עניין של זמן

TOOOOOTI

New member
עניין של זמן

היי, מה נשמע כבר היה אצלכם פיגוע? מה עוד לא? טוב , זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע גם אליכם. היום זה יכול להיות בכל מקום, אפילו ליד הבית שלי, אבל למה שמישהו ירצה לפוצץ את המקום השומם הזה, חבל, שילך למקום עם קצת יותר אנשים. פעם זה היה ת``א או ירושלים, היום זה גם כפר-סבא, או יהודה, וכל עיר אחרת שיש בה מקום מרכזי עם קצת יותר מ-50 אנשים. למה אנחנו לא עושים גם אצלהם פיגועים, צריך להרוג אותם, אחד אחד, עד שלא ישאר מהם אף אחד. פעם הייתי נגד זה , נגד ההריגה והרצח, אבל למה שרק אצלנו ימותו אנשים וילדים חפים מפשע שכל מה שהם רצו לעשות זה ללכת לטייל, או לסוע לבי``ס או סתם לרדת רגע למכולת. למה??? אולי אתם יכולים להסביר לי למה?? חיילים שנוסעים בבוקר לבסיס, מחכים לאוטובוס ובום, מתפוצצים, מתים, וזהו, הלכו החיים. אלוהים... אולי אתה יוכל להסביר לי, לתת לי תשובה?

kirk hammet

New member
קודם כל

תודה על האופטימיות שאת משרה אצלנו , עוד מעט יגיעו גם אליכם וכולנו נמות ושנית לא מקובל עליי בא נעשה להם מה שהם עושים לנו אנחנו לא ילדים בשכונה ולא בהמות אדם

mmm

New member
טיפשות...

מה שאמרת עכשיו הוא טיפשי, לעשות פיגועים אצלם? מה זה יעשה מאיתנו, m לא מבין למה פלטת דבר כזה, ``להרוג אחד אחד``... יופי אולי נעשה שואה שניה, שאנחנו יוצרים. מממ יש דרכים אחרות, אולי תתענייני בהם, נראה לm שהפיגועים עשו מה שהמפגעים רצו שהם יעשו, הם הפחידו אותך. עכשיו הם שולטים בך, כן כן כן... הם שולטים בך. BY mE

TOOOOOTI

New member
בתגובה...

אתם יודעים מה? אתם צודקים. הייתי כ``כ עצבנית ולא יודעת מה נפל עליי. מצטערת, זו לא אני. אבל דבר אחד אני כן צריכה להגיד, אםת יכולים אולי להסביר לי למה אני אמורה לחיות באווירה של פחד? למה אני לא יכולה ללכת לכל מיני מקומות בלי לחשוש , כמו פעם? למה אנשים נהרגים סתם??? אין לכם תשובה אבל תודו שזה מרגיז גם אתכם. מרגיז ומעצבן, למה להם מותר להרוג ולנו אסור???

kirk hammet

New member
גם להם לא מותר להרוג

וזה ממש דברי טיפשות מה שאת אומרת לאף אדם לא מותר להרוג האו``ם , באותה מידה שהוא מגיב בחריפות על התגובות שלנו , מגיב בחריפות על פיגועי התופת שלהם... לא צריך לצאת ולהשתולל ברחובות לטבוח בכל ערבי שרואים ברחוב רק בגלל שחלק מהפלסטינאים רוצים להרוג חלק נכבד מאיתנו

למעלה