ענבלו´ש יא משועממת, בא לך לצ´ט?

סבבה סבבית סבבון

יש לך IRC? אם כן כנסי לשרת של נונסטופ server IRC.nonstop.net.il/ ואם אין שם מישהי בשם: פרופסור_ענבל (שזאת אני) אז אני לא שם (שאת זה לא יכולת לדעת;) ביי!

dominogrose

New member
א א א א א א א ה ה ה ה ה ה ה ! ! ! !

תגידי, ההודעה שכתבת - היא בעברית ?!?! מה זה כל המילים האלו?! מה אני ניראית לך, פרופסור למדעי המחשב???? חחחחחחחחחח........
אני יודעת מה זה הצ´ט של תפוז......
בא לך? ***דומינו***

והרי מילון ענבלושקה

הכנתי מילון לכל המבולבלים שלא מבינים את ה"עברית" המוזרה שלי. אז ככה: סבבית סבבה סבבון=סבבה קיי=אוקיי טופי=יופי יופי טופי מופי שמופי-יופי (כמו שאתם יכולים לראות, יש ליופי שני פירושים. או שמה.....אתם עיוורים?! טה דה דה דה! *מוזיקה דרמתית*) בוף=אוף ו...........זהו נידמה לי. ולא נימאס מהפרצוף המתופז הזה דומינו?! ומה השם האמיתי שלך אם אפשר לדעת..? הרי רק ילדה משוגעת תהיה עם השם דומינו! אה אופס את אכן ילדה משוגעת:) *בורחת מדומינו* סתם סתם! אה ו- הצ´ט של תפוז ענקי!... ו ו ו אני לא אצליח למצוא אותך! ו ו ו הוא ניתקע! ו ו ו *סניף סניף* אה כן! שחכתי! סניף=הקול המוזר הזה שעושים עם האף כשבוכים בכל מקרה שלחי לי אי מייל:) תודה להיתראות סליחה ביי ענבל

dominogrose

New member
אחלה של אוצר מילים יש לך..... ../images/Emo13.gif

תגידי, כששאלת אם לא נימאס לי מהפרצוף המתופז.... התכוונת ל
?
מה רע בפרצוף.....
יפה? יפה?
חחחחחחחחח....... אני מודה - אני משועממת! אגב, לשאלה שלך... קוראים לי סיון, נעים מאוד!
הודעה מוזרה.....
***דומינו***

!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! אמור להיות ציור של סימן שאלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!! חה חה חה:)

למעלה