ענבל גבריאלי

Roobie

New member
חסר לי שם משהו

לדוגמא תמונות של הגברת גבריאלי... אין מספיק

רוצה מקום בכנסת?

רק היום! מבצע! שלם 10,000 שקלים ותקבל מקום בכנסת!
אני רק מקווה שלא יפרצו שני בריונים לבית שלי באמצע הלילה ויהרגו אותי על ההודעה הזאתי.

חסרות תמונות של שוני גבריאלי

תמונות של חברי מרכז היו רק מוסיפות לאתר. (עדיף דמויות דומיננטיות כמועוזי כהן)

מה בדבר תמונה של ערפאת?

אה, שכחתי... הזכויות על השימוש בה שמורות לאתר של שמעון פרס, האיש שהמליך אותו ליו"ר הרשות הנציונל פלשתינאית.

ראליסט

New member
מה הקשר??

את ערפאת "המליך" יצחק רבין,קודם כל. אח"כ המשיך שמעון פרס. אח"כ המשיך ביבי נתניהו. אח"כ המשיך ברק. אח"כ המשיך שרון,עד לרגע מסויים שבו החרים אותו,והחליט שיש לסגת מטריטוריות בשליטת ערפאת-באופן חד צדדי. מה זה קשור למה שקורה בתוך הליכוד???

אבי הפסיק לגרבץ והתחיל לעשות

עוד מהתמונה בכרטיס הקודם שלו רואים עליו שהוא בחור עם קלאסה ועכשיו הוא גם מוכיח את זה בהקמת אתרים לזמלצרית לשעבר שכנראה ניסו לפוצץ את אבא שלך כנופיית מחסלים מחו"ל ושהיום עצרו את דוד שלה. ממש משפחה למופת. אני בטוח שנטפלים אליהם רק כי הם לא אשכנזים. ככה זה במדינה שכל המשטרה והממסד הם אשכנזים...

רונאל1

New member
המלצרית הפוסטמה נהייתה חברת כנסת

וכל הג'מעה שלה מפרסמת תמונות שמתאמצות לשפר את חומר הגלם הבעייתי מלכתחילה. "הגברת" הזאת היא בושה לליכוד.

ardata

New member
זה לא בושה למלצר

רונאל0 זולל פתלוגי של ספרדים ועדות מזרח. הוא אוהב שקשוקה וטורף מטפוחה אך שונא את המלצרית במיוחד אם היא מעדות המזרח. שמות של חברי כנסת כגון גבריאלי, כלפון, בן-לןלו מעלות לו את רמת הכולסטרול בדם. מה לעשות. במשטר דמוקראטי גם למלצריות מעדות המזרח זכות להיבחר לכנסת.לא רק כל מיני מסטרנטים ודוקטורנטים בני האליטה שברובה אשכנזית.

הנה עוד מקופח סדרתי.

אולי תקימו פורום - אני בטוח שתפוז ישמחו לספק לכם את הפלטפורמה על מנת שתוכלו לספר סוף סוף לעולם על הכיבוש האשכנזי השקט שמתנכל לכל מזרחי ולכל מי שאינו קיבוצניק... בברכת תליון ח"י (ותלתלים על החזה), איפכא מיסתברא

למעלה