עמרי כספי

Guram100

New member
עמרי כספי

רציתי קצת לשאול לדעתכם. עמרי קצת בצרות. הוא איבד את אמון המאמן שלו פול ווסטפול. לפי דעתי האישית בלבד ועל פי ניסיוני: לעמרי יש את היכולת. הוא גבוה, קשוח, משחק חזק ויש לו יד רכה. הבעייה: הוא לא מיומן מספיק. הוא מאבד כדורים בצורה שמטמטמת את המאמן שלו שגם ככה אין לו הרבה סבלנות להתחיל להכניס בינה בקבוצה שכולם שם צעירים חסרי ניסיון. בנ.ב.א אין מקום לבינוניות. יותר מידי כסף מושקע. לעמרי יש את זה. הוא ווינר בנשמה. הוא חייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייבבבבבבב להשקיע מזמנו האישי ולקלוע ולקלוע ולקלוע עד שיקבל יכולת סבירה. מישהו חייב לעבוד איתו על כדרור כי כרגע הוא מתקשה לעבור שחקן באחד על אחד. המאמן שלו הוא אינפנטיל ולא תיהיה לו בעיה להושיב אותו לנצח עד על הספסל. חבל..חבל..חבל הוא מתאים לנ.ב.א וחבל שלא נפל על מאמנים שבונים אמון ובטחון אצל שחקנים צעירים כמו גרג פופוביץ בסן-אנטוניו או סטן ואן-גנדי מאמן אורלנדו. עמרי גם נמצא בקבוצה של צעירים אינפנטילים שכל אחד חושב על הקריירה שלו ולא על הקבוצה ואין איזה ותיק שיחנוך אותו. בקיצור: מצב לא קל. נראה מה יהיה. מה דעתכם?

עידו17

New member
אני חושב שהוא נמצא במצב מושלם

האחריות של כספי להיות שחקן טוב יותר היא קודם כל אחריות שלו, למאמנים אין סבלנות לעבוד עם שחקנים וזה לא התפקיד העיקרי שלהם. הם מקבלים כסף כדי לנצח משחקים, וכנ"ל פופוביץ' וון-גאנדי. אין הרבה קבוצות בהן כספי היה משחק כמו ששיחק העונה, בטח לא בקבוצה כמו סן אנטוניו או אורלנדו, ומכאן - עליו האחריות לעשות את המקסימום. לבוא בטענות לשחקנים אחרים זה לא רציני. כמו שאתה אומר, עמרי צריך לעבוד על הקליעה ועל השליטה בכדור, וגם על ההגנה. אם לא יעשה את זה, הוא ייפלט מהליגה, חד וחלק.

כספי בהחלט לא בתקופה טובה

והשנה אני כבר חושב שזה מאוחר מדי. אבל יש לו פגרה של 5 חודשים, שהתאמן על הובלת כדור, על "אחד על אחד" ושיתאמן על קליעה עד שהיא תהיה יציבה. סה"כ כספי הגיע למצב הכי טוב שהוא יכל לקבל בתחילת העונה, וווסטפול עדין מאמין בו, ווספול מאמן לא משו, אבל הוא נותן קרדיט יחסית לצעירים. ומסביב לכספי יש שחקנים די אנוכיים, גם אם הם טובים זה עדין לא מצדיק את האנוכיות. היה לו עונה מדהימה, הרבה מעבר למצופה, ובכלל לא משנה איך היא תיגמר, זה לא יוריד מההישג שלו. מקווה שנה הבאה לראות אותו עם יותר ביטחון. סה"כ תענוג לראות אותו כשהוא משחק, גאווה גדולה.

reem077

New member
לעמרי יש שחקן שחנך אותו: פרנסיסקו גרסיה

יש לעמרי מזל גדול לשחק בקבוצה שיש כל כך הרבה אנשים ממדינות שונות ושיש שחקן עם לב כל-כך רחב כמו גרסיה שלמרות שהוא משחק לפעמים על עמדה מספר שלוש נתן הרבה מעצמו כדי לעזור לכספי, גם קווין מרטין אהב את כספי, יש בחורים טובים בסקרמנטו, ברוקמן, אודריך, הרבה שחקנים שנותנים מעצמם לקבוצה ולא רק בשביל עצמם, רייק גם התחיל לתפוס את עצמו וללמוד למסור, זאת קבוצה צעירה שטוב לגדול איתה, עדיף בהרבה על אורלנדו וסן אנטוניו, אתה רואה שחקן כמו בלייר בסן אנטוניו, שאמנם הוא אנדרסייז אבל בכל רגע שהוא במגרש אתה רואה שהוא נותן את כל הנשמה, עושה נקודות ומחולל שינויים בהתקפה של הספארס, ובכל-זאת הוא לא קיבל דקות כמו כספי לכל שחקן ובטח שלכל רוקי יש עליות וירידות, נקווה לראות אותו זורח שוב בעונה הבאה. חוץ מזה שאנחנו כישראלים קל לנו להגיד ששחקנים אחרים הם אגואיסטים, אבל גם כספי הוא אגואיסט לא קטן שחושב על סקורינג ולא על אאיסטים, ואני חושב שזה גם מה שהמאמן מבקש ממנו, פשוט לא תמיד הכדור נכנס

Guram100

New member
צודק

בכל מיקרה, אני אוהב את הבחור. יש לו היכולת להיות אחלא שחקן שבעולם.

למעלה