עניים עצומות לרווחה

kay la

New member
עניים עצומות לרווחה

עוצמת את עיניי..יודעת מה מתקרב, יכולהלהריח אותך מהשניה שנכנסת בדלת..תוהה מה הבאת הפעם.. כל גופי סומר למחשבה על המגע שלך..נשיקה עדינה אך עם זאת אגרסיבית תוקפת את צווארי..ידיים שנוגעות לא נוגעות באיטיות, מלטפות את גופי..פיטמותיי מזדקרות..וכולי נוטפת, חסרת סבלנות.. אתה לוקח את ידיי אל מאחורי הגוף..אני מרגישה מתכת קרה מלטפת אותי.. אני נאנקת קלות..רוצה עוד..רעש הפלדה נסגרת על ידיי..אני חסרת אונים..מרוגשת.. ושוב..רוצה עוד.. אתה מנשק לי את הגב..מקו האגן ומעלה...עולה באיטיות מטרפת, אתה יודע שאני שונאת איטיות..כי אני בוערת מבפנים, רק מחכה שתכבוש אותי שוב, אני מרגישה את הבד המלטף שקושר את עיניי.."עכשיו את יכולה לפקוח אותם .." אני בוחרת להשאיר סגור.. אני מריגשה את אצבעות ידיך עוברות בשערותיי, לפתע לופתות אותן חזק, מסובב את ראשי לנשיקה רטובה ומטורפת..עוצמתית כל כך..נחשקת כל כך.. אתה דוחף אותי על המיטה, הפלדה קצת מכאיבה לי.. "תרגעי נסיכה" אני שומעת צליל קסום, הקול הגברי והחזק שלך..לוחש ברכות.. אני כולי נדרכת..שומעת רישרוש שקיות..סימן שאלה עולה לי בראש..מה הבאת הפעם? אתה מנשק באיטיות את גופי, מכיר כבר כל שביל ומשעול בו..כל פניה, כל נקודה מענגת..ואני מרשה לך לגעת, למרות האקסטאזה שאני שרוייה בה..הפיתויי.. אתה מפסק את רגליי בכוחניות, ודוחף את ראשך פנימה..מריח..מלקק..חודר אל תוך תוכי בלי להפסיק, ואני כ"כ מתוסכלת שאסור לי לגעת..מנסה להתחמק מהאורגזמה שהולכת לאחוז בי..באקט של טרוף אני מתגלגלת על הבטן.. אני חושבת שהצלחתי להרגיז אותך אדון יקר שלי..וחיוך קטן עולה על שפתיי.. יודעת ששוה להרגיז אותך לפני הסקס כי אז אתה מזיין אותי בעוצמתיות כ"כ גדולה שהשכנים צריכים לדפוק בדלת ולבקש שקט.. אני שוכבת על הבטן..תנוחה קצת לא נוחה, בגלל הידיים, מרגישה נשיכות קטנות על הגב..אתה תופס את השיער שלי ומקרב את פיך לאוזני "רוצה להיות ילדה רעה..הא?"....שותק שניה וממשיך.."אין בעיה..ילדות רעות מקבלות עונשים כבדים.."..אני מחייכת בניצחון ועונה "עוד לא ראית כלום..".. הצלפה בישבן..נראה לי שהשארת סימן..אני מתענגת..מרימה את ישבני..רומזת שאני רוצה עוד..אתה מבין את הרמז בקלות..וממשיך..רוצה עוד הא? אין בעיה..יש עוד הרבה"..אני יוצרת שלולית מתחתיי..אתה מרגיש..נותן לזין שלך לשחות בה..אבל לא חודר..רק משחק איתי..נראה לי שיש לך ביצים משיש.. בניגוד אליי... פתאום אני שומעת השקית נפתחת..נדרכת כולי..משהו קר נוגע בי..אתה מתחיל להעבירלי את העצם על הגוף..לכיוון הישבן שלי..אתה יודע עד כמה האיזור האנאלי מטריף אותי.."את רוצה את זה?" ועוד איך רוצה..אבל משחקת אותה קשה.. "לא..יש לי סבלנות"..ואתה מתרגז יותר.. ואני, סבלנות? רק תקרע אותי..לא הרבה..רק תחדור ותזיין לי את הצורה..תקרע, תפרק, תזיין..תבחר את המילה..רק תפסיק להתגרות בי.. אתה משחק לי עם העצם הקר באיזור פי הטבעת..מרטיב אותו עם המיצים שלי וחוזר..ומתחיל להחדיר..ואני שומעת אותך מתמוגג..מתמוגג מהנאה, והאיבר שלך..כ"כ קשה, מרגיש כ"כ טוב ומתקשה עוד ועוד..אתה חודר לאט..אחרי הכל..חור כ"כ קטן..כ"כ מתוק...אתה מתחיל לזיין אותי איתו באיטיות....ועוצר.. אני מריגשה את האזיקים נפתחים..הידיים שלי חופשיות.."תסתובבי"... תחושת ניצחון אופפת אותי.. שוכבת על הגב..רגליים פסוקות לרווחה..מרגישה את הלשון שלך חודרת אליי בטרוף..אחרי מסע מפרך בין שוקיי המעונגים..דוחף את העצם הקר יותר ויותר עמוק...ואני נרגשת..מהכאב..מהעונג..מההנאה..אני לא מתאפקת.. שולחת יד אל אבר הלשון שלך..זוכרת שאני צריכה לבקש רשות.. "בבקשה.." בקול מתחנן..אתה מרשה לי.. הכנעת את הגבירה..למדתי להיות ילדה טובה.. מושיטה יד אל הדגדגן שלי..לוחצת עליו קלות..יכולה להרגיש אותך מותח את האיבר היפה שלך שוב ושוב ושוב ויודעת שאחרי זה אתה לא תוכל להתאפק ותחדור אליי..אני נסחפת ומתחילה לאונן בקצב מטורף..גונחת ונאנקת..ואתה ממשיך להחדיראת העצם אליי..ובשניה בה אני גומרת..כאילו זהית מראש הכנסת אותו כ"כ עמוק שהצרחה שבקעה מתוכי הרעידה בניין שלם..ואני גמרתי..כ"כ מאושרת..אבל רוצה עוד.. קאיי תמיד רוצה עוד.. אתה שם את הקונדום עליך..אני שומעת..וכדי לוודא אני מעבירה את היד עליו..איזה זין מרשים..כ"כ אוהבת..ופתאום נזכרת שאפילו לא טעמתי ממנו היום..תחושת החמצה קטנה..אבל זה בסדר..מחר יום חדש..ואולי אפילו עוד שעה יהיה יום חדש שוב..? מרגישה אותך עולה מעליי..גופך צמוד אליי מרגיש כ"כ טוב..והזין הזה שמונח בין רגליי, מלטף את הפתח שלי..מרטיב אותי יותר.. אתה חודר במכה..ואני..משתוממת מהנאה..נותנת לעצמי להרעיש..יודעת שככל שהרעש חזק יותר כך גם תנועות האגן שלך מתמלאות כח..ואני כ"כ אוהבת שמזיינים אותי חזק..ללא רחמים.. ורוצה עוד..תמיד רוצה עוד..

