עממ שאלה

עממ שאלה

היום עשיתי טסט, ובסך הכל היה טוב(הייתי רגועה, הכל הלך ממש חלק). המורה אמר שיש לי 3 טעויות, 2 שתיקנתי מיד כך שזה לא משנה, ואחת קריטית - עברתי מחד סטרי לדו סטרי בצורה הלא נכונה(נכנסתי לנתיב השני, למרות שידעתי שאני אמורה להיות באחר. לא חשוב). למישהו פה יצא להיכשל על טעות כזו? זו תהיה חתיכת באסה. ;[ מצטערת אם השאלות האלה מעצבנות אתכם. התשובות אמורות להגיע מחר בצהריים, אם בכלל, ואני חייבת להיתלות במשהו(גם אם יתברר שבכלל נכשלתי). תודה רבה. :)

לא הבנתי בדיוק,

פנית שמאלה מהנתיב החד סטרי לתוך הנתיב השמאלי בדו סטרי? או שהמשכת בנסיעה ישר (ללא פניות) מחד סטרי לדו סטרי לנתיב הנגדי בדו סטרי?

לא מזמן

מישהו אמר שהוא נכשל על זה.. למרות שלא כל הטסטרים היו מכשילים על זה.. תקוי לטוב

מתקן את עצמי..

אחרי שראיתי את התמונה הבנתי שלא הבנתי את המקרה..
קיצר- באמת טעות קריטית..

Krishi

New member
מקרים כאלה תמיד מזכירים לי..

שאם לנסוע ברחוב בן יהודה בת"א מכיוון אלנבי צפונה... אז באיזשהו שלב אם נוסעים בנתיב הכי שמאלי זה פתאום נהפך לנתיב נגדי מבלי שיהיה שום סימון ושום תמרור ושום כלום. ורק כשאתה מזהה פתאום שהחצים שמצויירים על הנתיב שלך מכוונים כנגד הכיוון שלך אתה מבין שאתה נוסע בנתיב הנגדי.. חחחח... רק בישראל...

lsd600

New member
יש ברמלה משהו דומה...

באזור תעשייה, מרכז מסחרי סמוך לכלא איילון.

abcdcba

New member
חסר סיכוי- זה טעות מאד רצינית

בכל מקרה.. בהצלחה בטסט הבא!

lsd600

New member
אז כנראה ש...

לא עשית את הפנייה גרוע כמו שחשבת..... למה ישר להגזים בטעויות רציניות?

oOmMgG !!!!!!!!!!!!!!!!!

WTFFFFFFFFFFFFFFF מי זה הטסטר הזה ????????????? אני חייב לקמבן שיהיה לי אותו בטסט!

Krishi

New member
טוב.. מה נגיד...

איפה הטסטר שלנו שיצדיק עכשיו את הטסטר הזה? צריך לפטר טסטר כזה... אבל לך שיהיה במזל טוב ומקווה שלא יהיו לך עוד טעויות כאלה

וואלה מזל"ט..

רק אם את יכולה לעשות לי טובה קטנה..? כל פעם שאת עולה על ההגה- תתקשרי אליי כדי שאני אדע להיזהר.. סבבה?

lsd600

New member
דיי תרגעו..

אף טסטר לא יעביר על טעות כזאת... היא בטח הייתה כל כך לחוצה, שהיא עשתה את הפנייה בצורה הנכונה ופירשה את זה לא נכון...

למעלה