עניין של טעם

אופק 3

New member
עניין של טעם ../images/Emo4.gif

חברים יקרים, אני אמור לעצב 7 דלתות לבית,(+ כניסה ראשית) בואו נגיד את הדלת של הכניסה הראשית אעצב שונה. השאלה שלי לגבי שאר הדלתות? האם כדאי ללכת על עיצוב אחיד? או כל דלת עיצוב אחר? תודה

Bubble Girl 27

New member
בטוח שעיצוב דומה

זהה! אחרת זה יראה רע אם הן בקרבה.. ולמה אתה שואל אותנו ולא את הלקוח שלך? אני לא הייתי שואלת אף אחד אחר חוץ ממנו.

אופק 3

New member
אני הלקוח של עצמי ../images/Emo9.gif

אני שואל כי חשבתי על כמה אפשרויות. האחת: כמו שאת מציעה, כולן אחידות. והשניה : חשבתי לעשות כל דלת מיוחדת בפני עצמה, זה אמור להקנות לה מקוריות, (הכוונה לדלת עם אופי חח) לגבי הקרבה שלהן: כולן בתוך הבית, חסר לאחת מהן אם תנסה לברוח חחח

רק שיר

New member
שונה

את דלת הכניסה הייתי מעצבת בצורה שונה מאשר הדלתות הפנימיות אם העיצוב יהיה אחיד בכולם זה ייאבד מהייחודיות של העיצוב כמובן שעדיף שתלך על אותו הקו בכולם אך עיצוב כאמור שונה

cheshire9

New member
תן דוגמה

מה זה "שונה "? בצבע - בטקסטורה - בפתחים ? יש לי חבר שעשה לעצמו בית הכל לבד - צבעים של מיקדש טיבטי, חלונות אלכסונים בכל כיוון, אמבטיה ענקית בלב חדר שנה וכו' - דווקא יש הרמוניה וסדר בכל השיגעון - כל עוד יש בזה היגיון פנימי. יצא מקסים ומהמם - הלוואי עלינו לגור ככה. אני בעד חיים רק פעם אחת (וזה בתור ארכיטקט שחייב להתאים לטעם השמרני של הקליינטים שלו......)

אופק 3

New member
קח דוגמה

למשל חשבתי לעשות חלק מהדלתות שונות, זאת אומרת שילוב של עץ עם זכוכית, עדיין חושב שצריך לתת לכל דלת יחודיות משלה, כמובן בהתחשב בתקציב הדל שנשאר לי, לגבי צורות טיבטיות, זה יפה אך לא בבית ספרי כמו שנאמר, לא להגזים אני לא עד כדי כך נועז, אגב ג'מני עושה הכל ביד, (אויש זה נשמע רע חח) (לא מה שאתם חושבים, יא סוטים!)

3 שרונית

New member
על טעם וריח...

אבל לדעתי אם כבר לעשות דלתות שונות, כדאי להתאים אותן לאופי של החדר שלו הן שייכות... חוץ מזה...אתה זה שגר שם, זה צריך להיות יפה בעייניך ונוח לך . תתחדש.

cheshire9

New member
כמו באך

אתה יכול לעשות נושא ווריאציות ..... צורה בסיסית - חומר אחיד - ואחר כך כל מיני משחקים כדי לגוון על אותו עיקרון. בכל מקרה יפה שיש לך רצון ומרץ להשקיע במשהו יחודי. תמיד יותר שווה מסתם מוצרי מדף כמו כולם.

שחR

New member
../images/Emo6.gifעיצוב אחיד, פסים של צהוב כחול

איך אמרת ...עניין של טעם

דקר26

New member
בתור אחת שמשפצת בית ועכשיו תקועה בדלתות

גיבשתי 2 רעיונות: 1) דלת הכניסה מעוצבת [קולקציית אוברזון] דלת השירותים, דלת המקלחת ודלת הפינת כביסה =מעוצבות באופן זהה עם שלטים בעלי אופי זהה. דלתות החדרים =מעוצבות באופן זהה [אך שונה מדלתות השירותים] ומה שמפריד בינהם זה עיטורים[עיתורים?] בצדדים 2) דלת כניסה מעוצבת [קולקציית אוברזון.. מה לעשות התאהבתי] כל הדלתות בבית זהות ורק העיטורים משתנים מדלת לדת ועושים כל אחת מיוחדת במינה. אגב.. על נושא אחד כבר החלטתי.. ידיות הדלתות!!!! כל אחת שונה :)

למעלה