עניין של חיים או..

עניין של חיים או..

אוקי אני אתחיל בזה שאני בת 16 וחצי...יש לי חבר כבר 6 חודשים. ויש לי בעייה אחת...אני לא מרגישה שאני נהנית מהקשר הזה כמו שאמורים להיות,כולם אומרים שרואים על מישהו כשהוא מאושר אבל עליי לא רואים את זה....ברוב הקשר אנחנו רבים...וגם כשאנחנו לא רבים תמיד הכל לחוץ ....אני חושבת שאני אוהבת אותו...אבל זה שווה את זה??.....האם עליי להיפרד?..להישאר?...לא יודעת מה לעשות בבקשה מכם תעזרו לי!

לדעתי

תשבי איתו לשיחה ותגידי לו שלא תמיד טוב לך וזה קשה להנות מהקשר כשרבים הרבה..תראו מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה ביחד,כי רק ביחד זה ילך...אי אפשר שאת תנסי כ"כ לשפר את הקשר והוא ימשיך כרגיל. ואמרת שהכל לחוץ,למה הכל לחוץ? תנסי לעשות משהו כדי שהקשר ישתפר,אני בטוחה שב6 חודשים שאת איתו נהנת מהרבה דברים שקשורים בקשר שלכם...קצת קשה אז נשברים?(חהחה כמו בשיר שלנו,אל תייחסי) אז אם את רואה שכלום לא משתפר למרות שנסיתם אז את לא צריכה לסבול את זה וכדאי שתחתכי ,אבל הכי חשוב שתשתפי אותו ותנסו לשנות! בהצלחה ושבת שלום=]

אם את לא מאושרת

תחתכי את זה. את אפילו לא בטוחה שאת אוהבת אותו. לא עדיף כבר להיות עם מישהו שיעשה אותך מאושרת?

שבשבת007

New member
תגידי...

חוץ מהעובדה שאת אולי אוהבת אותו את מוצאת דברים חיוביים בקשר הזה שלא אמרת לנו?! כי אם אתם רבים ולחוצים אולי אתם פשוט צריכם להירגע קצת ולנסות להנות.. אבל אם את לא נהנת בשום אופן ואת חושבת שאולי את אוהבת אותו אז אולי באמת הגיע הזמן שתיפרדו. אם זה לא עובד אז לא בכוח (זה לא שאתה נשואים :)

למעלה