עניין של השקעה

have2be

New member
עניין של השקעה

אני וחבר שלי יוצאים כבר 10 חודשים. הוא מאוד חשוב לי ובפעם הראשונה בחיי ממש בא לי להשקיע בקשר ולגרום לו להבין כמה הוא חשוב בעיני. הבעיה היחידה היא שאני ממש לא טובה בלהשקיע.קשה לי למצוא את הדרך או את הנקודה בה צריך לשים דגש יותר שבאמת יעשה את ההבדל... הוא מאוד חשוב לי ואני מאוד רוצה לפנק אותו... אשמח לקבל עצות שיעזרו לי לתת לו מערכת יחסים מעניינת ומפנקת יותר

have2be

New member
לפי מה את שופטת?

אני מאוד אוהבת את חבר שלי. במהלך 10 חודשים הללו עשיתי כל מה שעלה בדעתי כדי לתת לו קצת יותר. בסה"כ רציתי המלצה.לא תגובה שיפוטית שממש לא מבוססת על כלום.

ממש לא שופטת

את לא הבנת אותי נכון-את כתבת שמזה עשרה חודשים את מרגישה בפעם הראשונה שבא לך להשקיע בקשר..אז שאלתי למה רק עכשיו אחרי עשרה חודשים?כי זה הרושם המתקבל לפי מה שרשמת. אין לי ספק שאת אוהבת את בן זוגך ושיבושם לך. תגובתי לא הייתה שיפוטית,רק תהיתי על קנקנה של הודעתך..זה הכל,ממש לא צריך לקפוץ ולהתרגז..

אולי אני אענה במקומה ?

זה שאת אוהבת אותו- זה לא מספיק... למה זה לא מספיק? לא יודע, רק מניח לפי מה שאת כותבת שהמערכת יחסים שלכם עלתה על שירטון וכנראה שעכשיו נזכרת לנסות להרים אותה, מקווה שזה לא מאוחר מידיי.

have2be

New member
../images/Emo13.gifחח... יש שסובבתם את זה..

מערכת היחסים שלי מ-ו-ש-ל-מ-ת. אני מאושרת עד השמיים והוא מקפיץ לי את הלב בכל פעם מחדש... בסך הכל רציתי רעיונות.. זה הכל... אין לי בעיות במערכת יחסים.אבל תודה על הדאגה

אז ככה

אם אחרי 10 חודשים רק עכשיו ממש בא לך להשקיע, אז המצב שלכם ממש ממש לא טוב.

have2be

New member
כשאמרתי פעם ראשונה בחיי התכוונתי

לכל הקשר ולא רק לחודש ה-10.....

עיצות?

לאורך כל הקשר צריך להשקיע ולא להתעורר אחרי 10 חודשים... ולעניין? לחזר אחריו, להראות לו שאיכפת לך, הדברים הקטנים הם הכי משמעותיים... לדאוג לו, אולי לבשל לפעמים איזו ארוחת ערב ביחד, ליצור יותר מגע.

have2be

New member
שימי לב

שרשמתי את זה כבר 4 פעמים.... לא התעוררתי רק עכשיו ...כולה רציתי הצעה..זה הכל...אין לי בעיה של 10 חודשים ללא השקעה.

נו ואז,

כל הקשר שאורכו עשרה חודשים ורק עכשיו רצית להשקיע? ככה מבינים מן המישפט. בכל אופן,תכיני לו ארוחה נחמדה לפיקניק שאת תארגני,פירסי שמיכה,הניחי שתי כוסות גבוהות עם יין ומשהו טעים שהכנת. תכיני לו מן מכתב שבו תרשמי כל מה שאת רוצה ומרגישה ואת יכולה לצרף תמונות משותפות שלכם ולהדביק במן אלבום נחמד. קחי אותו ליום כיף.

have2be

New member
יום כיף נשמע מצויין...

ואני מבשלת לו המון (בעיקר אופה כי סיימתי קורס קונדיטוריה). בא לי להפתיע אותו ואני לא יודעת איך.... עשיתי לו פיקניק לפני איזה חודש וחצי....ובא לי משהו חדש... משהו שלא חשבתי עליו... יש רעיונות אולי?

שייט בפארק ניסית?

אולי לונה פארק? ואל תגידי שזה ילדותי..כי זה הכי כיף בעולם !! יום כיף כזה שיתחיל בשייט בפארק נניח,ואחריו תלכו לסרט נחמד ותקנחו בארוחה רומנטית.

תלתלית3

New member
הצעה רומנטית

תלבשי בגדים תחתוניים סקסיים, תציפי את הבית בנירות, פרחים וריחות מגרים הכניסי אותו לאמבטיה ותשטפי אותו בכל איזור מבלי שאת איתו בפנים. קחי אותו למיטה הרביצי מסג' טוב ורק אח"כ אפשר לו לגעת בך, מבטיחה הצלחה.....

למעלה