עממ שאלה

חמוד

אין שום תמרור שמודיע על המעבר מחד סטרי לדו סטרי ושמע, אם אחד הטסטרים היותר קשים שיש פה העביר אותי, כנראה שאני כן יודעת לנהוג. :)

חמודה

זה הקטע.. אם לא היה תמרור אחרי הצומת סימן שזה דו סיטרי.. ואת זה היית צריכה לדעת ואם עד עכשיו זה התירוץ לזה שלא ידעת שזה דו- אז המצב שלך חמור מאוד....

abcdcba

New member
כן

את תחיי עם זה. אבל אנחנו נצטרך לחשוש כל פעם שאנחנו עולים לכביש שיש אנשים שעוברים טסט למרות שהם לא יודעים שכביש חד סטרי הופך לדו סטרי לאחר צומת.

abcdcba

New member
את בעצמך מודה שהטעות הזאת

היא קטלנית- וכל אחד יסכים עם זה. אנחנו אפילו לא מדברים כאן על לחץ- אלא על טעות שנובעת מחוסר ידע (את בעצמך אמרת שאת לא ידעת שהכביש הופך לדו סטרי לאחר הצומת), וטעות שיכולה לגרום לתאונה. אני לא מוצא היגיון להעביר- אלא אם כן לא עשית פנייה לא נכונה..

abcdcba

New member
וואלה גם מאד בוגרת

כשיהיה לך משהו רציני להגיב, תגיבי.

ודרך אגב

אמרת שלאחר צומת הוא הופך לדו סטרי. אתה מוזמן לבוא לאיזור שלי ולראות שאחרי צמתים שקדם להם כביש חד סטרי אין אפילו תמרור אחד מסכן שמודיע את זה.. ואני לא מדברת על צומת אחד.

abcdcba

New member
לא צריך תמרור בשביל זה!

כל תמרור מתבטל על ידי הצומת ויש צורך בתמרור שיחדש אותו כדי שימשיך להשפיע. אותו הדבר תמרור של כביש חד סטרי! למה צריך להודיע לך שהכביש הוא דו סטרי?? זה אמור להיות ברור מאליו..

abcdcba

New member
אין כזה דבר

ואם יש אז זה מפגע תעבורתי שיש לדווח עליו לעירייה. יכול להיות שזה כניסה לחנייה או משהו כזה.

אוהו כמה שצריך לדווח פה

אתמול לפני הטסט, לדוגמה, הגעתי לתמרור עצור ולא היה קו עצירה אז התקדמתי בצורה הנכונה ועצרתי את האוטו "מה את עושה?" "מזאת אומרת?" "את לא ראית את הקו?" "איזה קו?! אין שום קו." -עושה רברס- "הנה, קו!" בצד הימני של הצומת היה איזה כתם לבן מטושטש..

אבל זה לא קשור!

אז בגלל שהעיר שלך לא מתמררת אז זה אומר שאפשר לנסוע שם איך שבראש שלך?

אע.. לא

אנחנו לרב זוכרים בע"פ את כל הסימנים כשאין קו עצירה מתקדמים עד קו הצומת ואז עוצרים ומתי אמרתי שאפשר לנסוע איך שבא לי? אם זה היה איכשהו תלוי בי הייתי ניגשת שוב לטסט.. אמרתי שנהגתי טוב, אבל לא ראית אותי אומרת שהטעות שלי מוצדקת לרגע

abcdcba

New member
זה לא אותו דבר!

עבור קו עצירה מחוק יש נהלים שיגנו על החיים שלך- להתקדם עד קו שדה הראיה. עבור העבירה שאת עשית- אין שום דבר שיציל אותך (רק המזל שלא יביא מכונית לפנות לשם).

אוי אלוהים ישמור

זו. הייתה. בסך. הכל. דוגמה. לצלם לך את הכבישים החד סטריים כאן מחוסרי התמרור או שמילה שלי תספיק?

לכתחילה אמרת שהטעות שלך

נוראית.. בדיעבד אני רואה אותך כותבת שזו טעות של "מה בכך?" את לא מבינה בכלל עד כמה הטעות שלך יכולה לעלות בחיי אדם..

למעלה