ענבר ושונית

שבור

New member
ענבר ושונית

עד שאת לא מתנצלת קבל עם ועולם לא מדבר איתך ענבר תגיד לה אני לא עומד בזה יותר, היא ממש פוגעת אולי אתה מסתדר איתה , אבל כל הציניות הזו והשנינות לא יודע, זה פשוט לא אני אני בחור פשוט , נחבא אל הכלים , ואין לי כל כוונה להתרועע כאן עם השחצנית הזו היא חושבת שהיא תיכנס לפה ותעקצץ בכולנו אני מודה ומתוודה: אני לא מספיק אינטילגנט לבדיחות שלה, אולי אם אתה כ``כ מסתדר איתה , נסה להתקרב אליה,יתכן ובך היא לא תיכנס, אני לעומת זאת קטונתי מאינטילגנציית שניכם הספיק לי אני

שבור

New member
זה נראה לך ציני?

אני לא מצליח להכניס מילה לפורום , בלי שהמכשפה הזו תגיד משהו באמת , אין כל כוונה להיכנס לקרבות מכורים מראש אני לא מספיק אינטלגנט בשבילה - שתרד לי מהכתפיים אני

יש לי הצעה....

שבורי, תתעלם. אל תיכנס למלחמות. אין טעם. אם כך אתה מרגיש...אל תהיה קיצוני, זה לא משתלם אף פעם.

שבור

New member
יפיופה

את צודקת אני פשוט מתעלם בסה``כ הסברתי למה ואת כבר יודעת: אני לא האדם הקיצוני , אני פשוט לא נמצא היכן שלא טוב לי את מקסימה , תודה אני

חן.

New member
שונית, תעשי לי טובה אישית......

א נ א ממך, התאפקי ואל תעירי לשבור... ב ב ק ש ה.....

ה-שונית

New member
שבור

נראה לי שסוף סוף מצאת את נשמתך התאומה: אתה בכיין והיא שברירית ושניכם בוחרים להתעלם...אני רק דואגת מי יהיה זה שיביא את הלחם לשולחן, כי מדמעות לא מתקיימים... אני לא מבינה את מקור התוקפנות שלך כלפי, הרי אני הראשונה שתפרגן לך ולבחירת ליבך. שונית

שבור

New member
למרות

שאמרתי שלא אדבר איתך לפני שתתנצלי יתכן , יתכן ונשמות תאומות אנו, אכן בכיין אכן שברירית מקסימה (אבל רק אני ואימה יודעים זאת) את ? תפרגני? לי? give me a brake את לא מסוגלת להבין את משמעות מבטינו,וכבר את מעבירה ביקורת על הלחם ודרכו לשולחנינו כבר אמרתי בעבר ואחזור שוב: אין לך משהו טוב לומר - אל תגידי ובמיוחד לא עכשיו , כשיש בי חולשה לאותה פונקציה אני

שבור

New member
יא בוגד

תגיד ת`נורמלי במקום להסביר לה , אתה מסביר לי יא חולה!!! איפה אחוות גברים, איפה? הייתי בטוח שתתיצב לצידי תהיה לי בריא חשבתי שהיכרתי אותך....((~:

ה-שונית

New member
יתרונות האישה...

תמיד יקום האביר שיצא להגנתה... אחווה גברים יש רק בקולג`ים בארה``ב ואולי ביחידות קרביות בצבא אבל היא מחזיקה מעמד בדיוק עד שמופיעה ה-אישה שונית

אתה מגיב כמו ילד...ואל תכעס!

שבורי, שים לב לדו שיח שאתה מנהל, תבחר להתבגר, ואז תקרא שוב את שכתבת, ותבין...נו, באמת.

למעלה