עניין מסויים....

• פותח הנושא bzk3
  • פורסם בתאריך

bzk3

New member
עניין מסויים....

בס"ד שלום הייתי היום בהתוועדות חסידית של חב"ד עשרה בטבט השאלה האם זה יכול לפגוע בעצם היותי מקורב לחסידות ברסלב כל טוב

כל עוד אתה שייך להשם יתברך

אז אין קשר!! מה איתך? הרבה זמן לא ביקרתי פה את האמת היום זה באמת ההתוועדות של חב''ד... ונחש מה עשיתי ההבוקר? הלכתי לעזור לאנשי חב''ד לארגן את ההתוועדות.. כלומר הלכתי לבשל איתם וכלאה מה זה משנה? כל שיראל אחים. לא??????

../images/Emo143.gifבוא נגיד ככה

קודם סתם לדעת אם מותר...אתה בן איזה 15 נשמע....אז זה בסדר.... יש לך עוד כמה זמן לגבש דעות למרות שמוטב מוקדם אפילו אבל... אם אתה חש שנפשך מחוברת ברביינו אזי חסיד רביינו אתה!!!!!!!!!!!! זה שהלכת היום להתוודות של חב''ד לרי''צ....זה לא אומר שזהו אתה חבדניק!! פשוט הנפש שלך ניסתה לטעות קדושה במרכיב קצת שונה!! אתה צריך להגיד לעצמך איפה הרגשת טוב יותר רוחני יותר.. מקורב יותר אל השם יתברך. למרות שכל דבר שעוסק בעבודת השם הוא קדוש השאלה היא...מה יותר בשבילך!! אל תרגגיש רע עם זה!!!!!!!!!!!

אההההההההההה

אהה הבנתי פשוט רשמת את זה..."שואף"... אז לא הבנתי. אם ככה אתה גדול באמת בגיל- וניראה שאתה דיי סגור על עצמך... .פשוט ת-מ-י-ד הנשמה תמיד מחפשת... אז אל תיראה את זה בחטא או כדבר לא רצוי. פשוט זה שהלכת להתוועדות חב''ד, זה לא אמור לבלבל אותך. כל טוב שיהיה לך. תתייעץ עם חבר קרוב (או אישתך) שבת שלום אנוכי.

חיבוק|

|ברוך הבא למועדון!! סת סתם... אני עוד לא ניכנסתי אליו. אז מה. בשביל מה יש חברים?? גם כדי להתייעץ עימם כל טוב שבת שלום ומבורך ואל ייאוש רביינו לא מסכים!!! גם אני לא.

שבוע טוב לך!!!

אתה לפעמים מדבר בקודים כאלה לא הבנתי למה התכוונת ....להזכיר אותך במה?? בהתבודדות? לא הבנתי!! בסיעתא דשמיא עוד שבועיים בסיעתא דשמיא שלא יהיו לי עוד מניעות - אהיה על ציון רביינו הקדוש באומןןןןןן אז אם תירצה למסור את השם שלך שאוסיף אותך לרשימה של השמות שעשיתי כדי להתפלל עלייהםץ אז אתה מוזמן! שיהיה בשורות טובות... ולא הבנתי באמת למה התווכנת. שבוע טוב וט''ו בשבט שמח!!!!

למעלה