עניין חשוב - עכו

עניין חשוב - עכו

למעשה, תכננתי לגשת לזה היום, והיום גיליתי שנעלם לי שבוע. (איבדתי אותו בשבועות... ...??!) אז ככה: על נמת להתקדם עם הפעילות של ´האחווה´ בתיאטרון עכו, עלינו להגיש תוכנייה של כל הפעילויות הנוגעות בעניין עד יום שישי. מה אפשרי כפעילות? ...כמעט ה-כ-ל!. יהיה לנו מתחם משלנו באזור הפסטיבל, יהיו לנו אזורים סגורים למשחקים סגורים יהיו משחקים מפוזרים בעיר ויהיו Teasers שישתתפו בתיאטרון החוצות. כל מי שיש לו רעיון למשחק/משחקון/עלילה/Teaser וכו - מוזמן לפנות אלי [email protected] או לשמוליק קרן [email protected] כמה שיותר מוקדם! הרעיון הכללי של הפעילויות הם משחקים בעכו הצלבנית ובעכו העותומנית (ריצ´ארד לב-הארי, צאלח א-דין, וכן הלאה...) כל מי שמעוניין לקחת חלק כNPC, כעוזר, כPR הסברה על מת"ח, כשחקן, כמריץ עלילות, ככותב, כגרפיקאי, כיוצר אביזרים, כמלביש, כתופר, - מוזמן לפנות אלי. [email protected]

hsotrt

New member
איש...

אני הגשתי לשמוליק, והכובע, הצעה למשחק התנכ"י. איך הולך עם זה?? שאני אתחיל להתכונן???

Umrug

New member
personal note

Just by the way: I´m going to take part only if we will make metal weapons till the festival. Going on the street with wooden weapon (not speaking of foam) is not for me, o

למעלה