ענבל מדווחת מהשטח

ענבל מדווחת מהשטח

שלום לכם אהובייי אחרי שידידים שלי סחבו אותי כמעט בכוח השתכנעתי ובאתי לאגודה !!! לאגודה לנוער הומו- לסבי (או איך שלא קוראים לזה, בייסודו של יניב וייצמן המדהים) בת"א. ולמה זה צריך לעניין אתכם? כי עברי התארח שם הערב.

ו-

טוב הבטחתי דיווח: כ50 אנשים יושבים במעגל על מרפסת האגודה בנחלת בנימין. מדברים ושואלים את עברי שאלות. והיה מאוד מאוד נחמד. אז מה אני כן זוכרת? - שעברי לא מאמין באלוהים - שהוא לא יודע מתי יצא הדיסק הבא אבל כבר יש לו שירים - שחוץ מהופעות של ימי סטודנט למיניהם, ההופעות הכי קרובות שיהיו לו בקרוב יהיו די רחוקות- חודשיים שלוש - של'אהבה וסקס בימים נוראים' יצאו הופעות הכי קרובות ביוני בערך - שהוא שם לב שהוא שר למין נקבה בפעם הראשונה-רק שעיתונאי שאל אותו את זה. - שכשאתם צועקים לו בשיר "קל הרבה יותר לזיין בתחת" זה מקסים בעיניו. אבל אלה הדברים היבשים. אני תמיד זוכרת מה שלא צריך לזכור. ואם מישהו היה שם שיגיד לי עכשיו!!!!!!!!!!

ZVI Z

New member
אני!!!

סתם נראה לך? אני הייתי בטדי!!!!!!!!!!!!!!!!!היה חם אש!!!!!!!!!!!!!! ותנסי להיזכר בעוד!

חחחח ברוכה הבאה!!!

באמת יש לך טעם משובח במוזיקה enjoy!
וכן... אנחנו מפחידים

אני לא הייתי אבל אני מכיר את אחד

המארגנים של הערב אני יכול להביא לכם את רוב מה שנאמר (אם הוא יזכור) הוא ניסה לגרור אותי אבל אני לא הלכתי.... (לפעמים זה ממש מדהין אותי עד כמה חברים טובים שלי מכירים את עברי אישית ....) תומר (אוףףףףף שוב יום ראשון )

Dorman 1

New member
הוא אמר שזה חוזר ביולי

ואני הייתי. הוא מקסים. הוא התעצבן על זה שאין נגן אחד הומו בכל התעשייה המזויינת הזאת..
ואמר שחבר שלו אמר לו שכל מיני צדיקים ביהדות אמרו שהומוסקסואליות זאת בעצם התעלות רוחנית...
הוא סיפר איך נוצר הרעיון לשיר "לבד", ידידה שלו נכנסה אליו הביתה וצרחה "אני שונאת בנים, אני צריכה אישה" וזה נתן לו את הרעיון לשיר. ושהוא הגיע לצבא, הסתכל סביב, ואמר: "אוקי, זה ממש לא בשבילי..!!" ומה עוד..? שההורים שלו קיבלו אותו מאוד בקלות, ושהוא אף פעם לא היה ממש בארון, רק מבחינה תקשורתית, וחבל לו שעדיין יש כאלה שבארון.. וזהו בערך. וקיבלתי חתימה והצטלמתי איתו, פשוט שעתיים של כיף. וברוך הבא לי.

ברוך הבא לך

נכון נכון. הידידה היא רווית (כהן?). והוא היה רק חודש בצבא. וגם, בניגוד למה שהרבה ממכם אומרים (*אהם*בובה יקרה*אהם*), כשהוא נשאל אם מי היה רוצה לעשות שיתוף פעולה או דואט בישראל הוא בכלל לא שלל את שרית חדד אלא אמר שזה רעיון לא רע בכלל והוא היה עושה את זה. על דנה ברגר לעומת זאת הוא ענה ב"כן...אפשר...". כאילו, לא מת עליה. ואת מי הוא עוד אוהב בישראל? ריטה, אביתר בנאי, אתי אנקרי, ובחו"ל? REM, וסולן COWNTING CROWS (ג'ון? ג'יימס?) דורמן-> במסרים

לירן מם

New member
../images/Emo2.gifחס וחלילה-דנה ברגר!!

איזה בזבוז של זמן ואנרגיה... אני כבר מעדיפה שהוא יעשה עם שרית חדד שלה לפחות יש אחלה קול, מאשר עם דנה ברגר הנוראית הזאת עם הקול הדוחה הזה שלה..

לירן מם

New member
היא נוראיתתת

היא ההפך מריטה ושרית חדד... לה יש חרא של קול אבל שירים טובים-שילוב בעייתי ביותר...

אני דווקא חושבת ש....

יש לה קול טוב...אני לא אוהבת אותה ממש כי כל השירים שלה על אהבה וזה דיי נמאס. אבל היא בסדר.. כמובן שהיא לא טובה כמו עברי אבל היא בסדר.

לירן מם

New member
זה לא נכון...

רוב השירים שלה הם לא רק על אהבה.. הם על החיים.. אבל הקול שלה... בעעעע

לירן מם

New member
שרית חדד

השירים שלה באמת שטחיים וטפשיים נורא... לא שלא נחמד לשמוע אותם, אבל לאהוב אותם זה כבר משהו אחר... הקטע הוא שיש לה קול יפיפה... ממש ממש טוב... והיא צריכה לנצל אותו... אז לשיר עם עברי לידר אולי יעלה אותה רמה ויכניס קצת מודעות למוזיקה טובה בקרב המעריצים שלה... בואי נקווה לעתיד טוב יותר!(חחחח)

הקטע ש...

המערצים שלה גם שיטחיים-כמוה,אבל הם בטח לא יאהבו את עברי לידר.. טוב מי אמר שהוא יעשה איתה דואט??!!

לירן מם

New member
חחח

נכון.. מי אמר באמת שהם יעשו דואט ביחד... אבל היה ויכוח מאודמשעשע אני חייבת לציין!

ZVI Z

New member
נו בדיסק הוא כותב בתודות

רווית(אני צריכה אישה)הדר אז זאת כנראה הידידה..

למעלה