עניין לא סגור

Wrong Thing

New member
עניין לא סגור

בסרט שהוקרן על היטלר בערוץ אחד לפני כמה שבועות, הוצג צד אחר שלא ידעתי שקיים אצלו (משנת הלימודים הנוכחית). היטלר היה דוד אוהב ודואג, סוג של פדופיל שגילוי עריות זה דבר סתמי מבחינתו. השאלה שלי היא, האם זהו סיפור שהומצא על מנת להפוך את חייו של היטלר למעניינים יותר (כי הם היו מאוד משעממים
) או שזהו סיפור אמיתי, והיטלר אכן היה סוג של בן אדם? אוקי, יכול להיות שאני קצת סותר את עצמי, אבל העניין הוא פשוט. היטלר דאג לאחיניתו (עפ"י הסרט)- דבר שמציג צד אנושי שגרם לי להזדהות איתו (כמה שזה רע). מישהו יכול להוסף מידע על הנושא?
 

MIRAMIZI

New member
טוב נו..

אני לא יודעת אם הוא אכן אהב ילדים במובן הזה, אבל הוא היה אימפוטנט ויש אף המהדרים ואומרים שהיה לו רק אשך אחד.. להנאתך!
 

anubis1

New member
אימפוטנט???

לא שמעתי את זה אף פעם... וגם אני לא חושב שגב' אווה בראון התלוננה על זה
 

חגי41

New member
תשובה :

עוד בספר של שירר סופר על מס' פרשות אהבים, המפורסמת עם אחייניתו גאלי ראבל , זה לא פדופיליה היא היתה בת 20 כשזה קרה. זו היתה אהבה רומנטית לבת אחותו, הוא היה אובססיבי כלפיה והיא התאבדה כי לא יכלה לשאת אותו. הוא לקח את זה קשה ואף כתב מכתב התאבדות (!!!) שהפקיד אותו אצל סטסנר סגנו. המכתב לא נמצא מעולם. תקרא גם בספרים של קרשאו ופאסט על היטלר כמאהב, היטלר ה"אנושי" ככל שזה זוועתי ומצמרר , מפחיד באמת לחשוב על זה ... וידוע גם שכשאמא שלו מתה ב 1908 מסרטן השד בגיל הצעיר היטלר נפגע קשה רגשית מאובדן האם וביכה מרות. אגב , טיפל בה רופא יהודי ד,ר בלוך שהילטר הודה לו אז מקרב לב על הטיפול המסור. כמה מצמרר לחשוב על הדברים האלו , ככל שיש יותר הוכחות שהוא היה אנושי, עולה בך המחשבה שהרע הזה לא נובע מעיוות נפשי קשה , אלא הוא רוע בטבע האדם שמתפרץ די בקלות, די ב 7 שנות חיי השפלה בבית תמחוי.
 
למעלה