עמרי שרון-השערוריה !!!

עמרי שרון-השערוריה !!!

אני מבקש מהתנועה לאיכות השלטון לברר חוקיות ההסדר עם שרון. אני הבנתי שהוא יודה בהאשמות הללו ויתפטר מהכנסת. כעת מתברר שזכותו לערער במשך שנים למחוזי ולעליון-ולא להתפטר. אם זנ כך-גם אם יושלך לכלא,הוא יכהן בכנסת וישב ברמלה. רצ"ב ידיעה ב "הארץ". זו בושה ומחדל.

אבל'ה וחברי מרכז

מתכון מנצח. וכעת,בגלל אותו האבל'ה-יכנס מאחורי הסורגים. אני מת לראות את התמונות של שרון-עושה ביקור בית הכלא רמלה.

nizanm

New member
מרקי. תרגי-יע ../images/Emo70.gif

פתח הכלא קטן למעבר עבריינים גדולים. עומרי עבריין ענק, לא ניתן להכניסו לכלא. "אתה הבנת את זה, מר ברוך?" אני רוצה 20000 בכיס. אד' אד-דוני ! הכּ' הכיס שלך? כן !? הכיס שלך קטן מלהכיל את הסכום הזה, כן?

בקיצור: אינך יודע.

כחבר מרכז ליכוד, ממליצה לך לברר את העניין, ככה בשביל להיות מעודכן. ג'וניור לא יכנס לכלא.

shy-1

New member
אני יכול בשם עצמי לומר, שאין לי שום

רצון לראות את עומרי נאסר! גם עבודות שירות יניחו את דעתי.

nizanm

New member
הוא לא ייכנס, הוא לא יישב,

גם לאוסטרליה לא יירד. הוא שיחרר לחץ על ידי מתן הודאה. עכשיו ימשכו את המשפט כאורך מחצית הגלות, יעשו עקיפות לשופט ששופט אותו,יפעילו קשרים, שופטים צריכים קידום... ויקבל עבודות שרות. מי יתייצב וכמה מתוך מה שנגזר, זה כבר ניתן לסדר בלי בעיה. מר- יומה יומה יומה א-ני כבר לא יכול... בני העם הנבחר. חר חר חרה חר חרה.

nizanm

New member
להלן, רשימה חלקית של הכישורים :

1. זה עומרי שרון, בנו של אריק 2. הוא היה מעורב במינויים ובמתן מכרזים שמנים. 3. הוא העביר ים של כספי מדינה לידיים פררטיות - במסגרת , כן!!! במסגרת מכרזים.. 4. יש לו קשרים והוא מפעיל אותם ביעילות כזאת שהרבה שרים בכירים לא הגיעו לקרסוליים שלו. 5. יש לו קשר עם הפשע המאורגן בישראל ובחול. 6. נגמרה לי אבקת החשמל..

Mesarim

Member
../images/Emo46.gif חלאס למחוק את ההודעה הזאת ...

חבר ליכוד מיבב אודות ח"כ של הליכוד לא להאמין

למעלה