ran77th

New member
חזק מאוד../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד. חבל שלא יותר אנשים מגיבים, תכתבי עוד.

kay la

New member
../images/Emo1.gif מה עם קצת יחס..?

עד שאני אוזרת אומץ לכתוב שוב...

תמיד שואל את עצמי ...

האם דמיון או מציאות? האם חשבת על אדם מסוים מסוים כשהמילים נשפכו ? ובמידה וזאת פנטזיה , מה את עושה כדי שהיא תהפך למציאות מענגת ?

kay la

New member
חלק דימיון..חלק מציאות..

אני פשוט משלבת אותם ביחד ומקווה שיבוא הגבר הנכון שאני ארגיש מספיק נוח איתו כדי שגרום לו להבין שהוא יכול לעשות לי הכל.. הכי אני אוהבת את אלה שלא שואלים ופשוט עושים..

עד שזה מגיע ...

לנקודה שהוא יעשה משהו שלא רצית שהוא יעשה . נניח שאת לא מהחובבות BACK DOOR ופתאום באמצע דוגי, מישהו מפתיע אותך בחדירה מהממת היישר לפתח הרגיש לך ,האם גם אז תאהבי את ההפתעה ? (אם במקרה את כן חובבת אנאלי אז תמצאי לך דוגמא מקבילה מעולמך.

למעלה