עמק החיות המוזרות

VIK האחד

New member
עמק החיות המוזרות

בקרוב,תזכו לקבל ממני את כל הפרקים מהספר! אני סורק דף דף למחשב ומכין את זה לקובץ PDF ,בנתיים אני מכין את זה בPower point שאני אסיים,תוכלו להוריד את הקובץ באתר של המומינים הרשמי לישראל!(לקבלת כתובת האתר פנו אליי במסר)

Witchcrafts

New member
../images/Emo18.gif

הסרתי הודעה שכללה קישור אל קובץ PDF לא חוקי. במטותא ממך: הודעות, אתרים וקבצים המפרים זכויות יוצרים – לא על גבי הפורום. מי שרוצה, שיפנה אליך במסר.

VIK האחד

New member
זה בדיוק מה שאמרתי,

אני אמרתי שמי שרוצה את הקובץ PDF שיפנה אליי במסר ההורדה שפירסמתי(Adobe reader) הייתה של התוכנה שאפשר לצפות בקובץ הזה... אין פה שום דבר לא חוקי אם לא פירסמתי...

Witchcrafts

New member
ךםך, וואי, צודק. סליחה!

בגלל זה לא הבנתי למה ציינת שישלחו לך מסר, הרי שמת כבר קישור. בכל אופן, מתנצלת, הנה ההודעה (לא נגעתי בה ולא כלום) שהסרתי: "הפרק הראשון של הספר מוכן לקריאה! הקובץ הוא קובץ קריאה של PDF זה אומר שתצטרכו להתקין תוכנה בשם Adobe Reader,הנה לינק: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_servefile.html?option=full&order=1&type=rs2_main&language=English&platform=WinXPSP2&hasjavascript=1&dlm=nos&getsconly=1 כל מי שרוצה לינק להורדה של הפרק הראשון,מוזמן לשלוח הודעה פרטית או בתפוז או בICQ: 227097449" שים לב שלפי המשפט השני, חושבים שהכוונה בלינק אל הקובץ עצמו. לא שמתי לב לשם האתר. מצטערת וכאלה. זה הכל בגלל העייפות והקור. |תבורך|

למעלה