עניין של טעם

almogg24

New member
אני מגיבה להודעה זו, אבל בעצם עונה גם לאחרות

זה אפשרי, תאמיני לי, אני מדברת מניסיון

לפני קצת פחות מעשור הכרתי מישהי, היינו שלוש שנים ביחד.
בתחילת הקשר לא הייתה משיכה מינית, היא עניינה אותי בתור אדם ולא מעבר..
הייתי ילדונת,רק המחשבה על מגע מיני עם אישה הרתיעה אותי.
לא נמשכתי אליה, אבל אהבתי אותה מאוד, וכן, נוצר בינינו קשר אינטימי וקרוב, אבל לא מיני,
בהמשך גם המשיכה הגיעה

עניין של טעם

גם אם אין לי טייפ מוגדר,
משהו בה יצטרך למצוא חן בעיני.

זה יכול להתבטא בלוק בחיוך או בדרך חשיבה,
אבל משהו שם צריך להיות "לטעמי", ברור.

מעניין שאת מעלה את זה...

בדיוק היו לי מחשבות על העניין ושיחה עם משהי....
באופן עקרוני יש לי טעם מאוד קבוע וספציפי באנשים.
אז במיוחד בבחורות!
אבל כשפתאום אני מתחברת ומדברת עם משהי שהיא ההיפך הגמור מהטעם שלי זה נורא נורא מוזר לי. אבל מצד שני לפחות בתקופה האחרונה החלטתי שאני מנסה לשחרר ולפתוח את הראש. זאת אומרת מה שיהיה יהיה יהיה אם אני נתקלת במשהי שהיא 180 מעלות מהטעם שלי או לא מאה אחוז אבל כן נחמד לי לדבר איתה אז אני מנסה. אם תצא חברות סבבה אם יצא משהו מעבר מה טוב, אבל אני לא שוכחת את הבסיס שלי ואת מה שאני מחפשת בבת זוג.

ממ...

אם תשאלי אותי איך הבחורה האידיאלית מבחינה צריכה להיראות (ולא קוראים לה אנג'לינה ג'ולי)
אז התיאור שלי ייצא דיי אשכנזי - עור בהיר, עיניים בהירות וכו'.. (או שמא יש לומר: ג'ינג'ית!!!!!)

אבל בפועל?
רוב הנשים שיצאתי איתן וגם הנוכחית - הן בד"כ שחורות.. עם שיער שחור.. והכל שחור אצלהן.. (נו.. מרוקאיות/תימניות - מה אפשר לצפות?!)

וזה ממש לא גורע מהן אגב, ההפך :)

מזמן הבנתי שהאידיאל שלי הוא לא בדיוק האידיאל שלי - כי אני מוצאת את עצמי נמשכת להרבה מעבר לזה...

מה גם שאני לא מחפשת בבחורה רק את המראה, אלא גם אינטיליגנציה - ששם אגב...... הן נופלות מהר מאוד. (לצערי).

לא יודעת אם יש דבר כזה בדיוק טעם

אבל איכשהו פגעתי קצת בבנות שלא היו הטעם שלי,לגמרי.
תמיד בסוף זה נגמר, וגם במהלכו של הקשר הן לא הפסיקו להרגיש שאני מנסה לשנות אותן,
לשנות בהן משהו שלא בדיוק מתיישב אצלי,
שלא יכולתי לסבול בהן, אם זה חוסר אחריות או פסימיות בלתי נסבלת,
דכאונות, או חוסר יציבות ויותר מידי אלכוהול וסמים. ולא שלא אהבתי אותן, אבל לא הרגיש לי נכון איתן, לא הרגיש לי טוב.
רק ניסיתי להתעלם מזה עד שזה התפרץ וגרם לריבים ששוב ניסינו להשתיק ככה עד שנמאס.
ואולי התכוונת לצורה חיצונית שאני פחות מדברת עליה,
אצלי טעם מתבטא בעיקר באופי של הבחורה כמו עצמאות, תחומי עניין,התעסקות ביותר מאשר עצמך, אכפתיות, הקשבה, קבלה ונתינה.

היום שיש לי אהבה כזו ענקית שמעל כל טעמי החיצוני והפנימי, ואי אפשר לבקש יותר מזה.
פשוט אהבה שהשתלטה לי על הלב בין רגע, והכל מרגיש שלם איתה, מהשנייה הראשונה.
ויש בה את כל מה שאי פעם ייחלתי וחלמתי עליו,
ואנחנו מסתכלות לאותו עתיד ומקום ביחד והכל מרגיש רגוע, שליו, וכל מערכת יחסים שהייתה לי עד עכשיו מתגמדת לעומתה.
תמיד נלחמתי בעצמי גם אם בהתחלה לא הרגיש לי נכון,
לתת עוד צ'אנס, לנסות שוב, עד שנקשרתי, ונשארתי סתם.
היום אני מבינה שכן שווה להקשיב לעצמך, תסתכלי עליה ותרגישי בלב שזה נכון,
שזו היא היא זו היא
אז זה נכון

