עניין הבנות

Wild elf

New member
עניין הבנות

אני קורא את הפורום הזה כבר מספר חודשים(כותב פחות), והבנתי שיש פה ממש מלא בנות. אני אישית מכיר רק בת אחת שמשחקת ומשה"מת, וזה מבאס אותי מאוד:( כשבקבוצה יש בת זה נותן הרבה יותר נפח ועניין ומגבש את הדמויות(או שלהיפך, אבל זה עדיין עושה את המשחק יותר מעניין). אני רוצה למצוא עוד קבוצה, עם כמה בנות (ובנים מן הסתם), אבל כרגע אין לי הזדמנות(צה"ל, קרבי, פעם בשבועיים בבית, וגם זה אולי).

Nihau

New member
תצטרך להגיע לפגישת פורום...

ולבקש מכל המוני הבנות שכניראה יש כאן איפשהו שיצטרפו לקבוצה איתך...

אגב

הידעת, שאם מקליקים על השם שלך, אפשר לראות את ההודעות האחרונות שכתבת, כולל אלו בפורומים אחרים. בהנחה שהבחורות שאתה מחפש כאן עשו את זה, הן בוודאי מצאו את הודעות הציד הנואשות-משהו שלך מפורום "סטוצים ומפגשים אחרים" שתופסות את חלק הארי מההודעות האחרונות שלך, וככל הנראה קלטו לצורך איזה "משחקים" את מחפש אותן. נ.ב. למטרות אלו, אין כמו האוטובוס. אלא אם כן משהו דרסטי השתנה מאז התקופה שהייתי בצבא, נסיעות אוטובוס ארוכות ומשמימות הן דרך נפלאה ללקט מספרי טלפון.

Wild elf

New member
אני פשוט חייב

להגיב:) חכה, אני חייב להירגע מצחוק:) :) זהו, אהמ... אין לי איך להוכיח לך, ואני גם לא חייב, אבל אתה מלכלך עלי בפורום בפומבי, אז אני אסביר לך, וממש לא איכפת לי אם תאמין לי או לא:) אני לא יודע איך זה אצלך, ואני גם לא הולך לחפש אותך, אבל בד"כ יש הפרדה בין הפורומים. אם אני ארצה לחפש סטוצים בפורום משחקי תפקידים, אני אעשה זאת ולא אשאל אותך:) ואם אתה מקנא שכמה בנות משייחסות אלי, אתה יכול לנסות גם:) בהצלחה!

Wild elf

New member
אני פשוט חייב

להגיב:) חכה, אני חייב להירגע מצחוק:) :) זהו, אהמ... אין לי איך להוכיח לך, ואני גם לא חייב, אבל אתה מלכלך עלי בפורום בפומבי, אז אני אסביר לך, וממש לא איכפת לי אם תאמין לי או לא:) אני לא יודע איך זה אצלך, ואני גם לא הולך לחפש אותך, אבל בד"כ יש הפרדה בין הפורומים. אם אני ארצה לחפש סטוצים בפורום משחקי תפקידים, אני אעשה זאת ולא אשאל אותך:) ואם אתה מקנא שכמה בנות משייחסות אלי, אתה יכול לנסות גם:) בהצלחה!

Wild elf

New member
נ. ב

אני מבין אותך:) אתה זקן, השיטות שלך מאפנות אפילו לצבא, ואתה חסר בית... אהמ-אהמ... כן, אתה פשוט חייב להכנס לפורום..

אל תהיה פאתטי

בצבא הייתי לפני המון זמן, ו"חסר הבית" זו בדיחה פרטית. לפי התגובה ההיסטרית שלך, אני מבין שנגעת לך באיזו נקודה רגישה, מה? אגב, כל אידיוט עם זין יכול למצוא תשומת לב נשית באינטרנט, לא כל אחד יכול להחזיק מערכת יחסים משמעותית. נ.ב. אני לא "מלכלך" עלייך - אני מציין את האינפורמציה הפשוטה שכל אחד שמקליק על הכינוי שלך יכול לגלות, אז אל תהיה יותר פאתטי ממה שהצלחת בינתיים.

