עניין של השקעה

A d i 23

New member
חייבת אבל חייבת להגיב !!! ../images/Emo26.gif

לכל מגיבי השרשור ממליצה לכם בחום לעבוד על הבנת הנקרא שלכם.. טוב שלא הרגתם את הבחורה
היא בסך הכל ציינה שזו הפעם הראשונה בחייה ולא בקשר עצמו שבא לה להשקיע.. שחשובה לה ההשקעה בקשר ולא סתם להעביר אותו.. כלומר, ואני אסביר בשמה (היא מוזמנת לתקן אותי אם בא לה) הקשר שהכי מרגיש לה נכון מכל הקשרים שהיו לה עד היום, שלא הרגישה ככה רצון להשקיע בשום קשר אחר שהיה לה.. זה מה שאני הבנתי מהכתיבה שלה.. ושוב, היא מוזמנת לתקן אותי
בהמשך ההודעה ביקשה עיצות ורעיונות חדשים ומקוריים מנסיונכם האישי איך להשקיע בקשר, שיהיה להם מעניין יותר ! איך לעז*** הגעתם למסקנה שהיא לא השקיעה בעבר או לא משקיעה בהווה בקשר שלהם ?! חבר'ה, עיצה ממני, תקראו שוב את ההודעה הראשית, ואת ההודעות שלה בהמשך. נסחפתם לחלוטין !

גם לי לא ברור מה פשר התגובות...

זה ממש הותיר אותי מבולבלת. בכלל, זה קורה המון בפורום לאחרונה- חוסר התאמה בין הודעות ותגובות. כאילו שאנשים כותבים לעצמם... ולכותבת ההודה הראשית, מקווה שלא הרגשת יותר מדי מותקפת...
יש המון רעיונות יפים בטאגליינס בשירשור "100 דברים לעשות עם...".

A d i 23

New member
../images/Emo45.gif

שכחתי לגמרי מהשרשור הזה שיש בטאגליינס, ואני מצרפת קישור..

have2be

New member
../images/Emo12.gif...

נראה לי שזה בדיוק מה שחיפשתי....תודה... (מה את ערה בשעה כזו??)

have2be

New member
קלעת בול

חח... ובאמת קצת מרגיז שלא מבינים למה הכוונה....

בוודאי שזה מרגיז...

ומבטיחה לך שגם אותך התנהגות כזו היתה מרגיזה ! את לא תהית ולא שאלת אותה דבר, פשוט הסקת מסקנה ותקפת אותה... ואת יותר ממוזמנת לקרוא את ההודעות שלך. ובמקום להמשיך ולהצטדק, לא יקרה שום דבר אם תכירי בטעות שלך, זה בטח ובטח לא יוריד מכבודך. סליחה זו לא מילה גסה. סתם

ובכן,

ממש לא תקפתי אותה ולא הייתה כוונה כזו,אולי מכך זה הצטייר,אבל ככה זה כשקוראים ולא שומעים את הטון בו זה נכתב.שוב,מהמשפט שלה השתמע אחרת זה הכל. עובדה שלאחר שהיא הסבירה עצמה,שמחתי לייעץ לה בהקשר ההודעה שלה. אין פה שום כוונה רעה..ואת לא צריכה לכתוב הודעה כזו תוקפנית,מאחר שזה גם לא העניין שלך,תודה ושלום.

נ ט ע 9 1

New member
מסכימה מסכימה...

קראתי את ההודעה הראשית ולא ממש הבנתי את הקשר בינה לבין התגובות.. הבחורה באה להתייעץ על מתנה אומרים לה שיש לה בעיות בזוגיות חחחח היא פשוט התנסחה בצורה מסויימת, וכל אחד הפליג עם המילים שלה למחוזות אחרים לגמרי.. מעולההה שהיא רוצה להשקיע אחרי 10 חודש משהו אבל משהו ממש משהו...!! גדול כזה.. אחרי השקעות 'קטנות'.. יש כאלה רק אחרי 10 שנים מחליטים להשקיע, ויש כאלה שבכלל סוגרים ת'חבילה אחרי 10 שנים.. קיצר, כולה ביקשה עיצה..

לא ברור הא?

בפעם ה-1000,אין כאן שום התקפה,אלא רק שאלתי לשם הבהרה,זה הכל. עובדה ששמחתי לתת עיצות,פשוט המשפט לא היה מובן וכאשר היא הבהירה עצמה,הכל קיבל נפח ברור יותר. סך הכל הייתה כאן שאלה וקיבלנו הסבר. אז בבקשה די לבחוש את זה..תודה באמת!!

תגובה

החלק הכי חשוב הוא להתענין. התעניני בחייו הרגשיים ובדברים החשובים לו בחייו, השתתפי בחויותיו ושתפי אותו בחויותיך. חוץ מזה, חשוב שתהיי טובה אליו, תאמרי לו דברים טובים ותעזרי לו כשצריך. הציעי מעשים מענינים משותפים, ואחר-כך תשוחחו עליהם. חשוב שתעשי את זה מתוך אהבה כנה ולא באלוץ, כי אחרת זה לא יצא טוב.

have2be

New member
הכל בא מהלב.

פשוט נראה לי שאני כל כך אוהבת אותו שפשוט בא לי להציף אותו בזה... (אני יודעת שזה נשמע לא טוב כל כך אבל הכוונה היא טובה) ודווקא אם נתת לי עצה באמת מצויינת הייתי רוצה לשאול אותך מה ריגש אותך/גרם לך לאושר במערכת יחסים שלך.... אם זה אפשרי....

למעלה