*לא מזמן עברתי מהמושב לגור בעיר,וזה כל כך לא אני.
אבל איזה לילה אחד עמדתי על הר שמשקיף על כל ירושלים וראיתי את הבניינים וכל האורות של החלונות שברובם נמצאים זוגות, נמצאת משפחה, נמצאות בעיות ופתרונות, ועולם שלם והכל ביחד זה כל כך עוצמתי להבין שבעולם הזה אחרי הכל אם נציץ באחד החלונות ואם נציץ בכולן, נמצא אנשים שנמצאים ביחד שאכפת להם אחד מהשני, שאוהבים.
הכל עשוי מאהבה

וכל אחד מאיתנו בסוף תמצא את זו שלה.

שנה טובה.

DANDINAI

New member
גרמת לי הרגע מה זה לחייך.....

לא מכירה אותך,אבל את ללא ספק מקסימה!
שנה טובה

black girl10

New member
גם אם אין טעם מוגדר, ישנם פערים שקשה מאוד

לגשר עליהם (בעיקר פערים מנטליים, השכלתיים קווי אופי וכו'). ניתן להימשך למס' סוגי נשים בעת ובעונה אחת :) אך מערכת יחסים טובה מורכבת ממספר אלמנטים חשובים לא פחות.
לא אצא עם מישהי רק כי אני נמשכת אליה, כמו שלא אצא עם מישהי רק כי סגנון חייה דומה לשלי. באופן כללי אני חושבת שמוטב לנהל מערכת יחסים עם אנשים שדומים לנו ( לא פיזית
) לא כי אנחנו לא פתוחים מספיק אלא כי סטטיסטית קשרים מסוג זה יציבים הרבה יותר. יצאתי עם מישהי שבאמת אהבתי אבל זה נגמר כי אנחנו שונות מידיי ואי אפשר להישאר במערכת יחסים שרק דבר אחד מקשר בין הבני/ות זוג.

New way 1991

New member
אני חושבת ששום דבר לא צפוי

יש טעם ויש טעם ...יש חיצוניות- שזה משהו שאם האופי מושך מילא אפשר ..
כמובן שאני לא אקח מישהי שהיא לחלוטין לא הטעם שלי
ויש אופי -שאופי אני לא אמורה לשנות למי שאני יוצאת איתה -אז למה להתאמץ.....אני פשוט אקח אחת שהיא בטעם שלי מכל הבחינות .

חוץ מ

ג'ינג'יות, אני מחבבת את רוב הסגנונות...
בלונדיניות, ברונטיות, ברזילאיות, רוסיות...

אין הטעם שלי

בגדול, יש יפה ולא יפה בעיניי. ההגדרה שלי למישהי יפה היא יפה ונרחבת. זה יותר אישי ופחות תואם את הסטנדרטים החברתיים הקיימים. משהו בשלם או בחלק צריך למצוא חן בעיניי ואי אפשר לקבע את זה לצבע עור / עיניים, מבנה פנים / גוף.

galtom1

New member
כן...זו בהחלט הגדרה נכונה

(חסרת קריטריונים ככל שתהיה...)

אי אפשר לתת תשובה חד משמעית לעניין

תמיד חשבתי שיש לי טעם מסויים, אבל בסופו של דבר נמשכתי רוב הזמן לבנות שממש לא היו קשורות לטיפוס שהיה לי בראש
לכן זה קצת אירוני שבסופו של דבר הייתי בקשר עם מישהי שכן נראתה כמו הטעם שהיה לי בראש, אבל לא בגלל זה נמשכתי אליה, אלא בגלל המון דברים מעבר
הבנתי שחיצוניות זה בונוס, כלומר יתכן שאני אהיה עם מישהי שתואמת לאידיאל מסויים שיש לי, אבל זה לא יקרה באופן מכוון אלא סוג של צירוף מקרים
הכרחי בעיני משיכה פיזית כמובן, אבל אני יכולה להימשך להרבה סוגים של יופי, לאו דווקא למה שנראה לי כמו הטיפוס שלי..
מה שכן קריטי בעיני זה שמעבר למשיכה שתהיה לי אליה פיזית, אני מחפשת שתהיה לנו כימיה ושנוכל לדבר על הכל, וכמובן שיהיו לה תכונות פנימיות של טוב לב, אינטליגנציה, חוש הומור וכו'
אז אם בטעם הכוונה היא גם מעבר לחיצוניות, אני די בספק שאני אהיה עם מישהי שאני לא רואה בה את כל התכונות הללו, כי זה מוסיף ליופי של הבנאדם בעיני ולא ההפך
מה שכן אני לא פוסלת שום דבר, החיים אף פעם לא מפסיקים להפתיע אותי ואם אני מצאתי לנכון להיות עם מישהי, כנראה שראיתי בה משהו מיוחד, מכלול שכזה..מעבר להגדרה של טעם כזה או אחר

למעלה