עניין התקציב...

EverMan

New member
מה זה ?!

מים חינם ? לא משלמים מיסים מלאים ? תתחיל לבדוק את העובדות שלך חבוב. הם משלמים ארנונה ומים בדיוק כמו כולנו. הילד שרצח את ההורים שלו מזכיר אותכם. משמידים תהליך ואז באים לבכות שהתהליך נהרס. דר"א - לא מפליא אותי שאתה אנטישמי (שונא יהודים) ואף גרוע מכך , אתה גם אנטי-דמוקרט.

בטח , בטח

משלמים הרבה. הרבה מאוד. לך תספר לסבתא. הם משלמים כמו אולמי אירועים? כמו קניונים? הרי הקרקע ניתנת להם בחכירה. ועל המים הם משלמים תעריפים מופחתים. חה חה חה האנטשימים דוברי העברית מדברים על אנטישמיות. הרי אתם שונאים את כל מה שמריח יהודי. על השינאה שלכם ליהודים דתיים ולמתנחלים לא צריך להכביר מילים.

EverMan

New member
אני אספר לסבתא שלי שגרה

בקיבוץ ומשלמת בדיוק כמוני וכמוך. ברור שהמים עולים להם פחות ! אלו תעריפי חקלאות ! לא תעריפי קיבוץ. לך למכור לוקשים לטיפש לא לאנשים שמבינים דבר. והקרקע לא ניתנת להם , הם משלמים בדיוק כמוני וכמוך. האנטישמים דוברי העברית.... שונא עמך שכמותך. שונאים כל מה שמריח יהודי ?! כל מה שיש להגיד על זה זה שקר. ואין כל שנאה למתנחלים כי הם יהודים. יש שנאה אליהם כי הם פורעי חוק שגורמים לנו לההרג. ולדתיים אין כל שנאה. יש שנאה כנגד כפיה דתית. אבל אתה אדוני - אתה אדם שבהחלט שונה. אולי תלך להיות B.B ב1984 .. מתאים לך האמת.

רחמים על הקיבוצים

תעריפי חקלאות שאינם כלכליים!!! התעריפים האלה הושגו רק בזכות הלובי החקלאי, כל פעם שהדרגים המיקצועיים רוצים לייקר את המים ל-"חקלאות" כדי שיהיה ריאלי מיייד קופצים כל הצעקנים ואומרים שרוצים לחסל את החקלאות. והקרקע ניתנת להם בחכירה והם בטח לא משלמים מיסי ארנונה עליה כמו שאדם נורמלי בעיר היה משלם. אז אל תזבל את השכל. באיזור נתניה למשל הם פשוט מונעים את פיתוח העיר, ובשביל מה? בשביל מרכזי הקניות שלהם. ונידמה לי שמי שגורם לנו להיהרג אלה עשרות אלפי המחבלים החמושים שהכנסתם לארץ(אבל אותם אתם כמובן שלא שונאים - הם רק "אויייב ועם אוייב עושים שלום"). כן שינאה נגד "כפייה דתית", הדחליל הטוב והישן. אני לא אלאה אותך בביטויים או בפירסומים בעלי אופי אנטישמי מובהק(ולא "נגד כפייה דתית") ששומעים עליהם חדשות לבקרים.

דרך אגב אתה עושה שירות טוב

למחנה השמאל בפורום. למרות שאני לא מסכים איתך, אתה הדובר האינטילגנטי ביותר של מחנה השמאל פה.

EverMan

New member
רחמים על החקלאות היהודית בארץ

שאתה מעדיף להכחיד ככל הנראה. הקיבוצים הם הציונים האחרונים שנותרים פה שמפריחים את הארץ ומאמינים ביישוב חוקי וטיפול במדינה הזו ! וכן , הם משלמים אותם מיסים. לא יאה לדבר באוויר שאתה לא בטוח. וכן , שמעלים להם (ולכל שאר הארץ דר"א) את מחירי המים , הם נזעקים - ומסיבה טובה. גם ככה חקלאות זה לא ענף מוביל וגם ככה הוא מסובך , וגם ככה הוא דורש סבסוד ממשלתי - אתה תעלה את תעריפי המים - החקלאות הלכה. (היהודית לפחות). באזור כרמיאל משגב (שהיא איננה קיבוץ) מונעת את פיתוחה ! אין כל קשר לזה שזה קיבוץ או מושב , או מצידי שיהיה חווה של גמלים... כל ישוב חוסם בסופו של דבר יישוב מתפתח. וזכות הקיבוצים להחזיק קניונים ! רק לערים מותר ? הם משלמים במידה נאותה ביותר על הקניונים ועל פיתוחם - בטח שכמו ערים אם לא יותר. ונראה לי שמי שהורג אותנו זה אותם מחבלים שירו עלינו ואתם לא נכנסת ולקחתם את הנשק בתקופת ביבי. ואז עוד מאשימים אותנו שהם פועלים סתם כך ! אתה הלכת , הרסת את התהליך , ואז עוד אומר שהתהליך היה פגום מההתחלה. מי שגרם למחבלים לצוץ הוא אתה, אז באמת שאין לך שום זכות לדבר. שאנחנו היינו בשלטון הם היו אזרחים שומרי חוק. והמעט שכן פגעו בנו מיצינו בהם את הדין. ולא , וברור שיש שנאה נגד כפייה דתית. בדיוק נגד כפייה חילונית , או כל כפייה אחרת על אורך חייך ! יש סיבה שזו מדינה דמוקרטית ! אף אחד לא יכול להיכנס לי לבית ולהחליט לי על חיי החברה והכלכלה שלי. ואני לא יודע בכלל אם אתה מודע למושג אנטישמי .. אנטישמי הוא לא אדם ששונא יהודי אחד. הוא אחד ששונא את כל היהודים. אבל כנראה ששונאים הראש לא פועל משהו...

למעלה