ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סינרגיה אהבת חיי. אוהבבבבבבתתתתתתתת אותכם חיים שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תמיד איתכם בכל מצב!!!!!!!!!!!!! i love you....
מחר אני בן 18 והנה המתנה הכי יפה בשבילי. זכייה של סינרגיה כלהקת השנה. אין אני בעננים חבל"ז. מזל"ט לסינרגיה. לכבוד האירוע הקדוש הזה חחח... אני שומע בלופ כל סוף השבוע את סינרגיה. חחחח הלוואי כך גם בשנה הבאה !!!!
אני פשוט מאושר ברמות מטורפות. זה המתנה הכי טובה ליומולדת שלי מחר. לכבוד האירוע הקדוש הזה חחח אני אשמע בלופ כל סוף השבוע את סינרגיה. !!! כבוד כבוד... אני מבסוט ואני בעננים. !!!
כשכתבתי את ההודעה הראשונה היה כתוב שיש בעיה במערכת וההודעה נימחקה. ואז כתבתי הודעה שנייה ושוב היה כתוב לי ככה, ועכשיו שני ההודעות פה? מוזר ביותר. כניראה המערכת הייתה שיכורה משמחה על הזכייה.
נכון שזה היה ברור אבל אתם לא מבינים איזה צרחה דפקתי.... איזה אושרררר!!!!! ועכשיו הם באים ליישוב שלי להופעה בעוד שבוע !!!!! יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!
וזה מגיע להם הכיייי מכולם!!!!!!!!! הלוואי ותהיה להם עוד שנה נפלאה שכזאת.. ושיהיה להם רק בהצלחה!!!! הם עשו לי ת'שנה בעיקר השירים ההופעות הכללל!! הם פשוט מעולים!!! כמה שכיף לשמוע אותם