עניין של זמן...

עניין של זמן...

לכולכם... עניין של זמן ~~~~~~~~~~~~~~ קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההיתפקחות להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה אם האהבה כאבה לך אתמול אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופם אולי חיוך רחב להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפקחות אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ העולם עוד מחכה לנו כולנו בחוץ... שנבוא ונגלה אותו ואותנו אז נותר לנו רק לקחת שאיפה גדולה ולפקות העיניים ולהתמכר לכל מה שיש לו להציע לנו לאושר, לדמיון, לאהבה ולכאב לכל הרגשות אשר טמונים אצלנו עמוק עמוק במגירות הלב אז בואו ניקח את הזמן ונצא אל העולם ניפתח את הדלת לשינויים שיבואו לא נוותר ונמשיך לשאוף וללכת קדימה בעקבות התקווה ומה שבלב פנימה ולא לשכוח, גם כשקשה נורא שהכל זה רק עניין של זמן... ועוד נצליח ונגיע לנפלא. אוהבת... אני.

irka

New member
ערב טוב לך, מאיקה וכולם.

איך את מרגישה יום? איך עברה הפגישה? על הזמן-- זה נחון מאוד, רק צריך להיות איתו מאוד זהיר. הזמן יכול להיות לא רק לטובתנו , אם לא עושים איתו כלום. אני בנתיים בבית, כי אין מקום. אבל היום היה קצת יותר קל מאתמול, אז יש תיכווה. אוהבת אותך ושולחת לך חיבוק חזק ופחות עצבני. אירה שלך.

אירה שלי

שמחה שאת יותר רגועה מאתמול. כן...יש תיקווה. לפעמים קשה לראות אותה אבל היא תמיד שם. הפגישה יום הייתה מאוד לא קלה. בכיתי כל כך הרבה, את כל מה שדחסתי בשבועיים האחרונים. הראש שלי מתפוצץ מרוב בכי. או שבעצם זה עוד מהמכה שחטפתי ביום שישי כשנפלתי. בכל מקרה...היה קשה. ודיברתי עם האחות כי הרופא לא היה והיא אמרה שזה יכול להיות ממה שחשבתי. היא אמרה להמשיך עד יום שלישי כשאראה אותו. תודה על החיבוק גם החיבוק העצבני של אתמול היה במקום אבל זה עוד יותר נפלא. אוהבת אותך מאיקה.

irka

New member
מאיה שלי,

שוב עצוב לי שאת לא משתמשת בתמיכה של פורום. כבר הרבה זמן לא כתבת על אצמך כלום, שוב רק תומכת ומעודדת. ומה איתך? אני רוצה שגם לך יהיה עם מי לדבר ,חוץ מהפסיכולוג שלך. באמת חבל ששבועיים דחסת משהו בראש שלך בלי להגיד מילה לאף אחד!!! אבל זה מה שאת מציאה לכולם--לספר, ``לישפוך``, להוריד קצת מהלחץ העצום שלא נותן להיות חופשיים. סליחה , מאיקה שירדתי עלך , אבל את מאוד יקרה לי... מאוד... אוהבת אותך, אירקה.

מייק 48

New member
וזה כבר ענין של אהבה...

שוב השארת אותי ללא מילים... אילם... פעור פה... אחרי הפלא הזה שכתבת - אני רק יכול להוסיף... בעדינות רבה ובזהירות שלא לגרוע... בהתפעלות ובהערצה עמוקה... במהרה בקרוב על כולנו הלואי אמן !!!!!!! (מישהו הדביק אותך באופטימיות ?) אני כבר מוצף לגמרי וטובע באהבה אלייך... חומד, הרכבת האוירית ששלחת היגיעה אלי והצניחה את המטען... וכמו בקומיקס עשתה ממני פלטה שטוחה... אחר כך ניפחו אותי כמו ב ``רוג`ר ראביט``... וחזרתי למימדים נורמאליים - אבל עם מטען עודף... של חיבוקים ונשיקות ואהבה... אז כל מה שנשאר לי לומר לך: א-נ-י א-ו-ה-ב א-ו-ת-ך !!!!!!!! מאיונת אהובה מתוקה ויקרה מפז את פשוט נשמה מופלאה !!! שלך אני לתמיד שלך באהבה מייק

למעלה