא מאריכים ימים.

למעלה