עמ"י בערוץ 24

עמ"י בערוץ 24

תחרות פרסי המוזיקה של ערוץ 24 פה תוכלו לראות מי המתמודדים ועל איזה קטגוריה... ותתפלאו מוקי לא מופיע באף אחת מהקטגוריות!
מה אתם חושבים על זה? אני ממש התאכזבתי
אחד האמנים היותר טובים בארץ ואני אובייקטיבית לגמרי
לא עכשיו רציני זה מרגיז לאללה מה אתם חושבים?

Rasta Nesta

New member
ב-ז-י-ו-ן!

מזה הקקה הזה? הבנאדם השקיע כל השנה וזה מה שהוא מקבל בסוף? אבל בראסמי אני יודע שזה לא מזיז לו כי הוא מאמין במוזיקה שלו והוא ל צריך שיגידו לו שהוא טב בקטע הזה באמצעות פרס.... ככתוב "אתה עלית לבמה בטלויזיה ולקחת ת'פיסלון ואוו אתה גאון כל הטקסים והפרסים שלכן הם באבילון!!"

עדיין תחשוב שזה הכרה... ופרסום...

ות'כלס הוא צריך את זה לא משנה מה... זה הפרנסה שלו

Rasta Nesta

New member
ברור..

אבל הוא עבד על הדיסק שלו הוא לא יכל להתבלט כ"כ... בשנה הבאה..(;

עדיין ...

השמיעו ת'שירים שלו בלי סוף השנה ואני יודעת כי בצבא הייתי שומעת גלגל"צ המון ... ולפחות פעמיים ביום היה ילדה סוכר או מדברים על שלום! ואת הסינגל עוקף מלמעלה הוא הוציא ת'כלס ב- 2003 + קליפ חדש! לא חשוב אני רוצה לראות ששנה הבאה הוא לא מופיע לפחות ב- 4 קטגוריות!

Rasta Nesta

New member
ראסמי!!

חייבים לראות אותו שנה הבאה. אה...ועוד משו...הוא היה הרבה זמן בין 10 הראשונים במצעדים..

../images/Emo9.gif חחחחחחח.... שכחתי ת'המשך...

התקשרו אליי מפלאפון ואמרו לי בגלל שאת עושה הרבה sms אנחנו רוצים להציע לך עסקה חדשה של sms חחחחחחחח

פיטפיט

New member
בסדר...זה בכלל לא בסדר...

רבל תכלס היו אומנים שעשו יותר השנה והוציאו דיסקים וכאלה... (ראה הדג נחש, שוטי הנבואה ומוש...) אז שנה הבאה מוקי יקח ויהיה מועמד אני בטוחה בהמון קטגוריות.... זאת דעתי בכל אופן...

dekel555

New member
תראו אתם לא צריכים כל כך

להתעצבן נכון שלמוקי מגיע לפחות להתמודד על זמר השנה אבל תחשבו על זה ככה השנה הייתה שנה יחסית חלשה מבחינת מוקי כי הוא בקושי הוציא שירים לא הוציא אלבום ולעומת זאתכל הזמרים והלהקות שמשתתפות דווקא כן הוציאו אז תסתכלו על זה ככה בשנה הבאה הוא בטוח ישתתף בגלל האלבום שהוא יוציא....

הפסד של ערוץ 24

אם מוקי היה מתמודד היו יותר אנשים היו מצביעים (למוקי כמובן) וככה היו מרוויחים יותר כסף חחח... בקיצור די מאכזב לא משנה בטח שנה הבאה הוא לא רק ישתתף הוא גם יזכה!

טוף אני חייבת לעדכן אותכם...

אני דיי חדשדושה..מקווה להיות פעילה, אבלגם אם לא זה בטח חשוב לכם... יש לי את החוברת של כל המועמדים של כל הטקס, ובשיר השנה מוק מועמד עם עוקף מלמעלה. הרשימה שלכם היא מאוד קטנטונת לעומת 160 המועמדים שכתוב אצלי בחוברת. אז אני לא סוגרה מה זה אומר, אם אפשר להצביע גם למוק או רק למה שאתם כתבתם, אבל בכל מקרה הוא כן מועמד. וזהו=)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמגיע לו להתמודד

הוא אחלה זמר! אין עליו מבחינתי

למעלה