עמ"י 2007-זכייה.

lalipop10

New member
עמ"י 2007-זכייה.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סינרגיה אהבת חיי. אוהבבבבבבתתתתתתתת אותכם חיים שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תמיד איתכם בכל מצב!!!!!!!!!!!!! i love you....

fofo2468

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

אתםם לאא מביניםםםםםםםםםםםםםםם איזה שמחההה אניייייייייייייייייייייייייייייייי יששששששששששששששששששששששששששש סינרגיהההההההההה לקחוו!!!!!!!!!!! ל-ה-ק-ת ה-ש-נ-ה ס--י--נ--ר--ג--י--ה!!!!!!

מתנה ניפלאה ליומולדת שלי.

מחר אני בן 18 והנה המתנה הכי יפה בשבילי. זכייה של סינרגיה כלהקת השנה. אין אני בעננים חבל"ז. מזל"ט לסינרגיה. לכבוד האירוע הקדוש הזה חחח... אני שומע בלופ כל סוף השבוע את סינרגיה. חחחח הלוואי כך גם בשנה הבאה !!!!

רק בסוף שבוע?!

אני שומעת אותם כל הזמן..כל רגע..כל יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט אוהבת אותם!! ו..מזל טוב!:)

אין מתנה ליומולדת יותר טובה מזאת.

אני פשוט מאושר ברמות מטורפות. זה המתנה הכי טובה ליומולדת שלי מחר. לכבוד האירוע הקדוש הזה חחח אני אשמע בלופ כל סוף השבוע את סינרגיה. !!! כבוד כבוד... אני מבסוט ואני בעננים. !!!

אוייי זה היה כזה צפוי@!

ישששששששששששששששש סינרגיההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!

מה הולך כאן?

כשכתבתי את ההודעה הראשונה היה כתוב שיש בעיה במערכת וההודעה נימחקה. ואז כתבתי הודעה שנייה ושוב היה כתוב לי ככה, ועכשיו שני ההודעות פה? מוזר ביותר. כניראה המערכת הייתה שיכורה משמחה על הזכייה.

estousha

New member
ברווווווווור שהם זכו!!!!

נכון שזה היה ברור אבל אתם לא מבינים איזה צרחה דפקתי.... איזה אושרררר!!!!! ועכשיו הם באים ליישוב שלי להופעה בעוד שבוע !!!!! יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!

einatooosh 05

New member
יופידוווווווווווווווווו

איזה כיףףףףף... איזה אושר!!! חחח וכמובן... שבנואה עלה עם כוס יין לבמה
... הוא כזה חמוד!!! וגפן עם הצרחה שלו בסוף!...חחח...: ) הגיע להם!... ולנו!...

סינטטית

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זה היה כלכך מרגש! איזה כיף אני כלכךךךך שמחה!!
ואפילו יש לי תמונה עם הפסל!!

timon12

New member
כיףףף לך! היית שם! את יכולה להעלות

תמונות איכותיות?!

סינטטית

New member
לא צילמתי בזמן השידור

רק אחרי מה שהצטלמנו, לא כלכך הרבה תמונות... אבל אעלה היום יותר מאוחר

timon12

New member
לא נורא, מחר אני יעלה תמונות איכותי

איכותיות מהשידור!:) חבר הקליט לי בDVD שלו..

chen galili1

New member
יווו!!!

אני ממש מאושרת שהם זכו בלהקת השנה ממש שמחתי וידעתי שהם יזכו!!! זה היה ברור!! סינרגיה אני אוהבת אותך!!! אתם מושלים!!!

li gueta89

New member
אין מילים!

וזה מגיע להם הכיייי מכולם!!!!!!!!! הלוואי ותהיה להם עוד שנה נפלאה שכזאת.. ושיהיה להם רק בהצלחה!!!! הם עשו לי ת'שנה בעיקר השירים ההופעות הכללל!! הם פשוט מעולים!!! כמה שכיף לשמוע אותם

כאלה מדהימים../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

הכי הגיע להם בעולם הזכיה הזאת, ולראות את החיוכים אח"כ ואת בנואה עם הפסל היה שווה הכל :) אני אוהבת אותם כלכך! האושר מציף

למעלה