עמרי כוכב

עמרי כוכב ../images/Emo24.gif

אזזז מי שלא שמע קול נתניה הפסיד השמעה של פנטזיה נוספת של... עמרי כתוב מהמםםםםםם מדהיםםםםם מלא בתשוקה התאורים אוחחח עם התיאורים שלך שהופכים כל מילה לכל כך אמיתית

xomri

New member
תודה |מסמיק|

ומחר אעלה לכאן את הטקסט...כדי שכולכם תהנו...

xomri

New member
הבטחות מקיימים - הנה הפנטזיה ששודרה

Juliet, when we made love you used to cry You said "I love you like the stars above, I'll love you till I die" There's a place for us, you know the movie song When you gonna realise, it was just that the time was wrong, Juliet? (Romeo & juliet, Dire Straits)​
נשיקה קטנה על שפתייך וידי נשלחת אל שדייך מחפשת את פטמותייך שמתקשות מהר למגע אצבעותי לשונך מזמינה אותי להמשיך ואני נצמד אלייך, חש בעורך החם, מריח את הריח המוכר והאהוב שלך אנו מפשיטים האחד את השני במהירות נהנים מהמגע המרטיט של אברי גופנו החשופים זמן רב לא חשנו את התחושות האלה אני מנשק את צווארך, יורד מטה לכתפייך, את מתרפקת באנחות קטנות על לשוני ושפתי לא מפסיק ללטף אותך נצמד אל בין רגלייך מרגיש את הרטיבות שהולכת ומתעצמת ידך נשלחת אל בין רגלי, רטט עובר בגופי את מושכת אותי לתוכך ואנו מתחילים במחול שדים מטורף נעים לקצב משכתיב לנו גופנו מבטי חודר את מבטך את עוצמת עיניים, ציפורנייך ננעצות בעור גופי את צועקת את שמי ואני כמעט מאבד שליטה עוד קצת, נצמד אלייך... והנה זה בא, חובט בנו ומטלטל את גופנו מגע של אש בבשרנו חום עצום שמתפשט במהירותעד לקצות האצבעות אני ממשיך בתנועות רכות וחזקות את נאנחת מנסה למנוע ממני לזוז אבל אני לא מפסיק את מתפתלת אני מגביר את הקצב, לא מפסיק.. רוצה לחוש אותך עוד, ועוד וכבר שכמעט ואי אפשר יותר..בתנועה חזקה אני מתפוצץ בקרבך נופל עלייך, מנשק אותך. את מחבקת אותי חזק, ליבך פועם במהירות קולך לוחש, רועד.. את בוכה.

למעלה