ענבר ושונית

וואי עלי איזו אישה

שבור נעתקו המילים מפי, מה עוד יש לאמר שלא נאמר. מרגיש במחזה סוריאליסטי. שלך, ענבר

חמודי

אני לצידך יא מחוק. אבל... גם לצידה, מה קשה להבין, שאני אוהב את שניכם....בכלל מה את שם אותי באמצע, לא שזה נורא כל כך, אבל זה בלתי אפשרי. למרות הכל אתה בסוף תאהב אותה, וכמו שאמרתי גם היא מחבבת אותך ביותר. שים לב לניואנסים שבור, שים לב, הכל מאהבה. ואני אמרתי לך שאני אוהב אותך היום ? יא קרוע. שלך, ענבר

שבור

New member
אחי רעי

אתה צודק, אני אוהב אותך אתה כ``כ בסדר , לא יכולתי ליחל לטוב יותר אבל , אני חושב שאקח לי את שארית השבוע להתרענן הפורום קצת חרג מהרגיל לאחרונה, ולכן ידידיי אפרוש ךי כלאחר כבוד לפינתי השקטה עד יעבור זעם סוף שבוע נפלא לכולם (גם לך שונית, למרות שלא מגיע לך) אני

הפירגון בנוסח שונית *הזכויות שמורות

שונ`קה את רוצה כאפה ? מה זה ``מי יביא את הלחם לשולחן`` ? גם שאת באה לברך על משהו את מוסיפה עקיצה (חחה את משהו בחיי), אני לוקח את זה בהומור, אבל לא כולם, ובטוח שלא השבור. אני הרי יודע שאת מסוגלת להיות חביבה שאת רוצה, אז למה שלא תנסי שוב(בלי מתיקות) לכתוב את ההודעה ההיא. שכל יש לך בטונות, שפה עשירה יש לך עוד יותר, הסגנון זה שאלה של טעם, אני ממליץ שבכל התיחסות להודעה של השבור, תשדלי מעט יותר, הוא פשוט רגיש יותר וזה זועק מכתביו. מה את אומרת שונ`קה, ובכלל יאללה תני לנו חיוך , שיהיה לך בוקר טוב וציני כמו שאת אוהבת...בנינו נראה לי שלמרות הכל את אוהבת את השבור. (ככה בשקט גם הוא לא בדיוק שונא אותך) שלך, ענבר

שבור

New member
אתה גם כן...

מה אתה אומר לה שאני לא שונא אותה אתה רואה מה היא עושה לי? ידעתי היא משפיעה עליך.... כל הגברים אותו דבר (~: אני

למעלה