רחמים על החקלאות היהודית בארץ
שאתה מעדיף להכחיד ככל הנראה. הקיבוצים הם הציונים האחרונים שנותרים פה שמפריחים את הארץ ומאמינים ביישוב חוקי וטיפול במדינה הזו ! וכן , הם משלמים אותם מיסים. לא יאה לדבר באוויר שאתה לא בטוח. וכן , שמעלים להם (ולכל שאר הארץ דר"א) את מחירי המים , הם נזעקים - ומסיבה טובה. גם ככה חקלאות זה לא ענף מוביל וגם ככה הוא מסובך , וגם ככה הוא דורש סבסוד ממשלתי - אתה תעלה את תעריפי המים - החקלאות הלכה. (היהודית לפחות). באזור כרמיאל משגב (שהיא איננה קיבוץ) מונעת את פיתוחה ! אין כל קשר לזה שזה קיבוץ או מושב , או מצידי שיהיה חווה של גמלים... כל ישוב חוסם בסופו של דבר יישוב מתפתח. וזכות הקיבוצים להחזיק קניונים ! רק לערים מותר ? הם משלמים במידה נאותה ביותר על הקניונים ועל פיתוחם - בטח שכמו ערים אם לא יותר. ונראה לי שמי שהורג אותנו זה אותם מחבלים שירו עלינו ואתם לא נכנסת ולקחתם את הנשק בתקופת ביבי. ואז עוד מאשימים אותנו שהם פועלים סתם כך ! אתה הלכת , הרסת את התהליך , ואז עוד אומר שהתהליך היה פגום מההתחלה. מי שגרם למחבלים לצוץ הוא אתה, אז באמת שאין לך שום זכות לדבר. שאנחנו היינו בשלטון הם היו אזרחים שומרי חוק. והמעט שכן פגעו בנו מיצינו בהם את הדין. ולא , וברור שיש שנאה נגד כפייה דתית. בדיוק נגד כפייה חילונית , או כל כפייה אחרת על אורך חייך ! יש סיבה שזו מדינה דמוקרטית ! אף אחד לא יכול להיכנס לי לבית ולהחליט לי על חיי החברה והכלכלה שלי. ואני לא יודע בכלל אם אתה מודע למושג אנטישמי .. אנטישמי הוא לא אדם ששונא יהודי אחד. הוא אחד ששונא את כל היהודים. אבל כנראה ששונאים הראש לא פועל משהו...