עמק הלבנה

luckdragon

New member
עמק הלבנה

רבבות ימים , כחלוף השנים , שם , בפאתי עמק הלבנה. עמדתי , אנכי , אביר אחרון של אהבה , כן , זהו שמי. אין לי כלום למעט , חרב לידי , אומץ בלבי , ואהבה בנפשי. תחת עץ רענן ,עלה , דמעה של שחר , ציוץ ציפורים . שם , אחרי ההרים , בשדות והעמקים , בפאתי עמק הלבנה. היא לא נשכחה , אהבתי אותה , אילו רק ידעה. אנדוד למקום אחר ,שם אתפלל , אזכור , היא לזכרון לתמיד , שלעולם לא אכאיב לעצמי יותר. שם , מלפני שורות הגלים בים הכחלחל המצהיב, צוקי ההרים , צריחי המגדלים. שם , בפאתי עמק הלבנה נתתי לה פרח לבן , מלא אהבה. כה אשר אהבתי , את לבה , אילו רק ידעה. דמעה של אושר , זריחה, רק התחלה.. כן, זה אני , אביר אחרון לאותה גבירה. אביט , אל שדות השיפון הצהובים , פרפרים נחבאים. דמעה תנזל , תשקע באדמה , תתנפץ על זרעון של עץ , הלכתי למקום אחר.. אחרי שנים רבות, אמרו הזקנים המקומיים אשר גרו בקרבת מקום: ``שם , בפאתי עמק הלבנה , קיים עץ רענן , דמעתו של אביר אחרון לאהבה.`` ואכן ,יש המאמינים כאשר מביטים אל שדה השיפון , אפשר להבחין בו ובאהובתו. פרפרים נחבאים. 02/04/00

לורה...

New member
אביר אחרון של אהבה.מקסים.

אילו רק ידעה היה הכל שונה אילו רק ידעה קולה לשירך היה עונה... אהבתי. לורה30

היא עוד תשוב !

שלום לך, זו הפעם הראשונה שאני כותבת לפורום הזה ... חברתי סיפרה לי עליו מכיוון שהיא יודעת שאני כותבת שירה, ואוהבת מאוד גם לקרוא אותם , ( של אנשים אחרים ) ... מכיוון שאני טיפוס די ביקרותי בנתיים זה הדבר הכי שלילי באופי שלי לעיתים קרובות זה מבאס אותי אך לעיתים קרובות עוד יותר זה עוזר לאנשים . אני יכולה להגיד לך ( בטח רבים אומרים לך זאת ) שכתבת שיר נורא יפה אני חושבת ששירי אהבה כותבים ככ הרבה אנשים בעיקר אלה שנמצאים בשלב בו הם נוגעים ברגש שלא ניתן ככ להגדרה והם מנסים בכל הדרכים ובעיקר במילים להסביר את הרגש הלא מובן הזה ומדוע כולם ככ זקוקים למגע של המילה הזו `` אהבה `` .... אז שאני חדלה מלאמין שיש מילה כזאת אני כותבת , ברגעים של התחמקות ברגעים של כעס ברגעי קנאה המילה הזו צובטת בלב ומכריחה אותי להתבטאות . תראה , אני מצטערת שאני מזמלת לך ת`שכל רק שתדע שבתור שיר שנקרא בפניי בפורום הזה בפעם הראשונה , זה נגע לליבי . מקווה שאהבה שברחה תשוב !

למעלה