עממ שאלה

abcdcba

New member
ברוך השם מישהו שפוי

לגבי הטענות שלך לכביש חד סטרי שממשיך להיות כביש חד סטרי אחרי צומת- זה נשמע הזוי וחסר כל היגיון.

....

לא בטוח שהבנתי את ההודעה שלך אבל ננסה.. את אומרת שאצלכם- יש כבישים חד סטריים, שגם אחרי הצומת הם ממשיכים להיות חד סטריים אבל שאחרי הצומת אין תמרור המורה שזה ממשיך להיות חד סטרי?

אז..

נכוווון שהעיר שלך לא מתומררת טוב- אז אם במקום כזה היית חושב שאת פונה לדו סיטרי ובסוף זה היה חד סיטרי אז היה על מה לוותר לך כי ת'כלס עשית לפי חוקי התנועה (ולא היית אשמה בזה שטעית) אבל מה שקרה לך בטסט- זה הנורמל- ככה זה צריך להיות ועל זה היה צריך להכשיל אותך לא משנה אם התבלבלת או לא... (שמעי ת'פרסומת של משרד התחבורה.. "פעם אחת יותר מדי")

אז איך אני אמורה לנהוג?

אני אמורה לנחש אם זה מחוק ואם לא? עזוב את הטסט לרגע אם נניח אני עוברת מחד סטרי לחד סטרי ונכנסת לנתיב השמאלי זו עלולה להיות טעות כמו שעשיתי בטסט(אין לי מושג מה קורה בשאר הארץ, בינתיים נסעתי רק כאן) אבל אם הייתי נכנסת לימין והיה מתברר שזה חד סטרי(כמו שקורה בלי תמרורים בשאר העיר) גם זו הייתה טעות. :X

abcdcba

New member
מה זאת אומרת?

את בכלל מבינה כמה מסוכן זה? או מיי גאד.. מפחיד!

אבל..

זה הקטע- את לא אמורה לנחש את אמורה ללכת ע"פ מה שיש לך בשטח, עם טיפה מחשבה- בכל מקרה נראה לך מוזר משהו? את לא בטוחה? תעצרי במקום! את קולטת דברים מסביב מתבהרים לך הדברים? תמשיכי לנסוע... אם את עוברת מחד לחד- את צריכה לעבור לשמאלי- אין פה שום טעות... בטסט הטעות הייתה שעברת מחד לדו ונכנסת לשמאלי- במידה ואת רואה מולך חד סיטרי ואת לא יודעת אם אחרי הצומת זה חד או דו- עדיף שתיכנסי בימני ככה- גם אם יתברר לך אח"כ שזה היה חד זו לא טעות עד כדי כך קריטית כמו להיכנס למסלול הנגדי..

abcdcba

New member
פשוט מפחיד

שיש מקומות שמעבירים עם טעויות כאלה אני ממש רוצה להאמין שהיא לא עשתה את הטעות הזאת- והיא רק חשבה שהיא כן..

abcdcba

New member
תשמעי

אני לא יודע אם מה שאת חושבת שעשית היה באמת מה שעשית- אם באמת פנית מדו סטרי מהצד השמאלי- אני רוצה להאמין שלא עשית את הטעות הזאת ולכן הוא העביר אותך. אם באמת עשית את הטעות הזאת- זו אחת הטעויות שגורמות לתאונות דרכים- תחשבי שמישהו היה פונה אל הרחוב שלך בזמן שאת מבצעת את הפנייה! זה פשוט מפחיד מה יכל לקרות! לכן אני רוצה להאמין שהטסטר העביר אותך בגלל שלא ביצעת את הטעות הזאת- ורק היה נדמה לך שעשית את זה. אם לא- זה פשוט מפחיד.

שמע, אני יודעת שזה מפחיד ומרתיע

אני בכלל לא חשבתי שאני עוברת את הטסט, לא חלמתי לי לרגע שבאמת אעבור. אני יודעת שזה כך, אבל בטסט כולי התבלבלתי ונלחצתי.. האיזור שנהגתי בו הוא החלק הדרומי של העיר וכולו פשוט חד סטרי, ופתאום מגיע קטע שהופך לדו סטרי(וגם הקטע הזה הוסף רק לאחרונה). עברתי מיד אל הנתיב השני, אבל הפנייה שלי הייתה לא נכונה. אני אומרת מה שאמרתי למורה שלי - אפילו אני לא הייתי מעבירה את עצמי... אבל הטסטר אמר שנהגתי מצויין, ואני עצמי יודעת שבחיים שלי לא עשיתי טעות כזו על הכביש. אין לי מושג מה גרם לו ספציפית להחליט שהוא כן רוצה להעביר, אבל אחרי הכל כנראה שכן הייתה לו סיבה טובה.

Complex person

New member
תגיד, מה הסיפור?

מה אתה מנסה להעביר לה פה? היא מודעת לטעות שלה .. היא לא האמינה בכלל שהיא עוברת.. אבל היא עברה! כנראה שהיא נוהגת מספיק טוב אם אחד הטסטרים היותר קשוחים העביר אותה. וגם אם לא, למה להתנפל עלייה? אתה רוצה שהיא תתקשר למשרד הרשוי ותגיד יפה שהיא מוותרת על הרשיון? אז הנה. היא למדה. והיא לעולם עכשיו לא תפנה שמאלה בפנייה לדו. אני לא מבינה על מה אתה מתווכח איתה פה שעות.. במקום להגיד מזלט יפה.. להתחיל שעה לנסות ללמד אותה? אז נכון, קורה.. עושים טעויות.. אבל אחרי הכל מטעויות לומדים.. אין מה לעשות.. לאף נהג חדש אין וותק ונסיון של כמה שנים שצוברים על הזמן.

abcdcba

New member
מה הקשר?

אתה מודע לגודל הטעות הזאת? בכל מקרה, אין לי שום מטרה חוץ מלנהל דיון- שזה זכותי המלאה בפורום.

Complex person

New member
מודע בהחלט.. ומסכים.

אבל מה אתה מנסה להעביר לה פה? היא מודעת לטעות שלה.. היא מבחינתה אם היא היתה טסטר לא היתה מעבירה את עצמה.. מה אתה רוצה שהיא תעשה?! תחזיר את הרשיון? לא תנהג יותר? אתם טוחנים מים.

Krishi

New member
האמת זה לא רעיון כזה גרוע ../images/Emo3.gif

אבל בתאכלס אתה צודק.. כל הוויכוח הזה זה באמת טחינת מים...

למעלה