"עמנואל ../images/Emo128.gif" - פרק 1
אני כרגע לא יודע מה קורה עם "אהבה בלתי אפשרית" שלי ושל צליל, אבל מה שאני כן יודע, זה שעלה לי רעיון טוב לטלנובלה, ואותה אני יכתוב פה
הדמויות
סוזן
אשתו של הלל, בת 41, מתנדבת ב"האגודה למלחמה בסרטן". הלל
בעלה של סוזן. צעיר ממנה ב4 שנים, בן 37. מובטל. רומי
בתם של סוזן והלל, בת 15. דניאל
בנם הקטן של סוזן והלל, בן 7. עמנואל
בת 28, חולה, וזקוקה להתרמת לב דחופה. אלי
בן-זוגה של עמנואל. עובד במזנון ליד תחנת דלק, בן 30. רותי
אמה של עמנואל. אבשלום
אביה של עמנואל, הוא ורותי פרודים, אבל עדיין גרים באותו בית, מסיבות כלכליות. עוד המון דמויות יכנסו בהמשך, כאן כתובות רק הדמויות המרכזיות
פרק 1
פרק ראשון ב"עמנואל". סוזן והלל יושבים, ואוכלים ארוחת בוקר. סוזן: תעביר לי את המלח בקשה. הלל מעביר לה את המלח. הלל: מתי תקפצי להביא לרומי את הבגדים מאחותך? סוזן: הבגדים של ההופעה? אני יקפוץ עכשיו. נו, תאכל את הביצה. הלל: לא, לא. (מחייך) לא מתחשק לי. סוזן קמה מהשולחן, מרימה את התיק מהספה, ומרימה את המפתחות מהשולחן. סוזן: אני יזוז. זה רק הז'קט הלבן והחצאית הקרועה נכון? הלל: כן...אני חושב. אם יהיו שם עוד כמה דברים שלנו, אז תקחי. סוזן: טוב מותק. ביי, תשתדל לא לאחר לפגישת עבודה, זה חשוב. אתה לא יכול להשאר מובטל לנצח. הלל: בסדר. אני רק יתארגן וילך. סוזן: טוב. אני זזתי. ביי מותק. הם נותנים נשיקה וסוזן יוצאת מהבית.
סוזן יושבת במכונית, ומחייגת מספר טלפון בדיבורית. סוזן: הלו? אדר: סוזי! בוקר טוב. סוזן: אני קופצת אליך עכשיו, לקחת את הבגדים של רומי להופעה שלה. אולי גם נשב לאיזה קפה, ב1 אני צריכה להיות בעבודה. אדר: סבבה חמודה. תבואי, אני רק נכנסת למקלחת, למה הלכתי לישון ב4 בבוקר היום. סוזן: את יודעת איפה הבגדים..נכון? אדר: כן, כן. אני יודעת. ז'קט שחור. רחב כזה. לא? סוזן: הוא בצבע לבן. ועוד חצאית שקרועה מתחת. אדר: טוב. תבואי, אני נכנסתי למקלחת. סוזן: אני באה, ביי.
רומי (בתם של סוזן והלל) ומריוס, החבר שלה, יושבים במן מקלט עזוב. רומי: למה הבאת אותי לפה? מריוס: כי הבאתי לנו משהו. רומי: מה הבאת? מריוס מוציא מהכיס מצית וקופסת סיגריות. רומי קמה בבהלה. רומי: אתה מעשן?! מריוס: מה נעמדת פתאום? בואי שבי. אל תהיי לי צפונית עכשיו. רומי מתישבת ליד מריוס במבוכה. מריוס מדליק את המצית, מוציא סיגריה, ומדליק אותה, ומתחיל לעשן. מריוס: קחי קצת. רומי המבוהלת מסתכלת לצדדים, ואז לוקחת את הסיגריה במבוכה, ולוקחת שחטה, ומתחילה להשתעל.
סוזן נוסעת במכוניתה, ולפתע משאית באה לכיוונה, וחותכת אותה. היא מנסה להתחמק. המשאית מתנגשת במכוניתה של סוזן, והמכונית שלה מתהפכת.
המשך יבוא... *הפרק היה קצר, אבל בפרק הבא מצפים הרבה דברים חדשים. אולי העלילה נשמעת לכם קצת משעממת
, אבל היא ממש לא, מי שרוצה שאני יפרסם את העלילה שיגיד לי במסרים הפרטיים.
אני כרגע לא יודע מה קורה עם "אהבה בלתי אפשרית" שלי ושל צליל, אבל מה שאני כן יודע, זה שעלה לי רעיון טוב לטלנובלה, ואותה אני יכתוב פה