עניין של
נה

Tree Hugger

New member
אתם בקטע של רפואה נכון?

כי אני לא ממש, ואני באמת שלא יודעת לאן לפנות, כשהרופאים בצה"ל קצת אדישים, אנטיפתים, מטומטמים (-השלימו את החסר) אז החלטתי לאתגר אותכם קצת! בעברי סבלתי מדלקת פרקים (לפני חמש שנים) אני לא יודעת איזה סוג (בנונית?) וטופלתי בניקוסין. מאז שגויסתי אני מרגישה רע, אבל לא במידה כמו אז (זה לא משנה התסמינים אתם גם בטח לא מבינים ממש) בבדיקות דם המאוד אמינות של הצבא יצא לי שקיעת דם של 44 (שכמובן הערך המקסימלי הוא 20) שזה המשך של הדרדרות כי לפני חודשיים מהבדיקות יצא לי 24. אז: כמה זה גרוע? והאם יכול להיות שזה אנמיה? (אפילו שהבדיקות בי12 ומוגלובין יצאו תקינות לחלוטין ורק חסר לי קצת ברזל) ואם כבר על מוגלובין דיברנו, זה הגיוני שהשקיעת דם שלי גבוהה (וזה הרי עודף חלבונים ומוגלובין) והמוגלובין תקין? טוב, אם תענו לי אני ממש אודה לכם, אם תפנו אותי למקומות גם. בקיצור אני צרכה צומי כי אני גוססת.

EnglishTeacher

New member
מחפשים מתרגלים

תיכון ברמת השרון מחפש מתרגלים למתמטיקה, היסטוריה, לשון ואנגלית. מדובר בכיתת מב"ר (כיתה י'). התרגול יעשה בקבוצות קטנות ובחלק מהמקרים בכיתה ביחד עם המורה המקצועי. התלמידים רציניים ובעלי מוטיבציה גבוהה. השכר הוא 50 ₪ לשעה. אנא שלחו לי מסר לפרטים נוספים. תודה, אורית

itsish

New member
הצ'אט פתוח

חי ובועט. אתם מוזמנים להצטרף בהמוניכם.

nightriders

New member
את לא בפורום הנכון

ורק משהו קטן לידיעה כללית- אין קשר בין שקיעת דם מהירה לרמת המוגלובין. שקיעת דם מהירה זה אחד המדדים הכי לא ספציפים למצב דלקתי כלשהו- הסיבה זה עודף חלבונים הקשורים לדלקת (כל מיני acute phase proteins) שכעקב המטען שלהם מפחיתים את כוחות הדחיה בין האריטרוציטים ולכן גורמים לשקיעת דם מהירה. תרגישי טוב.

היי ../images/Emo13.gif

אם תשים לב להודעה בצד שמאל של הפורום, תראה שהפורום אינו מיועד לייעוץ רפואי מקצועי. בכל מקרה, ראיתי ששאלת את השאלה גם בפורום טיולי תרמילאים ואף קיבלת תשובה.

kzk10

New member
מישהו שמע על טיפול ליזר ל

סימני מתיחה חדשים?

kzk10

New member
מה הקשר בין מה שכתבתי להודעה?

זה לא פוליטיקה ולא יעוץ.

2_be

New member
זה יעוץ רפואי..

ופה אין מומחים שיוכלו לסייע לך

bombino

New member
מתחנן מכולם להכנס - הצלת חיי אדם!!!

שלום לכולם - חלקכם כבר מכירים אותי מהפורום , חלקכם לא - אני פונה אליכם בבקשה גדולה לעזור לילדה הזו - אנא קראו את פניית המשפחה המצורפת "בתנו, סיון ינאי, בת 6 חוד', לקתה בלוקמיה ומטופלת בביה"ח שניידר מגיל 4 חודשים. סיון מקבלת מוצרי דם על בסיס קבוע, ובנק הדם בבילינסון, המספק את המוצרים (טסיות דם, פלזמה והמוגלובין), מדווח על מחסור קבוע בתורמים. תרומת טסיות אורכת כשעה וחצי. באם אתם בריאים ומעוניינים לתרום, אנא צרו קשר עם מתאמת בנק הדם, חנה, בטלפון 050-8762423 לתיאום התרומה. אמרו שאתם תורמים עבור התינוקת סיון ינאי." תודה מראש והרבה בריאות, משפחת ינאי, גני תקווה הגלריה של סיון: http://www.babysivan.com

למעלה