עמלות

מצב
הנושא נעול.

shazbak

New member
עמלות

עמלות
צריך שיעשו לי קצת סדר באילו עמלות הבנק גובה על ניירות ערך, הנה מה שאני יודע אשמח להשלמות ותיקונים: מניות - קניה/מכירה דמי ניהול קרן נאמנות - אין קניה/מכירה (יש אבל זה מגולם בהפרשי שער קניה מכירה). דמי ניהול אגב, הדמי ניהול זה אחוז מכל הכסף שמושקע בניירות ערך?

שני74

New member
למה בנקים? יש בתי השקעות!

עמלות
צריך שיעשו לי קצת סדר באילו עמלות הבנק גובה על ניירות ערך, הנה מה שאני יודע אשמח להשלמות ותיקונים: מניות - קניה/מכירה דמי ניהול קרן נאמנות - אין קניה/מכירה (יש אבל זה מגולם בהפרשי שער קניה מכירה). דמי ניהול אגב, הדמי ניהול זה אחוז מכל הכסף שמושקע בניירות ערך?
הי, אני לא מבינה את אלו שעדיין סוחרים בשוק ההון באמצעות הבנקים. הייתי ממליצה לך בחום לצפות בסקר העמלות ולהחליט בעצמך במה לבחור. שיהיה בהצלחה....

shazbak

New member
תודה על ההכוונה, ובכל זאת...

הי, אני לא מבינה את אלו שעדיין סוחרים בשוק ההון באמצעות הבנקים. הייתי ממליצה לך בחום לצפות בסקר העמלות ולהחליט בעצמך במה לבחור. שיהיה בהצלחה....
תודה על ההכוונה, ובכל זאת...
הייתי רוצה לדעת את פירוט העמלות, תודה.

shazbak

New member
ומה זו עמלת הפצה?

עמלות
ומה זו עמלת הפצה?

danibz

New member
היכן אתה ממליץ לסחור בניירות ערך ?

מקפצה....
לפחות שמשהו יענה לי מה זה עמלת הפצה וכמה אחוז היא?
היכן אתה ממליץ לסחור בניירות ערך ?
אני משלם הון !!!! בבנק לאומי - כל פעולה = 25 ש"ח על קנייה ומכירה - 5 ש"ח , היכן יש בעלות זולה יותר ?????????

מצב
הנושא נעול.
למעלה