Wild elf

New member
טוב

אין לי כוח להתווכח איתך. אני מבין שבהבנת הנקרא אתה לא חזק, אז סטוץ לא נראה נראה לי מערכת יחסים רצינית. היתי משתמש במילים יותר כבדות, אבל אתה לא שווה את זה, וזה גם לא המקום. אתה לא תגיד לי מה לעשות, ואני גם סומך על אנשים פה (גם בנות, אם לא הבנת) שיחליטו אם הם רוצים להגיב על הודעה(אתה לא כלול). לא איכפת לי מתי שירתת ועל הזין שלי(לכל הקוראים,מצטער על הביטוי. שוב, אתה לא כלול) בן כמה אתה. אם משעמם לך בפורום אתה יכול למצוא לך חברים במקומות אחרים.

רמץ

New member
אני למשל שלחתי לו הודעה בפרטי...

אבל זה באמת קצת עדין מדי בשבילך אני מניח...

ננסק

New member
אם הבלש יכול לעשות סצינה,

בוודאי שהוא יעשה. הוא נכשל בגלגול Temprence שוב ושוב.

או לפחות ככה אתה בוחר להציג את עצמך

לדעתי ההודעה שלך הייתה ממש לא במקום. אני מוכן להבליג כשאתה מגיב בהומור ציני לשאלות מאנצ'קניות אבל הפעם סתם ניטפלת לבנאדם. לדעתי נסחפת בדמות שאתה משחק כאן וחבל לי לראות ריבים והעלבות ברמה אישית נפרשים על גבי פורום משחקי תפקידים.. אתה זכור לי כזה שכתב הודעה ארוכה על "משחק האיקסים" וכמה מרגיז אותך שמאנצ'קניות שלא קשורה למשחקי תפקידים מדוסקסת באותה נשימה עם "התחביב שלך".. הפורום הזה מוגדר כפורום משחקי תפקידים אז אני אנחש שדווקא אתה תוכל להבין כמה מרגיז זה לראות התנגחות מיותרת כאן. בהודעה שמעלי התנצלת עם תירוץ קלוש.. מאד מיותר לדעתי.. מצד שני.. זאת רק דעתי.

