ענבליייייייייי

שבת שלום גפן... ../images/Emo13.gif

אני רואה שהצלחתי לעצבן אותכם עם החרדיות שלי... צר לי על כך, לא התכוונתי... :))))))))) שבת שלום...

nir2323

New member
גפן-האם את בדרך להחלפת אמיר פרץ../images/Emo69.gif

כמנהיגת הפרולטריון,? איזו לוחמניות, איזו מנהיגות , אני רואה שמורן הצליחה בבחירת המחליפה להנהגה !. כל הכבוד, מי שבא לפורומנו ומטיל רפש סביב, סביב, מוטב שיזהר לו. (להשמיץ ככה את הח.. של אהרוני, החילוני ,הוד מעלתו השף. מניר - שמבטיח לבשל לגפן מה שתירצה מלבד ח... , כשתגיע לארץ, או בארץ עוץ באוגוסט !

Gefen

New member
העובדים..העובדים..העובדים..../images/Emo6.gif

והמבין יבין.....

אויייש באמת.....

אתם החילונים יודעים לעשות צ´ולנט? הרי זה לא צ´ולנט אמיתי... זה צ´ולנט של מסעדה, זה צ´ולנט מלאכותי.... אבל אנחנו, החרדים, אנחנו יודעים לעשות צ´ולנט אמיתי, אנחנו יודעים מזה צ´ולנט, ותאמינו לי - שלצ´ולנט השבתי החרדי יש טעם מיוחד, טעם שלא תמצאו בשום צ´ולנט חילוני....
לניו יורקים שבינכם, נא למסור ד"ש לקרובי שבוויליאמסבורג ומאנסי....
כל טוב, בתי נייטין, ירושלים עיר הקודש.....

צודקת...יש לי יום הולדת מחר ../images/Emo13.gif

ואחלה רעיון יש לך..... אני כבר מתחילה לחשוב על המפרום

Gefen

New member
מקסימווששששששששש............. .....

תשמעי קטע....... כמעט שהקדמתי לך את היומולדת ביום אחד איזה מזל שאני יכולה עכשיו למחוק חופשי את הפדיחות של עצמי..הא..? שיהיה לך יופי של יום..
אני אתאפק עד מחר עם הברכות.. ומותר לדעת בת כמה הגברת או שזה סודי בהחלט?? יאללה עפתי לישון הפעם באמת..
גפן

inbale

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif שימו לב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מסיבת יום הולדת למקסי שלנו תתקיים היום בחצות שעון ישראל בחדר הצאט שלנו. כולם אבל כולם מתבקשים להראות נוכחות לברך את מקסי ורצוי גם להביא מתנה. מקסי אני בדרך לקנות לך בייבי דול סגול עם מנומר...

ישששש ואני חשבתי ששכחתם.....

אני בדרך לשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כייף יש לי יום הולדת!!!!!!!!!

הצעדן

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo98.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo119.gif

למעלה