תשמע
אני לא נטפלתי לבנאדם, ולא "חשפתי" עליו שום מידע שכל אחד לא יכול לראות. פשוט מאוד, כשאני רואה כותב לא מוכר, אני מקליק על השם שלו - מה שמיד פותח חלון קטן, ובו מידע שאותו כותב מוכן לספק על עצמו, וגם רשימה קטנה של ההודעות האחרונות שלו בפורום. זה משהו שכל מי שמקליק על שם המשתמש של כל אחד יכול לראות, ובידי הכותבים השליטה על המידע שהם רוצים לספק על עצמם, והאפשרות לבחור אם הם מעוניינים בתיעוד של הודעות הפורום האחרונות שלהם. ובכן, במקרה הזה נהגתי כרגיל, וראיתי שאותו הכותב שמחפש בנות לשחק איתן כדי שיהיה לו מעניין, רשם גם אוסף של הודעות חיפושים נואשות משהו באיזה פורום של סטוצים. שוב, זה מידע שכל אחד שמקליק הקלקה קטנה על שם המשתמש יכול לגלות - לא חשיפה אכזרית של איזה סוד. מכיוון שנראה היה לי ששווה להעיר משהו בנוגע למטרות "חיפוש השחקניות", עשיתי זאת. לא אמרתי לו "אתה אדם פאתטי" או דבר מה דומה - רק הערתי בנוגע לאותו מידע הנגיש לכל אחד, ובחצי חיוך המלצתי לו על דרך פרודוקטיבית יותר להכיר בנות (באוטובוס - שם אתה גם יכול לראות אותן ולשוחח איתן - מה שכולם ממילא עושים בנסיעות הארוכות מטיזינאבי לטיזינאמו שכופה עליהם צה"ל). אבל, כנראה שהבחור לקח את זה נורא קשה, ובחר להגיב בעלבונות, השמצות ובסופו של דבר קללות, תוך הרמיזה המטופשת שאני אדם משועמם שמכלה את זמנו בפורומים (היי, לא אני זה שמחפש בהם זיונים, בסופו של דבר...). אתה לא מצפה ממני להפוך פתאום לקדוש ולהבליג על זה, אני מקווה. נ.ב. כנראה שלידידנו האלף אין ממש הבנה במסתרי המין השני - לימדו נא מטעויותיו את הלקחים הבאים: א) מי שבא בהצהרה שהוא מחפש את קירבת הנשים, מציג את עצמו כנואש ואין דבר המרתיע יותר את הגברות מנואשות ופאתטיות. ב) איך מתחילים עם בנות, אם ככה? פשוט מאוד - מרימים את העיניים מהמחשוף שלהן ומשוחחים איתן, בדיוק כמו שמשוחחים עם כל אדם אחר. בסופו של דבר, אם הצלחת לעורר בבחורה עניין, יהיה לה נחמד להיות בחברתך - אם מצאת חן בעיניה במיוחד, זה יכול להתפתח לכיוונים מעניינים ביותר. ג) יש משהו נלעג למדי באנשים שמצהירים בריש-גלי שכל רצונם הוא במין, פרט לכך שהדבר מעיד על נואשות (ע"ע סעיף א') הדבר מעיד גם על חוסר מסויים בכישורים החברתיים הדרושים לחיזור (ע"ע סעיף ב'), וחוסר ביטחון עצמי המוביל להתפשרות ברכיבה על האופניים של השכונה מאשר באי הודאות הטמונה בחיזור של ממש. ד) כל ילד יכול לזיין, אבל רק גבר מסוגל להמשיך ולעניין מישהי במשך שנים. ה) חלק גדול מהכיף הולך לאיבוד כשאתה יודע שמבחינת הפרטנרית שלך יכולת להיות כל אחד אחר, ושאפילו תייש, אילו היו לו כסף ואוטו, היה מקבל ממנה משהו. ו) כל אחד שיושב וחושב טיפה מגיע למסקנות דומות לאלו, ככה שלא המצאתי את הגלגל.