תשמע

אני לא נטפלתי לבנאדם, ולא "חשפתי" עליו שום מידע שכל אחד לא יכול לראות. פשוט מאוד, כשאני רואה כותב לא מוכר, אני מקליק על השם שלו - מה שמיד פותח חלון קטן, ובו מידע שאותו כותב מוכן לספק על עצמו, וגם רשימה קטנה של ההודעות האחרונות שלו בפורום. זה משהו שכל מי שמקליק על שם המשתמש של כל אחד יכול לראות, ובידי הכותבים השליטה על המידע שהם רוצים לספק על עצמם, והאפשרות לבחור אם הם מעוניינים בתיעוד של הודעות הפורום האחרונות שלהם. ובכן, במקרה הזה נהגתי כרגיל, וראיתי שאותו הכותב שמחפש בנות לשחק איתן כדי שיהיה לו מעניין, רשם גם אוסף של הודעות חיפושים נואשות משהו באיזה פורום של סטוצים. שוב, זה מידע שכל אחד שמקליק הקלקה קטנה על שם המשתמש יכול לגלות - לא חשיפה אכזרית של איזה סוד. מכיוון שנראה היה לי ששווה להעיר משהו בנוגע למטרות "חיפוש השחקניות", עשיתי זאת. לא אמרתי לו "אתה אדם פאתטי" או דבר מה דומה - רק הערתי בנוגע לאותו מידע הנגיש לכל אחד, ובחצי חיוך המלצתי לו על דרך פרודוקטיבית יותר להכיר בנות (באוטובוס - שם אתה גם יכול לראות אותן ולשוחח איתן - מה שכולם ממילא עושים בנסיעות הארוכות מטיזינאבי לטיזינאמו שכופה עליהם צה"ל). אבל, כנראה שהבחור לקח את זה נורא קשה, ובחר להגיב בעלבונות, השמצות ובסופו של דבר קללות, תוך הרמיזה המטופשת שאני אדם משועמם שמכלה את זמנו בפורומים (היי, לא אני זה שמחפש בהם זיונים, בסופו של דבר...). אתה לא מצפה ממני להפוך פתאום לקדוש ולהבליג על זה, אני מקווה. נ.ב. כנראה שלידידנו האלף אין ממש הבנה במסתרי המין השני - לימדו נא מטעויותיו את הלקחים הבאים: א) מי שבא בהצהרה שהוא מחפש את קירבת הנשים, מציג את עצמו כנואש ואין דבר המרתיע יותר את הגברות מנואשות ופאתטיות. ב) איך מתחילים עם בנות, אם ככה? פשוט מאוד - מרימים את העיניים מהמחשוף שלהן ומשוחחים איתן, בדיוק כמו שמשוחחים עם כל אדם אחר. בסופו של דבר, אם הצלחת לעורר בבחורה עניין, יהיה לה נחמד להיות בחברתך - אם מצאת חן בעיניה במיוחד, זה יכול להתפתח לכיוונים מעניינים ביותר. ג) יש משהו נלעג למדי באנשים שמצהירים בריש-גלי שכל רצונם הוא במין, פרט לכך שהדבר מעיד על נואשות (ע"ע סעיף א') הדבר מעיד גם על חוסר מסויים בכישורים החברתיים הדרושים לחיזור (ע"ע סעיף ב'), וחוסר ביטחון עצמי המוביל להתפשרות ברכיבה על האופניים של השכונה מאשר באי הודאות הטמונה בחיזור של ממש. ד) כל ילד יכול לזיין, אבל רק גבר מסוגל להמשיך ולעניין מישהי במשך שנים. ה) חלק גדול מהכיף הולך לאיבוד כשאתה יודע שמבחינת הפרטנרית שלך יכולת להיות כל אחד אחר, ושאפילו תייש, אילו היו לו כסף ואוטו, היה מקבל ממנה משהו. ו) כל אחד שיושב וחושב טיפה מגיע למסקנות דומות לאלו, ככה שלא המצאתי את הגלגל.

Wild elf

New member
אתה בן אדם

אחרון שאני אעלב ממנו:)אם תשים לב אני משתדל לשים לך סמיילי אחרי כל משפט כי זה מצחיק אותי עד עילפון:) ח ח ח ח ח ח... גילית אותי:) יש לי סטיה להזדיין עם קליריקיות:) עדיף רמה 4 לפחות:) רוצה גם?

שני דברים

א)כל אחד שמעוניין לראות את הפרטים האישיים שלו יכול לעשות זאת ויודע איך ולא היה מקום לפתוח את זה על דפי הפורום. כמו שכבר אמרו מעלי מסר אישי עושה פה עבודה יותר טובה. 2)אמנם אתה משעשע אבל בתור בנאדם שמציג את עצמו בפורום כלא פטתי וכן בוגר/למוד נסיון אני הייתי חושב שלא תמשיך להציג נ.ב.תים מיותרים שמעוררים שוב משהו שלא קשור בשום צורה לפורום. עכשיו תורי לעשות נ.ב. אני לא מסכים איתך לגבי חלק מסעיפי ה"לקחים" שלך.. יש עוד צורות מחשבה.. עוד צורות חיזור.. אין חוקים לסקס ורגש "נכונים" ולא נכונים.. וקיימים בהחלט מקרים שאדם מעוניין רק במין ודווקא לא להצהיר את זה זו התנהגות (שלדעתי) ראויה לגינוי מעבר לזה אני לא מתכוון להיכנס לפרטים כי כמו שאמרתי זה לא המקום לזה.. אם אתה מעוניין אתה מוזמן לשלוח לי מסר

Elenlos

New member
נו נו נו...../images/Emo150.gif

אני עושה פורמט למחשב ותראו מה קורה לפורום...
לא ידעתי שמותר להשתמש במילים כאלה בפורום... אני אומר שתשלימו...

Wild elf

New member
נראה לי שמיצינו

הבנתי שעניין הבנות חסר תועלת כאן. אפשר למחוק את הבולשיט הזה?

למעלה