עניין של מספרים

עניין של מספרים ../images/Emo58.gif

כשהארי שואל את לופין בחג המולד בבית משפחת וויזלי האם ייתכן שהנסיך חצוי הדם הוא אבא שלו, לופין מייעץ לו לבדוק מאיזו שנה הספר. הארי בודק והספר נמצא בן חמישים. בסוף הספר, כידוע לכולנו, אנו מגלים שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם. אבל, בספר "הארי פוטר וחדר הסודות" נאמר בפרוש, שוולדמורט למד לפני חמישים שנה בהוגי, ובנוסף לכך לא נראה לי שסנייפ (בחישוב מהיר: 16 שנים, שנה שישית + חמישים שנה של הספר = 66) בן 66. מה דעתכם?

BlackHauwk

New member
לצערי את

טועה ! את התשובה את יכולה ליקרוא במה שכתב יורוסטר ובתגובה שלי לכתיבתו.

E u r o s t a r

New member
הוכחה לכך../images/Emo58.gif

עמוד 573 גירסא עברית |לא לא הארי, לא התכוונתי לזה" היא (הרמיוני אמרה בחיפזמון והציצה סביב לבדוק שאף אחד לא מקשיב להם "אלא שצדקתי שהסםר היה שייך פעם לאיילין פרינס. אתה מבין היא הייתה אמא של סנייפ"

Jade E

New member
זאת הייתה השערה שלה. ../images/Emo58.gif

שהספר היה שייך לה, בגלל שם המשפחה שלה. אבל בסופו של דבר גילו שהספר שייך לסנייפ. הרי לא אמא שלו כינתה את עצמה "הנסיך חצוי הדם"

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

סנייפ הוסיף את השם "נסיך חצוי-הדם" על הספר... לא אמא שלו...

E u r o s t a r

New member
אני אמרתי ש..../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

שאמא שלו רשמה שהיא חצוית הדם היא לא רשמה כלום היא פשוט נתנה לבן שלה תספר שלה והוא ערך תתוספות אין זה משנה שהספר במקור היה שייך לה

E u r o s t a r

New member
אבל העובדה הזו נאמרה../images/Emo58.gif

אחרי שגילו שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם ואכן זה הגיוני הספר שלה היא נתנה תספר לבנה וסנייפ ברוב חוצפתו קישקש עליו....

אתה לא לבד....

רק שזה לפעמים ממש מעצבן שהאימיול והאיסיקיו והמסנג'ר והווינאמפ ואוליי 3 חלונות של האינטרנט עובדים , ועד שהדף עולה !! כאילו הוא עושה טובה למישו , ויש את אלה שבכלל עושים לך את היום ובכלל לא מציינים מה הם ! עזוב אל תייחס משעמם לי אז אני מוציא קצת תיסכול

E u r o s t a r

New member
משום מה גם אצלי זה התחיל להיות איטי

גם אצלי ככה הכל פועל, אבל המחשב הדפוק שלי שרד וזחל יפה אבל עכשיו החרא הקטן נפלה בו איטיות.... חחחח וכן עד שאתה מחכה שעה פתאום אתה רואה שם:"למה מה קרה?" משפחה:"לא ענייכם" (זה תמיד נותן לי תחושה טובה) מין:"לא צוין" גיל:120 (וחשבתי שבגיל כזה אתה מתפרק, ויפה שיש אנשים בגיל כזה שעדיין מוצאים זמן לקרוא הארי פוטר
) אבל תכלס מבאס...

../images/Emo6.gif

אכן מעניין שבגיל הזה במקום לאכול יוגורט במועדון גיל הזהב אנשים יושבים מול המחשב וקוראים בשעות הפנאי הארי פוטר.... בעיקרון מתי שסוףסוף הדף עולה ואותו אחד "שכח" להשאיר פרטים , אני "שוכח" לענות לו

רוצה עצה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אל תשתמש באקפלורר, כדי לגלוש באינטרנט, פיירפוקס יותר שווה..
שמעתי המלצות מכוווולם..
פיירפוקס במיוחד הגירסה 1.5..

למעלה